Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sueblabla

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy én többnyire szeretek problémákat megoldani. És értetlenül és bosszankodva szoktam nézni, amikor más meg nem.  Kezdjük az alapokkal. Van az embernek az úgynevezett megküzdési stílusa, ez azt jelenti, hogy ha nehézséggel szembesül, akkor jellemzően hogyan reagál. A…..
isolde Babablog 2013.08.24 18:23:51
Amire nem számítottam, amikor gyereket vállaltam: hogy tejallergiás (vagy mi) lesz és tejfehérjementes diétán kell tengődnöm legalább egy évig; hogy már csecsemőkorában lesz olyan, hogy beteg lesz és halálra fogom aggódni magam; hogy annyira gyorsan nő, hogy pilates ide vagy oda,…..
sueblabla 2013.08.25 20:06:27
"Sziasztok!Ő Sutyi, 8 hónapos házicica. Van egy bizarr elalvási rítusa, amikor már fáradt. Más macskánál még nem láttam ilyet, talán tud valaki magyarázatot erre anélkül, hogy álllatpszichológushoz kéne vinni :)" – írta nekünk Sutty Ingo. Köszönjük!…..
Tiltott szavak salátatörvény 2009.11.27 10:46:00
"Két dolog van, amiről jó, ha az emberek nem tudják, hogyan készül: a kolbász és a törvény" - bár az amerikai adomával nem értünk egyet, a kritizált jelenséggel teljes mértékig. A tízmillió fociedző, marketinges és politikus országában különös jelentősége van a…..
8ker Kérdés 2009.07.22 11:21:00
 Ami mindig is érdekelt, de sosem merted megkérdezni - avagy mitől van az, hogy Kocsis Máté mindig, mindenhol jól beszél?Itt a válasz: profiktól tanulta, intenzíven. Mi másért került volna ennyibe?!Jó, persze, tudjuk, hogy a polgármesteri székbe készül, és oda kell is a…..
Csodálatos sikersztori! Korábbi postunkban már megirt BKV mizéria minden tekintetben professzionális és gyors panaszügyintézése illetve részletes válaszlevele! A panasz méltányos rendezését a levéliró nevében-, míg a pótdíjak bérletbemutatással történő rendezése…..
8ker Corvin Mozi 2009.03.17 13:16:00
Tudtátok, hogy két emeletet készülnek ráhúzni a Corvin Mozi épületére? Ha olvassátok a kerületi lapokat, ilyenek derülnek ki az olvasói levelek rovatból. Ide is másolom, mi áll ott.Tisztelt Szerkesztõség!Alulírottak, a 1082 Budapest, Corvin köz 6. lakói segítségért…..
sueblabla 2009.03.18 08:21:45
Érdekes, a szexbolton kiakadtak, de ha sok pénzről van szó, akkor mindent lehet. Például rendelettel lehetett nem abbahagyni az építkezést se éjjel, se hétvégén. Ha emlékszik még valaki tavaly nyárra, a kapukra kirakot rövid értesítő szövegre. Legalább valami indoklás lehetett volna, hogy jön a monszun, és még előtte be kell fejezni a betonozást. Nem jött a monszun, csak gondolom kötbért kellett volna fizetni a építtetőnek. De sebaj, megszoktam a csőbaszkodási munkafolyamatot is, meg a többit is.

A Corvin projekt melletti sarkon lakom, egy gyönyörű, világos lakásban - egyelőre. Gondolom sehova nem fordulhatok panasszal... Azért vettem, mert világos, azért tuftam volna eladni, mert világos. Volt. De sebaj, haladás kell, majd sokat fog érni, mert fellendül a környék...

És elfogadom, hogy azokat az egyemeletes, romos házakat feltétlenül le kellett rombolni. (Vagy se, nem tudom.) De hát pénz. Csak nem értem, minek rá ez az "élhető" Józsefváros szöveg. Én végig azt találgattam, amíg a Futó utcában néztem épülni a lakásokat (a West Balkán mellett, helyett), hogy vajon hányadik emeletnél hagyják abba. Tényleg ennyire kell a pénz, hogy minden négyzetmétere 8 emeletet kell felhúzni? Kinek adják majd el azokat a penthouse-okat? Mert közben felhúzták az irodaépületet szemben. Majd visszaveri az üveg a napfényt - én is ebben reménykedem, ami a saját lakásomat illeti:))

Nem telekszomszéd, basszus, mekkora válasz ez...
Bocs, kommentelésben tört ki belőlem a kisember feeling.
suematra ez az enyém 2009.02.05 14:21:32
nehogymár másé legyen véletlenül..
Mindig is Karinthy Frigyes szócsövei szerettünk volna lenni, így most sem mondhatunk mást, minthogy A mi falunkban nyáron nő a zab, És éjszaka van ha nem süt a nap. Forgácsot vág ki fából a gyalu, Csodálatos, csodálatos falu.Listopad ugyanezt így fogalmazta meg: Végre találtam egy…..