Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quasar000

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A különböző nagyáruházak gyakran csábítanak minket akciókkal, melyekkel arra ösztönöznek, hogy minél többet vegyünk egy termékből, cserébe alacsonyabb egységárat ígérve. Egy kutatás azonban arra figyelmeztet, hogy nem árt odafigyelni, mit emelünk le a polcról. Kettőt…..
Közelítünk. Ugyan Tokióban már nem, de Japán egyes régióiban még tart a cseresznyefák virágzása. Az Ohanami (olykor Sakura-ünnep) gazdag hagyományából itt Európában leginkább a tavasz kezdetét értjük, de ennek – sok egyéb mellett – a lefegyverző, természetes szépség…..
Bigyóblog Legóember az űrben 2012.01.31 09:42:00
Két kanadai diák 24 ezer méter magasba repített egy Lego emberkét, majd le is fotózták, le is videózták kalandjait. Matthew Ho és Asad Muhammed egy másfél évvel ezelőtti kísérlettől kapták az ötletet, akkor MIT-esek ballont repítettek hasonló magasságokba. Négy és fél…..
Quasar000 2012.01.31 13:40:49
@Nocomment: 24 km magasságban szétdurrant a ballon... Odafent már elég ritka a légnyomás és a ballonban lévő gáz szétfeszítette a "lufit"... :-) Arra is gondoltak, hogy ejtőernyőt tegyenek a dobozba, mely működött is. Kb 120 km-re az indulási helytől ért földet, mégpedig épségben.
Quasar000 2012.01.31 13:42:49
@Tapmancs: Te voltál a gyorsabb. :-)
Szerencse, hogy már nincs válság, és minden egyre jobb lesz. A Homár nem is érti, Feherb miért akadt ki Aldi sajátmárkás joghurtján. Az Alpok minőségét felváltotta az Alföld, csak a nyersanyag adottságai változtak. Meg a doboz lett kisebb, biztos a gyártósor erre van belőve:…..
Quasar000 2011.07.17 17:27:33
@Kulics: Hidd el, amit leírtam, az sajnos való igaz. Érdemes egy "saját márkás" terméket megnézned (a gyártót fel kell tüntetni legalább az úgynevezett HU-számmal, ami a gyártó működési száma), ki gyártja ma a "... gazdaságos" cuccot és nézd meg időközönként. Látni fogod Te is. :-) 16 éve dolgozom az élelmiszeriparban kereskedőként, sok érdekes dolgot tapasztaltam már.