Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sagun

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mély fájdalommal tudatom kedves rendszeres és nem rendszeres nézőimmel, hogy az oldal bezárja kapuit. Ugyanis... L.Mole, Kvakond és jómagam ezentúl közös oldalunkon szórakoztatjuk a népet. :) Bízunk a zökkenőmentes átállásban! ..
Ez a Vakond valahogy mindig kikerül az oldalamra, nem is értem, hogy miért, írjátok már meg, hogy ne tegyem ki többet. :) ..
Na, az a tervem, kedves barátaim, hogy ezt a rémséget (Senki Zesshou Symphogear), vagy legalábbis rémségnek látszó tárgyat nézzétek meg ti is (ne csak az én lelkem sorvadjon) és küldjetek egy rövid hang vagy filmfelvételt az animével kapcsolatban ezekre a címekre:member@totalcar.hu…..
Láthatjátok, mi készül, aztán döntsétek el, hogy ez nektek most fájdalomcsillapító vagy vágyfokozó. :) ..
Animecritics Csak röviden - MM! 2012.12.18 21:27:57
Csak tényleg röviden... Anno vki azt mondta, ez tiszta Kuuchuu Buranko, nos, keményebb sértést régen hallottam, de az igazat megvallva, a slice of life/moe kategóriában viszont egy egészen tűrhető darab, főleg az elején röhögtem sokat, amikor még nem ismertem a poénkészletet, ami…..
sagun 2012.12.21 20:32:58
@Member: Nos igen, úgyis lehet mondani, szoktam követni a többi olyan oldalt ami animéket elemez ki és vannak akik az olyan " én olyan kemény vagyok vazze, hogy minden reggel calgont kell ennem,hogy pisilni birjak" tipusú szereplök vannak az animében vagy egyszerüen a grafika vagy a müfaj alapján döntenek.

Mellesleg néha telyesen elveszek, az egyik blog szerint jó, a másik szerint rossz, tehát az igazság valahol fél úton van.
sagun 2013.01.28 21:33:30
@Member: Ezek közül a Midori no Hibit nem láttam. a Hayate no Gotoku nem akartam elhini, hogy második évad már nem olyan jó mint az első, és valóban az, nemrég kezdtem el nézni, de hanyagolom, de az okát nem tudnám megmondani, valahogy már nem az.
Ha moe, slice of life és aranyos lánykák, akkor mindenkinek merem ajánlani a Tamayura Hitotose-t.
Membeer Üdvözletem! 2012.12.30 11:05:17
Van már egy politizálós és egy animekritikás oldalam, de valahogy nem illett egyikbe sem a sörözgetős téma. Nem vagyok élelmiszermérnök, sem németbe kiruccanó októberfesztista (de alkoholista sem :)), egyszerűen csak imádom a maláta és komló ezen csodálatos keverékét. Néha…..
sagun 2013.01.06 18:47:03
@Member: Nem vagyok sör szakértő, csak azt tudom amit olvastam és az iskolában tanultat igy valószinüleg hiányos a tudásom .
Mezőgazdasági iskolába jártam növénytermesztésre és tanultuk a komlót, szóval nélküle is lehet sört, de a komló adja meg neki a keserű izt, lehet, hogy hülyeséget mondok, de ha csak alkoholt akarunk inni vagy csak a szomjúságot oldani akkor nem lényeg az iz.
Az árpa amiböl készitik bárhol meg terem.
sagun 2013.01.06 19:40:26
@Member: Buza sört ittál már? Egy időben arra voltam rá szokva, de most már mindegyiket hanyagolom, kikezdi a "pénztárcámnak üres a belseje sokár lesz elseje már" ezt a nótát ismered.
A multkoriában vettem és mondom az ismerősöknek, hogy nem éri meg alkoholistának lenni.
Az alkoholizmus visszaszorítása érdekében keddtől nem forgalmazhatnak sört Oroszországban az ötven négyzetméter alatti alapterületű utcai árudákban, éjszaka pedig immár egyetlen üzletben sem lehet ezentúl ezt az italt kapni – adta hírül a Magyar Távirati Iroda. A tiltás 23…..
Imádtam, sokáig fordítottam is. Sokan mondták, hogy Gurren Lagann klón, kár, hogy utóbbi jóval később mászott elő a pöcéből, hogy hihetetlen fanbázist építsen ki, a Needless mégis előbb kezdte shonen önparódia pályafutását. Arclight veresége után sok ökörködéssel,…..
sagun 2013.01.02 21:08:33
@Member: Ha ez aberrációnak számit akkor én is az vagyok :), de miért lenne Kuroko ellenszenves? Amugy meg Misaka fan vagyok.

Ha a 3 évad is ilyen lesz akkor elvesztem az érdklödésem.
Kifejezetten kegyetlenül kemény, kellett karácsonyt követően kvakond kórsos különcködése. ..
Ez nem csak duma, válasz Simon animéket, pontosabban a rajongókat kritizáló videójára. Nem szeretem, amikor valamit a dinkák alapján ítélnek meg. ..
sagun 2012.12.13 21:13:49
@Mangekyo22: Egyet értek, hogy csak szórakozás és oda sem kell figyelni ki mit mond.
Államadóság, álitolag szerbiában naponta 1 millió euroval nő az államadóság, ha 21-én nem lesz világ vége, akkor kezdhetek aggódni.
Animecritics #47: Kiss x Sis 2012.10.26 22:15:47
Életem egyik legnagyobb kínlódása, tagadhatatlanul. Még borderline hentai-nak is gyilkos. ..
A legnagyszerűbb zenekar ezzel visszatért! :) A videó meg 1/3-ánál tart, október vége felé leszek kész vele előreláthatóan. ..
Szegasztok! Itt az újabb anime bemutatóm, ezúttal egy rossz animéből, melyet újra "az" a stúdió követett el (ellenünk). Jó szórakozást! U.I.: Még egy videó lesz, aztán hivatalosan is vége az Anime Bemutatók Sorozat második évadának!  ..
sagun 2012.08.05 12:40:20
@Member: Ahogy mondod,de az animékben minden másképen látszodik,ott egy szelemi fogyatékos ezer kawai faktorú,vagy a másik az alkoholista nök.
Az Ai yori Aoshi ban(hu,de elfelejtettem a szőke csajszi nevét),vagy Haruka a Kanamemo-bol álandoan piásak voltak.
Képzeljünk magunk elé egy hús vér nöt részegen,ugye,hogy szánalmas,esetleg röhögünk rajta,de szánalmas és visszataszitó,az animékben minden más ugy van beálitva,hogyérdekes,vicces,szórakoztató
Animecritics #44 - Star Driver 2012.07.28 15:43:14
És ím lám a játék: http://www.4shared.com/rar/u9T454c2/Takuto.htmlÉrdekes kis anime, annyi szent. ..
Az első és eddig egyetlen jelentkező a nyereményjátékra, nem mondhatnám, hogy nem eredeti. Végülis jjól mondja, nagyban áll vagy bukik a dolog azon, hogy tudod-e értékelni a körítést, ha nem, akkor a horror résznek is csak a gyenge részeit vesszük észre.…..
Animecritics #42 - Blood-C 2012.06.06 17:15:20
sagun 2012.06.08 21:01:43
@Member: Most már minden világos és azt hiszem,hogy nézem tovább a Nichijou,abban az animében még mindig több értelem van.
sagun 2012.06.08 21:59:32
@viktor900: Soha nem szoktam nézni mi menyi pontot kapot,nekem tetszik külömben is szeretem az agyament baromságokat,szerinted miért a Kretén a kedvenc magazinom :)

A pontozásal úgy vagyok,hogy izlések és pofonok külömbözöek,de ezt egyszer már leirtam.
Mint tudjátok, most szeretném megjutalmazni azon aranyos emberkéket, akik eddig követték elmesorvasztó tevékenységemet, ezért meghirdettem egy nyereményjátékot, melyre eddig két ember ígérte, hogy csinál videót, de gondolom ennél többeknek mozgatta meg agyi fogaskerekeit a dolog.…..