Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fr3d

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Vegyünk egy nagy levegőt, és fogadjuk el: annak ellenére, hogy a blog szerzőinek körében nem volt átütő siker a Minecraft, valami zsenialitás biztos van benne, ha már eurómilliomos lett belőle egy szimpatikus svéd fiatalember.  Azt is megértem, hogy a Lego-gyár úgy működik,…..
IDDQD A nap sárkánya 2011.11.17 23:09:00
 A kis ember a képen Dovahkiin Tom Kellermeyer, a Bethesda legviccesebb Skyrim-akciójának nyertese. A fejleszők kilenc hónapja kihirdették, hogy bárki, akinek a játék megjelenésének napján, azaz november 11-én születik gyereke, és hivatalosan a Dovakhiin keresztnevet adják neki…..
IDDQD A sárkányok nehéz élete 2011.11.09 14:38:00
Talán Süsü miatt gondoltam azt gyerekként, hogy a sárkányokat nem bántjuk. Később, a  különböző szerepjátékok szabályrendszereinek köszönhetően megtanultam, hogy már csak azért sem böködünk tüzet okádó, mágiával telt ősgyíkokat, mert tüzet okádnak, és nem utolsó…..
Van ugye ez a PETA nevű állatvédő szervezet, ami leginkább azzal szokta észrevetetni magát, hogy szörnyű blődségeken háborodik fel és tiltakozik, nagyon rosszat téve ezzel az ügynek, amit képviselni szeretne, mert az általánosításra hajlamos emberek simán levonják egy-két…..
Van ez a toplista-sorozatunk, amiben ugyan eddig csak egy cikk ment le, de éppen attól lesz sorozat, hogy itt a második (és remélhetőleg ezentúl legalább havi rendszerességgel tudunk írni tíz akármiről a játékiparban). A mostani cikknek már csak azért is lesz folytatása, mert azt…..
IDDQD Így kell állást keresni 2011.07.29 14:45:23
Erin Michael Vondrak amerikai grafikus úgy gondolta, tutira megy, amikor megpróbált állást szerezni a Valve-nál, és a szokásos önéletrajz-motivációslevél kombót ezzel a videóval toldotta meg:    Most aztán főhet Gabe Newellék feje, mert ha visszadobják, ők lesznek a…..
IDDQD Légy ember, maradj ember 2011.07.21 19:17:00
A Deus Ex Human Revolution az a játék, aminél rendszeresen kivételt teszünk egyik alapelvünk alól, miszerint az IDDQD-n az nem hír, hogy X játékhoz kijött egy új trailer. A legújabb előzetes élőszereplős, és konkrétan kettéhugyozza a hollywoodi film- és tévésorozat-trailerek…..
IDDQD Half-Life filmet akarunk! 2011.07.15 09:05:00
És hogy a játék sztorijából lehetne is valami jót csinálni, arra remek bizonyíték a Singularity Collapse című rajongói kisfilm, amin egy éven át dolgozott egy Lenny Menchiari nevű olasz figura és kis csapata. A hangulat zseniálisan idézi a játékokét, a kivitelezés pedig ahhoz…..