Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnnybe

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesapám történetéről már olvashattatok itt: http://veganspirit.blog.hu/2015/04/14/legyozi_a_rakot_a_nyersvegan_eletmod Most azt a terápiát osztom meg veletek, amit ő használ. Lelki okok: Minden betegésgnél, így a daganatos betegségek kezelésénél is nagyon fontos a lelki okok…..
Johnnybe 2016.03.27 09:51:42
Elsőre talán érthetetlen, hogy miért foglalkozunk egy zsebbayer hőbörgésével, de a blogokon terjengő narancstrollok agyműködésének vizsgálatát rég tervezem, Mélymagyar Pál írása pedig annyira jól jellemzi a kormányt eltartó tábor gondolkodását, hogy a trollok nyilván…..
Johnnybe 2016.01.04 12:40:11
@♔bаtyu♔: Pontosan!
Új tehetségkutató műsorral jelentkezik decemberben a köztévé, az M4-en induló A jövő négykeréken viszont egészen egyedi terepre merészkedik, és a jövő magyar autóversenyzőjét keresi. A műsor 10 részben mutatja be, hogyan lehet több száz jelentkezőből a szimulátorból a…..
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..