Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nooora

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    RibiSéta – A NEM, AZ NEM!    2011 januárjában, Torontóban egy rendör kijelentette, hogy ha egy nő el akarja kerülni a nemi erőszakot, ne öltözzön provokatívan, azaz úgy, mint egy ribanc. A budapesti SlutWalk / RibiSéta résztvevői…..
nooora 2011.07.19 09:16:11
@Asztalos Gábor: nem tudom, mi ez a sértettség, és azt sem értem, hogy miért kéne olyan pasikkal is lefeküdnie az embernek, aki nem tetszik neki. ha jóképű. és bejön, akkor igen, ha nyomi és hülye, akkor nem. a jóképű és a nyomi kategóriákba meg hogy ki tartozik, az emberenként változik.
és senki ne merészeljen füttyögni. a füttyögés tiszteletlenség.
nooora 2011.07.15 03:29:35
srácok, felmerül itt egy alapvető kérdés. egy csomó nő megfogalmaz valamit, azzal még több egyetért, elmondják, hogy valójában ki miért öltözik hogy, és annak kinek mi köze van, és ti azt mondjátok hogy nem így van? megmondjátok nekem, hogy engem mi vezérel, mikor miniruhát öltök? mondok egy példát: én nem megyek soha kávézni a szembe kávézóba, mert mindig beszólogatnak a vén faszok, akik ott töltik a napot. pedig adná magát, hogy ott igyak néha kávét. lényegtelen milyen az idő, a széljárás, a szoknyahossz, mindig inzultálnak. már hozzászokatak. jól jönne, ha nem inzultálnának. ha nem szólok nekik, sosem szoknak le róla. ha szólok, azt mondják, hogy de igazából ők tudják, hogy én örülök, mikor inzultálnak?

de ennél csak az a szörnyűbb, hogy a zsebtolvajhoz hasonlítjátok a nemi erőszakot? alapvető emberi jogot a pénztárcához? ráadásul vállaljátok a mocskos disznóságot? vállaljátok, hogy verbális agresszorok vagytok? vállaljátok, hogy olyasmiket csináltok direkt, amitől más szarul érzi magát? vállaljátok, hogy korlátozzátok más életét? vállaljátok, hogy igenis, akárhogyis, de mindenképpen el akarjátok nyomni a nőket? és erre büszkék vagytok?

a feminizmustól pedig normális ember nem tart, a feminizmus nem más, mint a küzdelem azért, hogy a nőknek a férfiakkal egyenlő jogaik legyenek. egyes férfiaknak nehéz lemondani arról, hogy a népesség felét sárba tiporja. a maradék normális.
nooora 2011.07.15 12:27:58
@egy_kettőre: akkor szerinted a munkahelyi szexuális zaklatás áldozatai azok a nők, akik babydollban mennek dolgozni? és csak azok? nem. a kezdeményezés lényege az, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy soha, senkinek, semmilyen esetben nincs joga szexuálisan zaklatni, megerőszakolni senkit.
a füttyengetés meg bárkitől jön, sértő, mert a kutyáknak szokás füttyenteni, nem az embreknek. megalázó és lealacsonyító. megnézés és megnézés közt pedig van különbség. ezt a férfiak általában nem értik, ezért próbáljuk sokféleképp elmagyarázni. az pedig, hogy ki mit tart szépnek magán, milyen ruhában érzi magát nőiesnek, az végképp magánügy, és mindenkinél nagyon eltérő. és nem a férfiak dolga előírni egy nőnek, hogy milyen ruha a nőies, mit kell viseljen.
a kezdeményezés tágabb célja pedig az, hogy a nők szabadabbak legyenek a világban. ezt ti a fennálló rendszer elleni támadásnak veszitek?
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
nooora 2011.07.15 12:39:18
@ketroot: sztem sajnálhatod őket. én speciel sajnálom. borzalmas lehet dubaiban mindenféle öntelt gazdag, magának mindent megengedő pasas minden vágyának kitenni magad.
iszonyatosan rá kellene szorulnom a pénzre, hogy ezt csináljam.