Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stuashrach

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra a legkevésbé érdekes sorozatnak tűnik a bukott The Nine-t is jegyző KJ Steinberg remake-próbálkozása, ami egy angol sorozatot ültet t a jenkikhez. Négy barátnő és az ő kapcsolataik állnak a középpontjában, mind a négynek van szeretője, és persze mind a négynek…..
Technikailag nem midseason sorozat a Sherlock, hiszen brit, ők meg nem az amerikai rendszerben gondolkodnak, de valahogy csak el kell helyezni a második évadot. Egy tonnányi promónk van.           ..
Volt már sok kiváló feldolgozása a Kincses szigetnek, 1990-ben Charlton Heston, Oliver Reed és Christian Bale főszereplésével készült egy kiváló kalandfilm belőle, szerettük is nagyon. A legfrissebb verzió szereplőgárdája szintén nem semmi, már ha valaki otthon van a brit…..
comment:com Sherlockkal kezd 2012 2011.12.09 13:00:00
A Sherlock második évadának első epizódja január 1-jén este 20:10-es kezdettel látható a BBC-n, másnap meg a Rapidshare-en, BUÉK!..
stuashrach 2011.12.09 13:56:19
A Showtime újabb jó nevű színészt igazolt le egy új sorozatprojekthez, ráadásul olyat, akinek ez lesz az első sorozatfőszerepe. Liev Schreiber (Salt ügynök, Wolverine) a Helyszínelőkben egy pár részre beugrott Will Petersen helyére, amikor a jó Grissomnak először lett tele a…..
A Sony Pictures 107 országba adta el a Pan Am című sorozatot, amit az USA-ban az ABC vetít, és a repülés olyan korszakáról szól, amikor a pilóták nem távolsági buszsofőrök, a stewardesek pedig nem repülő kalauzok voltak. A sorozat az amerikaiaknál nem szaggatja szét a…..
A kígyó Hollywoodban is képes a saját farkába harapni, sőt: a Friday Night Lights című kiváló riportkönyvből először egy mozifilm készült Billy Bob Thornton főszereplésével és Peter Berg rendezésében, aztán következett egy öt évadot megélt, zseniális tévésorozat (a…..
A tévében mostanában tapasztalható retróhullám egyik jobban sikerült darabja az ABC Pan Am című sorozata, ami a repülés azon korszakában játszódik, amikor a fapad kifejezésről még senki nem hallott, és üvegpohárban szolgálták fel a bort a turistaosztályon is. A Pan Am 1991-ig…..
Amikor az idei újoncok esélyeit mérlegeltem annak idején, az A Gifted Man volt az egyik olyan sorozat, amire (az Unforgettable mellett) azonnali halált mondtam ki, a szinopszis ugyanis unalmas és naftalinszagú volt (naccerű idegsebész a neje szellemétől kapott utasítások alapján segít…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.09.12 09:30:00
Azt írja a New York Post, hogy a The Walking Dead második évada gyomorforgató. Hálistennek. Brutális lesz Charlie Sheen égetése, itt van pár idézet belőle. Meg itt is.Helyzet Mike, azaz The Situation visszavág az Abercrombie & Fitch-nek, azt állítva, hogy a cég a nevét…..
stuashrach 2011.09.12 14:45:58