Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy_kettőre

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    RibiSéta – A NEM, AZ NEM!    2011 januárjában, Torontóban egy rendör kijelentette, hogy ha egy nő el akarja kerülni a nemi erőszakot, ne öltözzön provokatívan, azaz úgy, mint egy ribanc. A budapesti SlutWalk / RibiSéta résztvevői…..
egy_kettőre 2011.07.15 12:45:23
@nooora: abszolút nem támadásnak veszem, én is amondó vagyok, hogy mindenkinek legyen saját magán szociális joga úgy öltözni, ahogy akar. De mindennek van határa.
A munkahelyi zaklatásról pedig csak annyit, hogy nem kötelező eltűrni, keresni kell egy másik munkahelyet, ha pedig tényleges zaklatás áll fent, amit bizonyítani lehet, fel kell jelenteni. Ahogy a nők kiharcolták az egyenjogúságot, hát ne féljenek feljelenteni az illetőt aki zaklatja, hiszen nem tartják a fejükhöz a piszolyt...
Az erőszakot én is elítélem, de ha csak magunkban pusmogunk nem lesz ez másképpen. Az pedig szerintem csak olaj a tűzre, ha ilyen ruhákban felvonulunk. Lehet ez ellen másképpen is harcolni!
A pszichológus Mi vagy te, ribanc? 2011.07.13 12:13:00
Idén, július 20-án rendezik meg Budapesten az első "Ribi Sétát", eredeti nevén Slut Walkot. A rendezvény célja, hogy a nemi erőszak, a szexuális zaklatás és a nők hátrányos megkülönböztetése ellen tiltakozzanak.Szerte a világon ezernyi nő hallgatja el, ha…..