Adatok
dany27
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Korábbi, turisztikai szolgáltatások területén eltöltött hosszú idő ellenére is meglepődtem akkor, amikor megtudtam: egy nagyobb vendégsereg összesítésben ásványvizet fogyaszt a legtöbbet, még egy olyan, bevallottan alkoholizálásnak szentelt eseményen is, mint egy esküvő. Úgy…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Attól hogy nem az asztalnál bontják ki a vizet attól még lehet gyári!
Én is vendéglátással foglalkozom és nálunk a pultnál kinyitják a vizet mivel így nem kell vesződnie a pincérnek a sörnyitóval! De attól még gyári a víz!
Természetesen ez alól kivételt képez ha az adott egység csavaros tetejű ásványvízzel dolgozik! Ilyen esetben tényleg az asztalnál kellene kinyitni a vizet!
Ennyiből hogyan szűröd le mégis? Hivatalos vizsgálat nélkül ez csak találgatás!
Jó persze az köztudott hogy szeretnek vele simlizni, de megnyugtatlak hogy attól hogy az asztalnál lett kinyitva még lehet újra palackozott!
Olyan sörnyitót használsz ami nem hajtja meg a kupakot és már is újra tudod később palackozni! Főleg hotelben dolgozó kollégák használják előszeretettel!
Ha nem értesz hozzá akkor inkább meg se szólalj!