Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagymarhabangaember

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha le kell merülni a legmélyebbre, így futottam bele ebbe a válogatásba az artfidon. A legrosszabb albumborítók első helyezettje, természetesen magyar. Na de micsoda énekesnő! Valahogy ez nem rémlett. Nem is húzom az időt, Cicciolina az első ezen a remek lisán. Mondjuk…..
  Külföldön határozottan jó magyarul beszélni. Van egy saját titkos nyelvünk, amiből egy kukkot sem ért senki. Mert tényleg nem ért: zavartalanul társaloghatunk bármiről vagy bárkiről. Az anyanyelv furcsa dolog. Ha egy itteni boltban vásárolok, szinte kizárom a teljes külvilágot. De…..
nagymarhabangaember 2016.03.16 14:00:14
@Horák Katalin: Tisztelt Katalin!Örömmel olvastam a cikkét!Nagyon egyet értek a cikkével.17 éve kamionosként dolgozok,és hasonló élményeim vannak.Velem is előfordult,hogy Lyonba kollégákkal vásároltunk,beszélgettünk és egy hölgy angolul kérdezte hogy milyen nyelv ez.
A cégeknél is kérdezik a nevem(Zsolt).Na ezen kiakadnak,és nekem is muszáj igazolványt adni.
Szeretem a magyar nyelvet nagyon!Jó úgy beszélni hogy a "kutya"sem érti.Nagy előnynek éreztem mindig.Kicsit beszélek angolul,németül,olaszu és oroszul.
Manapság játékboltok polcairól rengeteg EU-konform társasjáték közül választhatunk. Azonban most bemutatok néhány érdekesebb, régi táblás és egyéb játékot, ami már csak a gyűjtők polcain lelhető fel, mert a boltokban nagy részüket már sosem fogjuk viszontlátni...
nagymarhabangaember 2015.04.16 20:38:18
@Mj: Cipőboltokba rakták ki.Kuncsaft nézhette a röntgen alatt,hogy illeszkedik a cipőbe a lába....Ja utána meg jobb esetbe lerohadt....
Az első nemzetközi labdarúgó mérkőzést a hivatalos feljegyzések szerint Anglia és Skócia válogatottja vívta 1872-ben. Ebben az időben még ritkán játszottak mérkőzést Nagy-Britannián kívül, de az 1900–as évek táján már a szigetországon túl is kezdett népszerűvé válni…..
nagymarhabangaember 2014.06.17 19:45:01