Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albacartesa

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy kis ido az elozo posztom ota, megis minden megvaltozott, de megse.Mas eletet elek! Gyonyoru varos ez a London, ideje volt mar elvezni is egy kicsit. :) Ennek bar ara van, meghozza penz ara, de megtehetem, hogy nem erdekel. "Megtehetem." Ez olyan jellemzo mondas volt, mikor Magyarorszagon…..
Innen es magamnak! PPWB 2014.03.03 02:16:14
Elmentem ma dolgozni. Mar korabban is elegedetlen voltam a fizetesemmel, aminek oka a keves munkaora. Egesz pontosan 3 OFF-om van, es egy eveningem, amivel most vegeztem. Ezen a heten - £13 -ra jovok ki, ha semmire nem koltok, csak kajara, szallasra es utazasra. De egyreszt ez nem igaz, mert…..
Innen es magamnak! Bevezetes 2014.03.03 01:47:03
Peter vagyok, 19 eves, es angliaban elek. Nem koszontem, mivel ezt a blogot magamnak keszitettem, nem hiszem, hogy barkit is erdekelne. Szoval magamnak, hogy lassam, mennyit valtozik az eletszemletem ahogy telik az ido, es no az elettapasztalatom. Igazabol mar regen meg kellett volna irnom ezt a…..
A jelöltek a Megbuktak, Meg fognak bukni, Meg kéne buknia, Fasza csávó, Fasz a csávó, és Gyurcsány Ferenc kategóriákban mérik össze erejüket. Az ellenzéki lét a tét. Gazdaságossági megfontolásból inkább mégis a Valóg Világ 6 élő tévés beválogató műsoraiban…..
Először a magas árával hívta fel magára a figyelmet a New Bus for London (NB4L), London új emeletes busza, amiből alig néhány készült el az Olimpiára. Mostanában viszont sérültekkel járó balesetek és aggasztó műszaki problémák helyezik előtérbe a Wright buszát. Eközben a…..
Albacartesa 2014.01.07 03:20:38
@itoérambolafoci: Nagyot tevedsz. Otthon lehet, hogy bevasarlasra hasznalod a buszt, itt viszont rengetegen, ismetlem rengetegen utaznak 40-50 perceket, mivel a busz olcsobb, mint a metro vagy a vasut. Eleinte en is azzal utaztam, 1-1 orat minden nap.
Ne irj hulyeseget, ha nem ismered a viszonyokat!
A legnépszerűbb sorozat, a ComfortClass után a kínálat csúcsát jelentő TopClass is megújul. Az 500-as TopClass csak magasított kivitelekkel és rögtön három hosszban mutatkozik be. A nehéz Euro VI-os motorok lassan elérik a prémium turistabuszok kategóriáját is. A nehéz…..
"Igazi áttörést hozhat a főváros életében, hogy már gyorsan, a felszíni közlekedés elkerülésével lehet majd Újpestről Kőbánya-Kispestre eljutni" - nyilatkozta Tarlós István. A főpolgármester elmondta, hogy a retro-szocreál stílusban megépülő állomások igazi…..
Albacartesa 2013.06.29 11:06:33