Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeyMaLooKitsmeeeeeee

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Üdvözlöm! Történetem kissé bonyolult, de…..
HeyMaLooKitsmeeeeeee 2011.07.16 21:04:14
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): tökéletesen egyetértek veled, bár nem látom hogy valahol is leegyszerűsítettem volna a fordításos melók nehézségét.

Pusztán arra véltem célozni, hogy ha van egy magyartanár, az valószínűleg jó a magyar nyelvtudással rendelkezik ezért innentől egy vagy több idegen nyelv folyékony szintű ismeretével fordítói állást is vállalhat-na, próbálhatna.

igen, a másik hátulütő az alkalmiság.
HeyMaLooKitsmeeeeeee 2011.07.18 03:25:55
@Krisztiantara:
Tod az a baj, hogy túlságosan populista, túlságosan érzelmekre hajtó, túl sok nagybetűt használó túlságosan általánosságban beszélő valami vagy. Túlságosan átlátszó.

Ha valódi lény vagy valódi problémákkal akkor az a stílus amit itt leadsz csak egy tanácsot szülhet a másikban és az egy önkéntes hosszú, egyszeri levegővételes fürdőzés lenne a Duna irányába.

Mert igazad van, nincsen értelme, úgyis mindannyian meghalunk, nincsen remény, csak az örök hamuval borított sötétség és káosz. Tégy egy szívességet magadnak és nyisd a sort.

Aszittem egy nyelvtanárnak van affinitása az idegen nyelvekhez de úgy látszik te kivétel vagy. Ahelyett hogy az indexen töltené az idejét, ezer más hasznosabb dolgot csinálhatna amivel egyengethetné vagy kiegészíthetné a karrierjét. Lehet tán ugyanaz a baj veled is mint az ide író rinyagép állítólagos posztírók javarészével: képtelen vagy rendesen és tisztességesen dolgozni, nem tudsz beilleszkedni egyetlen munkaközösségbe sem mer mindenki más helikopter. A helyedben én a magyartanári diploma kivételével a többire nem verném a nyálam mert tisztelet a minimális szakértő kivételnek - szart se ér és ettől nem lettél, minden szakmához rendesen értő többdiplomás hanem csak papírgyűjtő és ezért csak magadat okolhatod.
HeyMaLooKitsmeeeeeee 2011.07.18 20:50:35
@Krisztiantara: Az a baj, hogy túlságosan őszinte vagyok ebben az önző világban?

Már itt elaludtam.

Ez az ország már egy hanyatló rommá változott.

Itt felriadtam kissé, de csak azért, hogy letöröljem a szám sarkából csurdogáló nyálat.

Mindent magamnak köszönhetek, és én ezt nem csak mondom, mint sokan mások.

--- horkolás ---
Az alábbi ügyre talán a bíztatási kárt lehetne ráhúzni,de azt is csak nagyon erőltetve. Az ajánlatkérés az nem ígéret szerződéskötésre.T. Zugügyvéd!Tanácsot szeretnék kérni, hogy mi az esélyem, hogy az ajánlatkérőt a kieső jövedelem miatt kártérítésre kötelezhessem…..
HeyMaLooKitsmeeeeeee 2011.07.16 20:49:47
@Con Storm: felőlem pörgethetjük a szaros lapátot, vagyis a látogatottságot de egy ajánlatkérés sehol nem kötelezi az ajánlatkérő felet, hogy el is fogadja. Pont, mondat vége.

Ha a sztori igaz (és miért ne lenne az) akkor aki 11 év alatt semmit nem tett félre egy zsíros melóból továbbá aki a közszférában eltöltött 11 évnyi tapasztalat után sem látja hogy változhatnak az idők szelei (továbbá a közszféra bürokráciája egy heresérves mammut lassúságával halad), az jogszerűen, paragrafusba és kőtáblába vésve, hivatásos bírói végzéssel, fellebbezés nélkül Hülye, Életképtelen és Darwin-díjas.
HeyMaLooKitsmeeeeeee 2011.07.18 03:34:16
@Con Storm: igazad van, most már értem mire gondoltál.

GF, szerintem is perelj, ne hagyd magad!
  Kommentár nélkül: Levél: „Kinek ajánlottak már fel 250 forintos órabért? A férjem vagyonőr. Egyik este szólt az egyik haverja, hogy be kellene ugrani egy kolléga helyett a hétvégén huszonnégyezni. A párom éppen ráért, ezért elvállalta. Kérdeztem, hogy melyik…..