Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dárda

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is gondolnánk, de néha tudtunk nélkül is veszélybe sodorhatjuk kis kedvencünket. Teljesen hétköznapi házi növények a kutyák számára olyan anyagokat tartalmazhatnak, amely szervezetükbe jutva káros lehet egészségükre. A kis kíváncsi természetű állatok gyakran miután…..
dárda 2013.05.01 10:58:09
@dedalon74:
azért, mert valószínűleg nem az aloe vera mérgező, hanem a növény egyéb enzimje , hatóanyaga, molekulája, akármi. A tápszerbe nem az egész növényt darálják bele. Úgy tudom, a levél belső üregében lévő zselés rész használható, a kutya nem valószínű, hogy csak azt szopogatja ki, ha megrágja a növény.
Minden év március 22-e egy különleges nap világszerte. A Föld órája és számos más nemzetközi nap mellett 1992-ben az ENSZ közgyűlése Dublinban úgy döntött, hogy minden évben kerüljön megrendezésre a Víz Világnapja is. A víz az egyetlen anyag, mely mindhárom…..
dárda 2013.03.23 15:15:35
@Komojtalan:
melyik tónál nem látsz képet?? Kivétel nélkül mindegyiknél van, sok helyen kettő is. Átlagosan 3x nagyobbak a képek, mint maga a kísérő szöveg. "Így sok értelme nincs"?? Akkor tényleg ne olvasd el.