Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tdomi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Üdvözlök mindenkit, egyenlőre a névtelenség homályába vesződnék, ha nem baj. Jó ismerőse vagyok az oldal régi és új szerkesztőjének.A fanyüvő nevű feltehetően emberszabású lényről lenne szó. Nem szeretnék kertelni szóval kezdjünk is bele:   A beszámolok…..
Na emberek, ez a nem semmi.A sziget országban nincsenek tudósok??? vagy mindegyik egy idióta? Ez a kép nagyon friss, arról az ismeretlen tengeri lényről van szó, amit nemrég mutattam be nektek. Ezek szerint még mindig ott rohad a tengerparton, és nemsokára semmi nem marad…..
 A rajzot Kocsis Martin alkotta.A rózsaszín buborékok a történetet mesélik, a kékek, pedig magyarázzák, olykor az állattal való közbevetéseket írják le. Ez a 2001-es sztori rajzos rekonstrukciója. Míg a másik egy élethű rekonstrukció a fanyüvőről szintén Kocsis Martin…..
Mormoth hívta fel a figyelmem erre az érdekes lényre, én pedig kiraktam. Sylvia Mythen egy otthonához közeli tóban szúrta ki a szokatlan színárnyalatban pompázó állatot. Miután sikerült lencsevégre kapnia az aligátort, a képeket rögtön elküldte a helyi hírcsatornának és…..
Tdomi 2011.07.18 17:30:34
Tdomi 2011.07.18 21:01:03
@Néma Bob: írtam mail címedre színes állatokról (jegesmaci zöldben, fehér oroszlán)
Nagyon nagy köszönet mormothnak, hogy átadta nekem ezt az e-mailt, és a benne lévő érdekes dolgokat. Ez az eddigi legrészletesebb beszámoló.   Kedves NémaBob! Egy haveromnak meséltem az esetet, mármint a fanyűvő esetét. Nem nagyon hitt nekem, de kb. 1 hét múlva…..
 Régen írtam már tengeri lényről, de hát ez a történet felkeltette az érdeklődésem...1915. június 30...Az első világháború második éve. Az U-28-as német tengeralattjáró Írország délnyugati partjainál becserkészte az Ibéra nevű brit szállítógőzöst, amely…..