Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speed001

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kawasaki rendőrmotor sztorija ott maradt félbe, hogy megjöttek az alkatrészek, már csak neki kellett veselkedni a matatásnak. Gyári prospektusa is volt a típusnak Kicsomagoltam, gyönyörködtem, majd nekiláttam: tank le, szelepfedél le, méregetés. Egy szelepnél sem volt elég…..
speed001 2012.09.17 11:03:13
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
  Gondolom sokan észrevettétek, hogy a FaceIt-3GS fizetős cucc lett illetve a 4.1 -es verziót leszedték az iphoneislam -os srácok. Aki mégis szeretne a 3GS -en Facetimeozni annak nincs más dolga mint, hogy beállítja a cydiában a következő…..
Figyelem! Mindenki csak saját felelősségére alkalmazza a lent leírtakat, a blog semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges károkért, vagy hibákért. Gondolom sokan szeretnétek aktiválni az iOS5 -öt de nincs regisztrálva az UUID-tek. Végre van egy félhivatalos megoldás ami…..
aPPle blog Felmérés 2011.06.29 14:18:00
Úgy döntöttem, hogy megérdeklődöm tőletek hogy lenne e igény olyan hasonló írásokra, mint például a facetime 3GS-re vagy ipadra ingyen stb. Tehát szavazást indítok, és komment formájában várom hogy érdekelne e ilyesmi titeket. Illetve kíváncsi lennék rá, hogy milyen cikkek…..