Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitnézel_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
    RibiSéta – A NEM, AZ NEM!    2011 januárjában, Torontóban egy rendör kijelentette, hogy ha egy nő el akarja kerülni a nemi erőszakot, ne öltözzön provokatívan, azaz úgy, mint egy ribanc. A budapesti SlutWalk / RibiSéta résztvevői…..
Mitnézel_ 2011.07.15 13:37:34
@mkunga_lalem:
Igen, az uszodában nem kirívó, minden helynek megvannak a maga normái, de szerintem hiába is magyarázom itt bárkinek ...
És szerinted az mennyire eredményes, hogy kurváknak öltözve felvonulnak az utcán? :D... most őszintén... Aki hajlamos az erőszakra, azt csak jobban fogja provokálni ez az egész... vagy úgy gondoljátok ha egy aberrált vadbarom meglát több száz nőt picsaként vonulni az utcán, attól majd észhez tér és csupa szív emberré válik? Vagy ha kurvának adják elő magukat majd a férfiaknak más lesz a véleményük és elfogadóbbak lesznek? Ne nevettess...
Ha meg az áldozatok nem mernek beszélni róla az nagyon is az ő hibájuk, így jártak. Ott a lehetőség, hogy azonnal cselekedjen, de ha be van szarva és mondjuk egy hónap után veszi rá magát akkor ne csodálkozzon, ha bizonyíték híján magasról lesz*rják.
Amúgy meg nem tudom honnan veszed, hogy őt hibáztatják a rendőrségen. Én ezt csak példaként említettem, hogy valamilyen szinten az ő hibája is, de a rendőrségen tutira nem fogják ezt az arcába mondani. Az meg lehet, hogy lekezelően beszélnek vele, de ha kicsit kinyitod a szemed akkor észreveheted, hogy az emberrel ma már a legtöbb hivatalos és nem hivatalos helyen is kurvára lekezelően viselkednek.
A laptopos példádra meg tudok még szánalmasabbat mondani:
-van egy autóm, mert megengedhetem magamnak, sose zárom be mert ez az enyém, és ez senkit nem jogosít fel arra, hogy ellopja tőlem, sőt a kulcsot is benne hagyom mert ez az enyém, de egyszer mégis ellopják, csúnya rossz rabló, én nem is tehetek az egészről, csak is az ő hibája az egész... -.-"
Ilyen világban élünk baszki, ha kirakod mindenki elé amid van és nem vigyázol, akkor ne lepődj meg ha idővel lecsapnak.
Üdv!
Mitnézel_ 2011.07.15 18:43:52
@mkunga_lalem:
Na, akkor most az én válaszomra adott válaszoddal bebizonyítottad, hogy gyakorlatilag semmire értelme ennek az egész felvonulásnak, gratulálok.
Mert: lehet, hogy figyelemfelkeltés a cél, de ha kicsit is próbálod józan ésszel nézni a dolgokat, nyilvánvaló, hogy csak közröhej tárgyává teszik magukat és ettől senki nem lesz toleránsabb, figyelmesebb tudom is én, hanem talán még szánalmasabbá teszik magukat.

Tudom, hogy attól még a tolvaj a hibás, ő követ el bűnt. De nem érted az összefüggést: az elkövető a bűnös, őt kell/kellene büntetni... de ha egy lány már-már feltűnően, túlságosan kihívóan és a normális határain túlmenően öltözködik és/vagy viselkedik az ugyan úgy növeli az esélyét véleményem szerint egy erőszaknak, vagy próbálkozásnak, vagy mondjuk szimplán annak, hogy ribancnak tekintik, mint ahogy egy nyitott ajtó az autó ellopásának az esélyét növeli. (ismét sikerült egy csöppet bonyolult mondatot alkotnom, de lesz*rom..)

Nem tudom milyen elejére gondolsz, a felhívást elolvastam de nem tudom pontosan mire gondolsz. Oké lehet, hogy lenézik, vagy szarnak rá ilyen esetben, de akkor is kétlem, hogy ez általános lenne. Különben is írtam, hogy ma gyakorlatilag mindenhol képesek megvetni az embert(pl kórházban is..).

Nem tudom elképzelni milyen lehet, nem is szeretném megtudni, de hidd el, hogy az átlagnál jobban bele tudom élni magam dolgokba. Biztosan szégyelli, biztosan nem kürtöli világgá, biztosan egy éltre nyomot hagy benne, de az NEM megoldás, hogy magambafordulok és senkinek nem beszélek róla, vagy rendőrséghez sem fordulok "mert biztosan lekezelőek lesznek"... lehet meghurcolnak és még téged néznek hülyének(de nem biztos) és biztos nem könnyű, de ilyen szarfos eltorzult világban élünk, hogy jobb lehetőség híján ezt kell szeretni. Más téma de hány olyan eset hallani, hogy iskolában fenyegetnek nagyobbak kisebbeket és pénzt húznak le tőlük és a gyerekek sokszor ott sem mernek szólni szülőknek. Ott is az a megoldás, hogy magukba zárkózzanak, mikor az esély megvan a tettes "megfelelő" megbüntetésére?

És végül érdemes elgondolkozni: ok-okozat ...
Mitnézel_ 2011.07.15 20:39:29
@NETi:
Nem tudom mit szívtál de ilyen cucc nekem is kell, már bocs :D