Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neilijan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
Neilijan 2011.07.14 20:28:41
@deb.: szerintem ezekhez engedélyt kaptak, máskülönben elpicsázták volna a rendőrök őket is :D
emellett egy magát igazi street art művésznek nevező valaki csak úgy nem fest bárhová, mindenféle koncepció nélkül..
  A képeket rajzolta: L.Niki...
Neilijan 2011.07.14 20:06:05
Érdekes, hogy ez a fotóreálos téma mindenhol nagy vitákat vált ki..

Ám egyet kell értenem yaoiflowers-szel, miért kell lehurrogni egyből azt, akinek más a véleménye?

Súlyos: lehet véleménye mindenkinek, ámde hogy az mennyire építő jellegű, azt szerintem embere válogatja..

dó: Kérlek, szerintem ne mondj ilyet.. Annyit mondanék neked, minden műfajban vannak, akik TUDNAK alkotni. Az, hogy valaki mennyire alkotó, azt a széles körű ismerete és tudása, érdeklődése, hozzáállása mutatja meg. Megértelek, amíg fingom nem volt a fotózásról, talán nem ennyire hurrogtam le, de én sem különösebben becsültem. Viszont elárulom neked, a profi fotóművész többet csinál, mint fényeket állítgat be..s állítom, több munkája van akár egy fényképben, mint sokszor egy fotóreálos alkotó rajzán.. ha érdekel, tényleg nézz utána ezeknek, nagyon jó fotóművészek vannak, akik valóban értéket hoztak és hoznak létre!

Sosem egy műfaj hibája az, ha valaki azon belül semmitmondó, hatásvadász és népvakító dolgokat csinál.
Nem ennek a lánynak a munkáit minősítem le, félre ne értsétek, mert ismerem őt, és ő egyáltalán nem hatásvadászkodni akart ezekkel, hanem szimplán csak érdeklődött ez iránt, tetszett neki, és alkotott. Amúgy érzem is ezt, amikor ránézek a műveire, és rokonszenvesek is.
Viszont tény, hogy ez az egyik műfaj, amiben nagyon könnyű átlépni egy határt, amikor semmitmondóvá, tanulmányrajz-szerűvé válik az egész. Bizony, érteni kell hozzá, hogy ne legyen az.

Ha valamit ajánlhatok mindenkinek szívvel, az az, hogy igyekezzetek mindent széleskörűen tanulmányozni, ha valódi, építő jellegű vitákat szeretnétek létrehozni. Legyetek nyíltak, ne csak kardoskodjatok.. szerintem érdemes elismerni, hogy mindig van, amit nem tud az ember egy témában, és mindig érdemes tanulni, ahonnét és akitől csak lehetséges! Én is bármikor könnyedén elismerem, ha tévedek, és utána is nézek, tehát nyugodtan, ha valamit rosszul mondtam, nyugodtan írjátok meg nekem mert elfogadom!