Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d_9

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte már levélpárbajok alakulnak itt ki, de mi somolyogva figyelünk. Modoros Emigráns jelentkezik, akit Szálkás Gerenda oly szépen megfestett. Telitalálat, a szerzőt ezúton is csókoljuk Luxembourgból, magunkra ismertünk. Méltó válaszra vár, alább egy…..
d_9 2011.08.17 00:37:21
Kis haver!

Úgytűnik apád luxemburgi bankársága "sikeresen" megkímélt attól, hogy némi szociális érzékenységet elsajátíts.

Tényleg képes vagy abban a magyar társadalom irigységének kikristályosodását látni, hogy beviszed az állam által eltartott középiskoládba, az átlag 90 ezer forintot
kereső munkás szülők gyermekei közé a több százezer forintos smart phone-od, persze szégyenkezve még azt is megsúgod nekik, hogy a számlát is apád állja, majd eltátod a szádat, hogy bazdmeg
a k*rva anyjukat, ezek irigykednek.

Hamár a nyugatot emlegeted, tudod mi történne veled pajtás ha egy Chicago-i egy Washington-i vagy egy Los Angeles-i állami közép iskolában tennéd ugyan ezt? Másnap meztelenre vetkőztetnének az utcán a feketék és a latinók. A nagy "ámerika" se mindenhol olyan kolbász hely mint amilyennek innen látszik.

Szerintem örülj neki, hogy csak irigykednek és még nem vette el egy telepi srác egy saller kiséretében tőled miközben hazafelé bandukolsz.

Apádnak meg üzenem, hogy ahelyett hogy mindent a seggetek alá tol, néha tarthatna némi szociológiai felvilágosítást is hamár úgyis közgazdász a lelkem.

Egyértelműen az ő felelősége, hogy ilyen kis csőlátó gyermek vagy, pontosan azt a hibát követi el amit a gazdag szülők általában, burokban nevel, szinte steril körülmények között, hogy az élet minden konfliktusád megúszd és annak ez az eredménye.

Amúgy jó lelkű kölöknek tűnsz, próbálj meg fejlődni egy kicsit apád segítsége nélkül is, hasznodra fog válni.

Sok sikert!
d_9 2011.08.17 00:56:23
@Ciszfej: csak hogy lásd valaki reagált bő másfél év múlva :D:D:D