Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kapitány Gergő

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jöjjön most egy ház, ami sokak számára zavarbaejtő lehet, hiszen az enteriőrök 90%-a egyértelműen maszkulin jelleget hordoz... ..ám pár momentumában kilóg a lóláb, gondolok itt a nappali falán lógó portrékra és a párducmintás "trónra"... *-* Ezzel együtt (illetve…..
3 képanyag közül választottam ezt a mait: lehetett volna egy olasz villa levedulás-naplementés verzsönben vagy egy ultracool Connecticut-i ház, de inkább ennél maradtam. Egyszerű, kedves, itt-ott persze befigyel egy kis ikea, de összességében maximálisan teljesíti egy vidéki…..
Nemrég megkerestem az egyik hazai, minőségi tapétákat forgalmazó üzletet, hogy szívesen írnék róluk, és lehetne valami játék, így méltatlanul kis számú rajongótábora is gyarapodhatna, továbbá biztos vagyok benne, hogy ti imádnátok. Másfélhetes tanakodás után…..
Talán lassan már megszokhattátok, hogy a blogon rendesen helyet kapnak friss, újszerű, nem egyszer igen csak progresszívnak számító átalakítások is. Egy ilyen Barcelona-i lakást hoztam mára, lássuk, hogyan találkozik a XVIII. század napjaink irányzataival, designjával... ...…..
Kapitány Gergő 2012.01.29 22:29:36
@KentaurBen: KÖSZ!
firefox 8.0.1 vót, most má 9.0.1.
DE ugyanúgy nem hozza be soundcloud linket...

Eljött az idő, hogy váltsak Chromra? Sokat kérsz tőlem... :))

Amúgy most se a zene, se pecó nem jött át, nekem legalábbis... Meghallgaton az előző és veszek egy fehér kispolskit! :)
Kapitány Gergő 2012.01.30 14:43:38
Időnként, pár napra van egy kis tavasz, aztán meg jön egy csipetnyi napkitörés, fincsi ez az idei tél :) Mi jöhet még? Lassan már azon csodálkozunk, hogy esik a hó, és ha valaki megosztja a tényt a Facebookon, minimum 15 lájkot összeszed vele. Végletekről jut eszembe, két…..
ágy - asztal - tv Igen! - 5. rész 2011.10.11 10:35:00
A mai posztban csak esküvői tortákat találtok, de előtte A nap képe: kreatív esküvői meghívó. By the way: egy-egy esküvő tartogathat pozitív meglepetéseket tortaügyben? Ettél valaha finom esküvői tortát? Sikerült kideríteni hol készítették? Megmondod nekünk is, hogy…..
Kapitány Gergő 2011.10.13 09:39:00
@Lázár Márta:
Őszintén mondom, csak éjfél után tudtam teljesen nyugodtan szórakozni, addig feszült voltam, hogy minden rendben menjen...Mondjuk a mi esetünk nem a megszokott volt: már van egy másfél éves kislányunk és volt kb 1,5 hónap, hogy lerendezzük az egész eseményt. Sűrűnek bizonyult! :)
ágy - asztal - tv Igen! - 4. rész 2011.08.31 10:15:00
Arra gondoltam, hogy az augusztust egy esküvősinspirációs bejegyzéssel búcsúztatom (bizony, ez már a 4. válogatás :), mert kifejezetten nem akartam ma búsongani a nyár vége miatt... ... ui. arra számítok, hogy szép, hosszú, napos őszünk lesz :) Hogy telt a nyár…..
Kapitány Gergő 2011.08.31 13:37:17
Hi!
Én jártam egy esküvőn Visengrádon, ahol egy sváb magyar fiú és egy francia lány fogadott örök hűséget. Ez eleve más irányt adott az este menetének. Mivel igen csak benne vagyunk épp a témában, ugyanis mi is erre az útra léptünk, így az ott látottakat vesszük át:
- nem zenekarlesz, hanem dj: igen kevés, csak a kötelező mulatós résszel, de inkább rock'n roll, magyar és külföldi funky, meg egyéb retro slágerek, aztán a végén az újabb dalok kerülnek repertoárba
- gyertyafény keringő lesz nem mennyasszonytánc
- mivel a pénzgyűjtés kell, mert nem kevés pénzben a móka: ehhez pl egy ajándék sarok lesz kialakítva egy madár kalitkával: Ide lehet rakni a borítékot, kis személyes mütyürt, vagy a fél disznót az asztalnak támasztani :)

Érdekes, hogy a legnehezebb a szülőkkel boldogulni, nem értik, hogy lehet másképpen is csinálni, mint ahogy szokásos...

Még egy reakció: azért döntöttünk a nagy esküvő mellett, mert ha ezen egyszer túl leszünk, egyikünk sem akar válni meg újra esküdni... Még egyszer ennyi pénzt meg ilyen macerát nem vállalunk. :)
Hozzáteszem, magunk szervezzünk meg mindent és mi is fizetjük...

Amúgy a házasságot nem az esküvőre költött pénzzel kell mérni, attól teljesen független a dolog, de tudni kell, hogy mit vállal be az ember. Örök hűség, kitartás jóban-rosszban... ezt kéne megérteni és minden helyzetben törekedni rá...és ez nem az apró betűs részben van ... :)))
Kapitány Gergő 2011.08.31 13:42:23