Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyuri(пижон)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé elszomorító, hogy ezek közül még egy sem került filmvászonra, pedig minden téren garantált lenne a sikerük.A Filmelemzők blogján pedig Sparrow új top 10-es videóját nézhetitek meg! ..
Ebben a videóban egy újabb áldokumentum horror kerül terítékre, ami ugyan jól indul, de a második felére teljes kudarcba fullad. ..
 Délután öt óra. Egy szép, szombati nap, kellemes idő, tökéletes pillanat, hogy belevágjak a tegnap ígért kis bejegyzésembe. A rendkívülien ötletes cím ezúttal az Adrenalin energy drinket takarja, és annak társait, az Adrenalin XXL-t, az Adrenalin lightot, és az Adrenalin…..
Baaad Movies Sandler, a nagylány 2011.10.18 18:25:00
 Nem gondoltam volna, hogy valaha visszasírom a Nagyfiúkat... ..
Ezzel hivatalosan is megkezdődött a 6. évadunk, az első videóban pedig az egyik "kedvenc" rendezőnk korai filmje kerül bemutatásra. A hang kicsit torzra sikerült, de reméljük, ettől még élvezhető maradt az összkép. Jó szórakozást!   ..
Baaad Movies Oscar pályázók (1) 2011.08.24 16:46:19
Ahogy már írtuk, szeptember elején megtartjuk a díjátadót, addig viszont külön cikkekben is kitesszük a videókat. Íme az első adag. Joker5 - Zombik tava (1)     Sparrow - Gorilla bácsi     SPOILERfilm - Náci zombik ..
Több hírt is közlünk ebben a bejegyzésben, mert mostanában eléggé megszaporodtak a publikálni való infók. Először is a Vox-magazin júliusi számát szeretnénk reklámozni, amihez most bárki teljesen ingyen hozzájuthat, legalábbis a digitális formájához. Részletek itt! Noha…..