Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Im.On198.8

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakásnak szépnek, csinosnak és tisztának kell lennie a benne lakókkal együtt, erre néhány háziasszony este tíz óra környékén jön rá, mikorra befejezi az üvöltést gyermekével, illetve élete párjával. Az egyik fontos dolog, ami ilyenkor nem tűr halasztást, a…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
Im.On198.8 2009.02.26 16:27:19
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
Kedves látogatók: működő ingyen sms küldő oldalak, itt. Regsiztráció nélküli ingyen sms küldés részletesen itt.   Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok az Eu-ba. A kiutazás költségeiz előre megfinanszírozzuk. Több ezer külföldi munka, állás ajánlat itt  …..
A 2008-as tavaszi férfi divatot két szakértő tanácsai alapján tolmácsolom Nektek. A Saks Fifth Aveue férfidivat részlegének igazgatója, Michel Macko szerint az egy csipetnyit megbolondított klasszikusok lesznek a legdivatosabbak ezen a tavaszon:Ralph Lauren Black Label…..
Elnézést a két napos szünetért, tudom, hogy hét közepén ez megbocsáthatatlan (egy konferencián kellett helytállnom, az előregyártott postokra szánt időt pedig sikeresen átaludtam). Ma több bejegyzéssel próbálom jóvátenni a mulasztást, kezdetnek álljon itt egy spártai…..
OldManBlues Emeregy Kossuth Rádió 2007.11.15 17:43:00
Emeregy. Ezt muszáj mindenkinek, mindig, így bemondani. Ha a Rádiónál dolgozol. Vagyis minden nap, minden munkával (az éterben) töltött percben, órában tudatában lenni annak, hogy valakik ostobasága, ízléstelensége (de hatalma) miatt nincs többé egyszerűen: Kossuth Rádió. Mit…..
Ez egyre rosszabb.Olyan szinten hiányzik,hogy már azt sem tudom,mit csináljak,hogy ne rá gondoljak!Nem hiszem,hogy a hétvége nélüle ment el!Nem hiszem el,hogy nem tudtam átölelni,csókolni,érezni!Csak gondolni,gondolni és gondolni tudtam rá!De ez kevés nekem!Nagyon kevés!Nagyon…..
Ennek a napnak is vége.Lassan.És unalmas.És szomorú.És magányos.De szerelmes.Még jobban,még erősebben.Rohadt szombat.Túlóra!!De minek??!Bementünk a semmiért...szinte a semmiért.Na jó,legalább nem nyomtuk,nem volt hajtás,de csak Rá és Rá tudtam gondolni:milyen lenne…..
Igen.Szerelmes vagyok.Tisztán,őszintén,igazán.És nem csak a magamban elhitetett,és mondott szerelem ez.Ez őszinte.És igaz.És csodálatos.És komoly.És viszonzott.És imádom:Őt!!!Nagyon.Nagyon.Nagyon.Talán kimondhatatlanul is.És olyan jó lett volna ma együtt lenni vele.Olyan jó lett…..