Regisztráció Blogot indítok
Adatok
centenárium

0 bejegyzést írt és 503 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eörsi Mátyás latin-amerikai luxushotelből üzent haza. Bántóan betegek vagyunk, ő viszont bántóan egészséges. Amit az egykori SZDSZ-es, napjainkban DK-s politikus hétfőn késő este posztolt, az tökéletes összefoglalása a Szabad Demokraták Szövetsége nevű izé közéleti…..
centenárium 2015.07.21 15:07:22
Volt ez a hétfői affér a debreceni menekülttábornál: husángokkal felfegyverkezett táborlakók, kődobálás, kukagyújtogatás, úttorlasz, komoly rendőrségi felvonulás, oszlatás. Szerencsére nem minden nap történik itthon ilyesmi, a bevándorló-kérdés amúgy is forró téma,…..
centenárium 2015.06.30 11:16:00
@fercsibercsi: de nincs elegendő szabványos flexibilis cső.
centenárium 2015.06.30 11:17:18
@freehckr: Igen naponta,ahova ti költözzetek be,a roma
barátaitokkal.
Egy kerítés nem állít meg senkit – ebben többen is egyetértettek a Külügyi és Külgazdasági Intézet menekültügyről szervezett kerekasztal-beszélgetésén. Nagy Boldizsár nemzetközi jogász szerint a menekültnek minősülő személyeket akkor is be kell majd engedni a határon, ha…..
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
centenárium 2015.06.25 11:30:13
Szokjunk hozzá a gondolathoz. Aki ilyen plakátokat kitetet egy országban, az fasiszta diktátor. Aki idegengyűlöletet terjeszt szándékosan és tudatosan, pláne párszáz nyomorult ellen, az holnap hagyja felfesteni az üzletekre, hogy ZSIDÓK, KIFELÉ! Ha ehhez az ország asszisztál,…..
centenárium 2015.06.06 10:19:27
centenárium 2015.06.06 10:28:48
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
A valaha látott egyik legviccesebb élő kapcsolást produkálta tegnap a Simicskatévé. A diákok tüntetésére kapcsoltak, de a tömeggel sétáló munkatárs teljesen háttérbe szorult, az operatőr átvette a főszerepet. Már az elején feltűnő, hogy a csávó jól beállítottan egy…..
Abból is látszik, hogy mennyire gyengül az Orbán-rendszer, hogy most már egy nap sem kell ahhoz, hogy legbukjanak a hazugságaikkal. Csepreghy Nándor államtitkárra bízta Orbán Viktor és Lázár János a lehetetlen küldetést: azt kellett bizonygatnia, hogy azért veszíthet el az ország…..
Állást kapott a kis Huba a bankban. Ahogy mondják, kvalitásai és korábbi pályafutása messzemenően alkalmassá teszik a feladatra. Aha, és véletlenül pont most, amikor apu, a versenyszférát csak hírből ismerő guru, a Szabadság tér farkasa, az unortodoxia önmagát naponta…..
centenárium 2015.04.01 14:04:55
Merthogy ilyen is van, és ahhoz, hogy valakiből itt miniszterelnök legyen, jó ha van neki. Mint régen a hat ujjal, vagy foggal született gyerek. Mindenki tudta, na ebből táltos lesz, meg van jelölve. Az életösztön persze nem ilyen csip-csup dolog, annál sokkal fontosabb, de nem…..
Ugyan nem tartottam a pénzemet a Quaestorban, ezáltal legalább most az egyszer, kivételesen nem vágtak át úgy, mint az átlagosnál bűzösebb ürüléket a palánkon, nem ezért van, hogy egymás után két posztban hajlandó vagyok minden idők Fidesz-kormányzásainak legmellbevágóbb…..
Az úgynevezett brókerbotrány valójában sokkal több annál, ami. És nem abban az értelemben, hogy bejött a farvizen egy tojásfejű hülyegyerek, rövidnadrágos haverjaival és egy Orbán nevű apafigurával. Az egész sztori, benne Buda-Cash-sel és Quaestorral elég jól megmutatja,…..
Elég durva, de kelletlenül tudomásul vettem, hogy a kereszténydemokrata többség pár évnyi bizonytalanság után jóváhagyta a boltok-plázák-hanyatló Nyugatot majmoló szórakoztatóipari egységek – templomba járást állítólag fellendítő – vasárnapi zárva tartását…..
Játsszunk el a gondolattal, hogy Orbán Viktor egyszer az életben nem azt mondja, amit a hívei várnak tőle, hogy nem akarja ellenségkereséssel összerántani a táborát, hogy elkapja egy őszinteségi roham, és kimondja, amit önmagáról, a pártjáról, és rólunk, megfáradt, hülyének…..
Amikor egy iskola kétszer annyiba kerül, mint a legendás Eton, akkor oda nagy valószínűséggel csak az európai szuperelit gyerekei járnak. Mindehhez persze nemcsak a hírnév és a kitűnő kapcsolatépítési lehetőség, hanem az elképzelhető legnagyobb luxus is jár. (fotó:…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Üdvözlöm!Kérném az adataimat bizalmasan kezelni!Elnézést előre is a…..
centenárium 2015.03.02 19:06:22
Annak, hogy a veszprémi időközin vesztett a Fidesz, sok tanulsága, következménye lehet. Itt és most hármat emelnék ki: Egyrészt mostantól az ellenzéknek komolyan kell vennie magát. Nincs ugyan túl sok ügy, amihez kétharmad kell, de különösebben alibizni nem lehet. Kiderül…..
Sikeres ember nem lehet, aki nem nézi meg, hol szórja el a pénzét élelmiszerre. Azon még lehet vitázni, hogy hol van több unott-bunkó eladó, meg hogy hol kúrják rád a legtöbb lejárt parizert. Korábbi tapasztalataim alapján valószínűleg az átcímkézési vébén is tarolna a CBA,…..
Túlzás lenne azt állítanom, hogy ez a rózsadombi műértő kaviárkáromkodás Simicskától nem igazán hatott meg engem? Nem telt el pár nap sem, hogy az ájfónomon szembesültem Simicskával, akit a magyar sajtó a pofámba nyomott. Egy hiteltelen és hihetetlen Simicska cunami tartol…..
centenárium 2015.02.09 19:31:15
centenárium 2015.02.10 08:47:08
Abban talán az ép ésszel rendelkezők körében már nincs vita, hogy az Orbán-rezsim rég megérett a pusztulásra, s talán az is egyre egyértelműbb, hogy a levitézlett baloldalból a büdös életbe nem lesz már váltópárt. Görcsölhet Feri, óbégathatnak és beszállhatnak a…..
centenárium 2015.02.06 18:49:55
centenárium 2015.02.06 18:51:13
1. A szuverenitás jegyében kezdődött az egész. A szuverenitást azonban a carl schmitti értelemben kell felfogni -- leegyszerűsítve mint hatalmi függetlenséget, a döntéshozó (Orbán) függetlenségét, nem az országét. Az országét csak annyiban, amennyiben az Orbánét takarja…..
centenárium 2015.02.05 14:47:09
A Nagy Visszatérő Témák egyike az, hogy csak azért, mert magyarok vagyunk egy másik országban, feltétlenül segítenünk kell-e egymást, jóban kell-e lennünk egymással? Ha jól látom, eléggé megosztó kérdés, ezt piszkálgatja írásában Zsé is. „A határátkelés hosszú…..
centenárium 2015.02.03 20:24:18
Újra transzatlanti járatok indításáról beszélnek a Ryanair vezetői. Nem semmi lenne, ha valóban 100 euró alá nyomnák az átlagos jegyárat, de ehhez az kellene, hogy be tudjanak szerezni olcsón egy nagyobb széles törzsű flottát és az sem árt, ha tartósan alacsonyan marad az…..
centenárium 2015.02.03 19:26:19
Orbán Viktor életében már csak hullamosó nem volt. Vannak, akik szerint őriznek róla aktákat Putyin kezei közelében (szemben ugyanis a magyar aktákkal, a Moszkvába küldött másolatokat nem semmisíthették meg a saját embereiket védő aktuális magyar kormányok), tehát valójában…..
centenárium 2015.02.03 16:30:03
Három történet, három idegesítő állami túlterjeszkedés, ez volt az elmúlt pár nap mérlege. Mind más szempontból érdekes és tanulságos: bunkó rapper szívatása, civilek vegzálása, tévétársasággal folytatott egyezkedés. A Dopeman nevű alak sosem volt szimpi, nem ujjongtam…..
centenárium 2015.01.30 09:29:59