Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rregisterr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Hülye fuvarok robogóval 2012.01.01 07:44:00
A múltkori posztomban a hülye megrendelőkről beszéltem, és a kommentekből láttam, nem nagyon szolgált újdonsággal, sokakkal megtörténtek hasonló dolgok, még ha nem is pont futárként. Tény, hogy ezerszámra lehetne sorolni a példákat és pufogtatni az általánosításokat.…..
A felszínes gondolkodók, de időnként a rutinosak is beleesnek abba a logikai hibába, hogy sémákban gondolkodnak. Bizonyos dolgokat hajlamosak vagyunk kész tényként, egyértelmű igazságként elfogadni csak azért mert sokan mondják, vagy sokszor mondják, vagy hitelesnek tűnő emberek…..
rregisterr 2011.11.30 20:57:31
@bogancs: Ha vege lesz a vegtorlesztesi hajcihonek, majd szamold meg, hogy hany hitelesnek volt jo, es hanyan szivjak meg tovabbra is a beomlott arfolyam es a megemelt forintkamatokmmiatt.

Aki most nemmbirja a devizahitelet, ket ok miatt szenved: 1., tulvallalta magat. 2. Nem szamitott arra, hogy ebben az orszagban ilyen hatokor gazdasagpolitikat lehet folytatni. Ne a tukrot szidjuk, ha a pofank gorbe.
A devizahitelezes, mint olyan, egy az euro fele tarto, stabil novekedesi palyan levo orszagban rendben volt. A terseg valutai real felertekelodoben voltak. Csak hat nekunk ezt is nyaklo nelkul kellett. Aztan elkurtuk, meg helyrehoztuk. Most meg...
Tota W. irt egy nagyszeru cikket a Hvg.hu-ra. Abban benne van.
Finn lapértesülés szerint Kimi Räikkönen és a Williams F1 Team románca sokkal komolyabb, mint azt elsőre gondoltuk. Frank Williams állítólag a Qatari Bank bólintására vár: ha az arabok hajlandóak fedezni a 2007-es világbajnok fizetési igényeit, Kimi jövőre tényleg visszatérhet…..
Autót restaurálni - még ha nem is az utolsó szögig - nem lehet csak úgy ukmukkfukk, seperc, egykettőhárombocspapa alapon. Aki nincs tisztában a restaurálás és a felújítás közti különbséggel, nem is érti talán, mi tart ezen az autón ennyi ideig. Pár lemez behegesztése, egy…..
Az olimpiai és világbajnok Usain Bolt nem bírta elviselni azt a terhet, hogy csak ő nyerheti formája alapján a 100 méteres síkfutást a tegui vb-n, és érthetetlenül kiugrott, szégyenében magára húzta pólóját. Hiányában a szintén jamaikai Yohan Blake lett a világbajnok. ..