Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.anrodiszlec.hu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság valóságos forradalom zajlik a világítástechnikai piacon – a LED-ek minden korábbi becslést felülmúlva hódítanak. A kezdeti bel- és kültéri dekorációs eszközök után ma már gyakorlatilag nincs olyan alkalmazási terület, lámpatest vagy fényforrás, melynek ne jelent…..
www.anrodiszlec.hu 2014.10.28 11:28:06
A témában érdeklődők részére tudnánk ajánlani néhány korábbi cikkünket weboldalunkról:
www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/236
www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/70
www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/252

Ezek konkrét LED fényforrások összehasonlítását tartalmazza, ugyanakkor végső soron mégis tehetünk egy megállapítást, mely szerint vannak olyan fényforrások és világítási formák, amelyek már LED-del is helyettesíthetőek/kivitelezhetőek (pl. családi lakásokban gipszkarton világítások) és vannak olyanok is, ahol még maradhatunk a hagyományosabb fényeknél (pl. utcai fémhalogén lámpák, de a lakásvilágításban is van létjogosultsága a kompakt és halogén izzóknak).
A belsőépítészeti és lakberendezési igényekhez igazodva, elkezdtük forgalmazni a 3D falpaneleket. A panelek, természetes növényi rostból készülnek, melynek köszönhetően nem károsítja az egészséget, rendkívül könnyű /6m2=6,6kg/, így nem terheli a falakat. 50x50cm-es…..
Best Android News Bejutottunk! 2011.07.13 15:09:04
Bejutottunk!!!!Bejutottunk a Google+ projekt rendszerébe. Google+ teljes teszt a jövő hét folyamán várható. Addig is kisorsolunk KILENC darab Google+ meghívót. (Köszönjük a meghívást a Google új Facebookjába az AndroLib.blog.hu-nak)A Nyeremény: Az első kilenc HELYESEN…..
Ójeee, bejutottunk a kánaánba, a mekkába, megláttuk a nirvánát, kezet fogtunk Buddhával és beleolvastunk Jézus thread-jébe, igen, fent vagyunk a Google+-on! És akit tudunk, magunkkal rántunk! Na jó, "csak" 10 embert, de az is valami, főleg, ha Ők is meghívnak…..