Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferikeee

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Manipuláció koncentrátumot vegyenek", avagy - "Hogyan Kovácsoljunk Magunknak Milliók Álmaiból Milliárdokat?" 7. MIÉRT MONDHATJUK, HOGY A NETWORK 21 MÓDSZEREIVEL FELÉPÍTETT AMWAY CO. GAZDASÁGI SZEKTÁNAK TEKINTHETŐ? 1.1. SZEKTÁK ALAPJELLEMZŐI Milyen…..
Ferikeee 2011.07.20 02:14:24
Egyre több dologban értünk egyet :D Csak gondolj bele, hogy ha egy tanár kollégád havonta 100 ezer forintból gazdálkodik és kiutat keres a mindennapok felemésztő fostengeréből, és épp az Amway adná meg neki a lehetőséget hogy ebből kiutat találjon (Aminek a módszere nem tökéletes, ebben egyetértünk, viszont lehet hogy ettől függetlenül nincs benne átverve senki, mivel elsőre a Jóisten se tudná megmondani hogy ő sikeres lenne-e vagy sem, és a féléves garancia amivel kezdtem, megszünteti az anyagi kockázatait, és az általa beszervezetteknek szintén, mivel minden belépőre vonatkozik, nem csak a leendő gyémántokra), majd a lelkesedését követő kételyekkel teli időszakban az internet adta lehetőséget kihasználva gyors választ keresve rátalál a Te oldaladra, hamarkodottan ítélkezhet: néhány kulcsszó kiolvasásával (szekta, manipuláció) azonnal elretten ettől az egésztől, különös tekintettel a kételyei meglétére. Ergo már el sem fogja olvasni a cikkedet és a hozzászólásokat, mert értelmetlennek tartja a további időráfordítást, ergo megfogadja hogy soha többet nem veszi fel a telefont az Amway disztribútorának, és csalódottságában, "át lettem verve" érzéstől átitatva megpróbálja minél előbb elfelejteni az egészet.

Ennek nem biztos hogy minden esetben meg kéne történnie, ezért számomra az a következtetése a vitánknak, hogy az Amwaynek is és a Brain Stormingnak is van miben csiszólódni :)

Nagyon nagyra becsülöm az önzetlen munkádat, most hogy már egyre inkább azt gondolom hogy nem a rosszindulat vezérelt. Remélem Te sem feltételezed ezt rólam.

El fogom olvasni az általad ajánlott írásokat, és izgatottan várom a korábbi hozzászólásaimra a reakcióidat! Bízom benne hogy egyet sem fogsz kihagyni. Ez a lényeg, mert ha valamit félre értesz, azt később úgyis tovább vitatjuk.
Ferikeee 2011.07.20 02:33:36
www.scribd.com/doc/57193130/Randy-Gage-MANIFESTO-Kialtvanypdf

én ezt a dokumentumot ajánlom addig is figyelmedbe. Randy Gage egy hatalmas egyéniség az MLM üzletben, igazi példakép emberek tízezreinek vagy talán százezreinek is. Számára hitvallás a bizalom, amelyet sosem játszott el az emberei szemében és ezért jutott el oda ahová.

Ebben a kiáltványban számos olyan hibára világit rá az MLM szakmában, amik nekem is szemet szúrtak ösztönös félrevezetés-undorom miatt, és számos olyanra amik szinte felkapcsolták a villanyt az agyamban, igazi felismerést jelentettek.

Biztos neki sincs mindenben igaza, de úgy érzem a vitánkban még fontos szerepet játszhat ez a dokumentum!