Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nárcisz1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hogy kedvenc áramszolgáltatóink ne találgassák tovább, hogy megnyugodhatnak-e végre, újból életjelet adok. Villanyóra mágnesezési ügyekben semmi érdemlegesről nem tudok sajnos egyelőre a fogyasztóknak beszámolni, de háttérmunkálatok folynak továbbra is. Azt…..
nárcisz1 2011.07.30 15:15:39
@Kenderice: A rendörségen kategorikusan elküldtek a...-ba ( majdnem) mivel fél év eltelt nem aktuális a dolog. Közöltem, hogy élnek még a tanuk akik igazolják a jogtalan behatolást.. mindez nem érdekelte a rendörurat. Söt közölte, hogy a villanyóra az EON tulajdona és azt bármikor le-fel-szerelheti... Persze mindezt egy zárt ingatlanban????!!!
Utólag felhivtam a rendört és közöltem vele, hogy a feljelentésem elutasitását irásban kérem... érezhetöen elállt a lélegzete.. és végül kinyögte, hogy majd a parancsnok eldönti- persze ha én irásban adom be. ezt már csak utólag teszem hozzá.Még - mivel az EON-tól sem és a MEH-töl sem kaptam választ várok az irásos feljelentéssel.
Egyébként a helyi rendörkapitányságon az elmúlt 12 évben kb 6 szor akartam különböző jogsérelmek miatt feljelentést tenni de sohasem tehettem meg mert elküldtek különbözö indokokkal- és mindig én ittam meg a levét az eseményeknek..
nárcisz1 2011.08.06 15:15:18
@megjegyzes2: ebben az esetben a szomszéd is bünös természetesen, de a leszerelöknek is tudniuk kellene, hogy kinek a jelenlétében mehetnek be egy magán tulajdonú ingatlanba.
Az hogy semmilyen előzetes értesités nem volt szándékosságra enged következtetni, mert kihasználják az emberek segitökészségét, tudatlanságát és jóhiszemüségét is.
A dokumentumokat egyébként az anyámmal iratták alá aki 72 éves és már mindennek a végén iratták alá vele. Egyébként ö is arra lakik de nem abban a házban, és nincs is tulajdoni része. Na meg meghatalmazást sem adtam neki..
Egyébként olvasom, hogy 1 év után elévül a dolog?
Én nem irtam alá részletfizetési kérelmet- pedig a második levelükben éppen ezt ajánlották fel.