Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila752

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polgári engedetlenségi akciókat kezdeményez a Gulyás Márton alapította Közös Ország Mozgalom, ha a parlament október 23-ig a parlament nem fogadja el a választási rendszer megváltoztatását célzó ellenzéki javaslatot. ..
Mint tudjuk - jövőre választások lesznek. Remélem "tisztán" ... Hónapról-hónapra felmérések készülnek, minden intézetnél más eredmény jön ki, de egyben megegyeznek, rengetegen vannak, akik még nem tudják, vagy nem akarják közölni, kire is szavaznak. Méghozzá annyian, hogy simán eldönthetik a közelgő…..
Nem csak a csúfos bakiparádéba fulladó Oscar-gálán volt állandó téma az amerikai elnök, a németországi farsangi felvonulásokon szintén főszereplő Donald Trump, de célpont lett több európai politikus is. Az alpári, emberi méltóságot sárba tipró hecckampány nem ismert korlátokat, mint az alábbi képek…..
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Attila752 2016.09.27 13:51:32
@Vipera01: Te most hülye vagy, vagy csak úgy teszel? Az októberi szavazáskor Magyarország LÉTE a tét! Ne feledje senki! Minden, amit akarnak, az ország megszüntetésének eszköze. Ez a migráns dolog is. Éppen ezért határozott NEM-el kell szavazni. Aki meg nem így gondolja, az nem Magyar ember. Ez esetben semmi keresnivalója drága jó hazánkban! Mert Magyarország a Magyaroké! Ne hagyjuk tönkre tetenni, elrontani! Hajrá Fidesz-KDNP! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Október 2.-án szavazzunk NEM-el, védjük meg hazánkat a megszünéstől! migránsoknak pedig KÍVÜL TÁGASABB!!!
Attila752 2016.09.27 13:57:59
@Erik a viking: Ha a Magyar emberek mellett állsz, akkor felejtsd el ezt a bolondságot. Mindenki tudja, hogy ez nemigaz. Két egyforma ember NEM LÉTEZIK. Ezt maga Isten is megmondja. Ez egy liberális hülye gondolkozás. Ahány ember, annyi fajta. Ez a valóság. A többi hazugság.
Tóbiás Józsefnek az MSZP elnök-frakcióvezetőjének több mint 5 év kellett ahhoz, hogy kinyilatkozza, miért váltották le a Gyurcsány-Bajnai kormányt!     A kormánynak az a dolga, hogy a népet szolgálja, a népnek pedig az, hogy leváltsa a kormányt, ha nem így tesz – mondta Tóbiás József a Budai…..
Óriási a verseny, hogy a kerületi DK-Fidesz-MLP koalíció tagjai külön-külön miként tudják magukról levakarni az Újpalota-Astoria villamos meghiúsulását. Hol vannak már azok az idők, mikor országgyűlési képviselőnk osztotta az észt, hogy Ő MAGA LÁSZLÓ TAMÁS választotta ki a megfelelő terveket a mi…..
Attila752 2016.03.03 09:46:23
Jónapot kívánok.
Szeretnék pár szót hozzászólni a témához.
Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani Főpolgármester Úrnak, hogy kedvenv villamosunk a 12-es villamos NEM szünt meg, többségben az közlekedik. Köszönjük Főpolgármester Úr. Sajnos, ha a hajdu bandán múlt volna, már nemlenne, buszok lennének helyette. Mintha nemlenne így is túl sok busz, és ennek következtében akkora SZMOG, hogy ez már nemcsak egészségtelen, de ha így folytatódik, akkor akár veszélyes mértékű is lehet, a sok busz miatt! Örömmel értesültem róla, hogy a XV. kerületbe is megkezdődik a kötöttpályás közlekedés fejlesztése. Szomorú vagyok azonban, mert ahogy hallom, csak újpalotáig fog menni az adott villamos. A Rákospalotaiakra meg nem gondolnak. Megosztottam Önökkel Rákosplaotai kötöttpályás közlekedést érintő tervem. Jó terv, és bár pénzbe kerül, igen. Azonban ha elkészül, onnantól kezdve megszünhet a SZMOG. Ugyanis kötöttpályás közlekedéssel kétirányú közlekedés valósulhatna meg Rákospalotáról, egyenest a belvárosba két irányból. Egyik a jelenlegi 62-es villamos, ami a Máv Telepről a Blaha fele jár. A másik a 12-es villamos, ami jelenleg angyalföld kocsiszínig jár. A 12-es villamos lemenne a Lehel Térre közvetlen. A 62-es pedig valahogy a 12-es villamos környékéről járna a Blaha felé. Csökkennének a buszok, kitisztulna a levegő, nem lenne többé SZMOG, és SZMOGRIADÓ sem. A szmogriadó ugyanis nem megoldás semmire. Gyökerestől kell megszüntetni a problémákat. Mi más lehetne megoldás, mint a kötöttpályás közlekedés fejlesztése, buszok kötöttpályás közlekedésre váltása errefele is. Ez a terv, amit leírtam jól látható, mennyivel jobb lenne, ha megvalósulna. A 12-es villamossal nincs sok teendő, azt csak ki kell hosszabbítani. Az útvonala meglenne, csak a 14-es járat használja. De a 12-esnek is ki kellene venni a részét a Lehel Térből. Végülis tudtommal eredetileg a 12-est illeti a Lehel Tér. Hát ideje lenne lépni valamit az ügyben, hogy így is legyen. A 62-es járat pedig. Felvázoltam az útvonalat, hol lenne a legjobb elhozni a 12-es környékére. Költséges intézkedés igen. De ha elkészül, többszörösen megtérül! Gondolkozzunk csak. Mi a fontosabb? A pénz, vagy normális gyors, kényelmes, pontos közlekedés? Vagy a busz, ami lassú, összevisszajár, és nem kényelmes. Gondolkozzunk csak. Persze a hajdu bandának erre is lenne mondanivalója. De kit érdekel? Nem őket kérdezem. ők maradjanak ki a játékból. Ismerjük jól az álláspontjukat! Mindent szétverni, és csak busz legyen. Ezt akarják! Mondjunk NEM-et akaratukra!!!
Újabb szégyenteljes mérföldkőhöz érkezett a magyar igazságszolgáltatás, és a képviseleti demokrácia. A  XV. kerületi DK-FIDESZ-KDNP-RÁTE-Liberálisok "gigakoalíció" oszlopos tagja, Bitvai Nándor (FIDESZ-KDNP) képviselő úr ügyével. Az interneten tájékozódók számára nem…..
A komoly folyami, vagy éppen tengeri akadályokkal megáldott nagyvárosok esetében mindig érdekes kérdés, hogy a szakemberek pontosan hogyan is szeretnék összekötni az egymástól elválasztott városrészeket. Ma ennek egy érdekes alesetével ismerkedünk: Budapest esetében hogyan…..
Attila752 2015.06.06 20:41:32
@lezlidzsi84: Teljesen igazad van. Tudod csak itt Rákospalotai viszonylatban, ahogy nézegetem az Újpalota, Rákospalota közötti útvonalat. Itt persze most a 62-es villamosra gondolok. Egy hét alatt ki lehetne hozni a 12-es villamos környékére. Igaz, átmeneti dugóval járna, ezt aláírom, de...
Ami az után jön, mármint amikor elkészült, az nagyon jó lenne. Gondoljunk csak bele mennyi busz válna feleslegessé Rákospalotán, és persze Újpalotán is ennek köszönhetően. A 62-es villamos a 12-es fele kihozásával több busz is megszünne. Ennek köszönhetően megszünne az a nagy szmog is, ami ezen a területen van. Mert csak az itt lakók tudják, mennyire elviselhetetlen lett a kossuth utca, főút, csobogós utca, énekes utca terület ezen buszok megjelenése óta. Szmogriadót elrendelni? Felesleges. Az nem oldja meg a problémát, csak húzza az időt. Közben az emberek egye mérgesebbek. Nemtudnak szellőztetni, mert ez a bűz, amit a buszok okoznak bemegy a lakásba. Ha kimozdulnak, majd meg fulladnak a szmogtól. Persze a kerületi vezetés, és a bűntársai hülyének nézi azokat, akik felszólalnak a buszok ellen. De meg kell mondjam, azoknak van igazuk. Nincs veszíteni való időnk ezaz igazság. Követelni kell a kerület vezetéstől, hogy intézkedjen a buszok kötöttpályás közlekedésre való átváltására. Mindössze 2 villamos, és a buszok felvannak váltva. Nézzük csak melyik járatok esnének ki, ha a 62-es villamos ténylegesen ki lenne hozva a Főút, kossúth utca környékére. 5, 124, 125, 231. Ezek a járatok a 62-es villamos megjelenésével ugyanis okafogyottá vállnának. Gyorsabb, kényelmesebb, nem szennyez, így a szmog is megszünne! Kérem a lakosságot. Ne hallgassanak azokra, akik ellenzik a kötöttpályás közlekedést. Egyszerűen nincs más lehetőség a SZMOG megszüntetésére. Ha valaki nemhiszi mennyire veszélyes a szmog. Nézzen utánna, és meglátja, mekkora veszéllyel jár a busz közlekedés. Ez nem vicc, nem tréfa dolog. Ez komoly dolog. Ha Mi nem teszünk valamit, akkor akár rövid időn belül beláthatatlan következménye lehet, és lesz is. Épp ezért előzzük meg, tegyünk lépéseket. Legyünk minél többen, akik a buszok helyett kötöttpályás közlekedést akarnak Rákopalotán. Akinek fontos a jövő, nem gondolkozik ezen. Köszönöm.
"Szia Gábor!   Teljesen tanácstalan vagyok. A tegnapi interjúd komolyan összezavart. Le sem mertem ma menni a kocsmába. Hogy magyarázzuk ezt ki Árpival a liberálbolsevik nemzetáruló Józsinak!?  Már tavaly is kiröhögtek, amikor nem tudtam mit mondani a vizslás…..