Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reiko

3 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egy bizonytalanka hercegnő, akinek egyszerűen ilyen a stílusa, jól áll neki, és ez olyan ari... És ha a pasi netán sérül, az kérem, járulékos veszteség” - a csaj már az első randin szerelmet vall a pasinak, de utána mégis eltűnik. Amikor hetek múlva a lerázott pasi…..
„Aztán anyum palija bekavart. Hajtott rám, de mivel nekem ott volt Alex, így nem érdekelt... Egyszer megpróbált megerőszakolni is” – az anya nem bírja tovább tolerálni lánya pasiját, így választás elé állítja: vagy kidobja őt, vagy elhúz a családi fészekből.…..
reiko 2012.02.17 13:10:02
@Bridget.V: Olvastam a posztot. Nem vagy egyedül, sok emberrel megtörténik az ilyen.
Nehogy azt hidd, hogy mindenki mögött ott áll egy szerető család. Sőt, vannak olyanok, akiknek egyedül kell boldogulniuk az életben mindenféle szőke herceg nélkül.

Nem akarlak bántani, csak azt szeretném, ha tudnád, hogy vannak még nálad sokkal rosszabb sorban szenvedők is. Azt, hogy ezt itt leírtad, nem látom értelmét. Gondolod, hogy egy szavas válaszokat fogsz kapni, hogy akkor most jól döntöttél, vagy sem?
A döntést már meghoztad, viseld a következményét, minek rágódsz rajta? Nem a múltban kell élni, hanem a jelenben. Hagyd abba a nyavalygást, s ha a fennálló helyzet nem tetszik, akkor tegyél ellene. Ilyen egyszerű.
A húgaidat, meg szerintem, ha akarnád, simán láthatnád...
„Kerülni kezdtem és ezt észrevette. Ő közben elkezdett randizni egy másik sráccal. Még csak 1 találkozójuk volt” - sanyarú a szárazbarátok sorsa. Mai levélírónk beleszeret az addig csak barátként funkcionáló lányba. Sőt, még a randiját is végigdrukkolja egy…..
Egy induló kapcsolatnál a legnagyobb hülyeség előre eltervezni, hogy márpedig ez alkalmi lesz. Mert ha megjelenik a felek között a szerelemnek nevezett cucc, akkor az irányítás könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. A csaj összejön egy nős pasival, aki még a házasságát is…..
„Bevallottam neki, mit érzek. Csodálkozott, ez nem lehet, megtisztelő de hogy-hogy beleszerettem a világ legérzelemmentesebb emberébe?” – egy reménytelen szerelem története következik, melyben a lány szado-mazo sms-játék után is csak hugica marad. Szeretne a pasival…..
„Ma már a huszonéves elvileg érett srácoknak nem garancia egy, sőt több csók sem. A férfiakat messzire kerültem, begubózva töltöttem napjaimat” – Levélírónk szerint a mai huszonéves srácok nem tudják, mit akarnak, csak szédítik a lányokat és többnyire…..
   ..
reiko 2011.10.14 21:31:48
De aztán valami megmagyarázta a túlzott kényességet, a tisztaságmániát és az érzelgősséget.Kedves Szakítós! Úgy érzem, eljött az én történetem ideje… Még 2007 nyarán, 22 évesen elutaztam Tunéziába, egy ifjúsági táborba. Itt két hétig más nemzetek fiataljaival…..
„De itt ez a valami, egy „valami-érzés”, ami azt mondja, hogy maradjak távol tőle. Most egyedül vagyok, ő is” - érzelmi X-akta következik. Mai levélírónk arról panaszkodik, hogy nem tudja, miért is akarja elhagyni azt a fiút, akit ő az igazinak tart. Mindketten…..
reiko 2011.08.04 14:38:52
A cicám volt az első fotómanipulációs modellem. Találtam egy tutorialt, amibe első olvasat után beleszerettem, s mindenképpen meg akartam csinálni. Azonban személyessé akartam tenni a képet, s ezért olyan alapanyagot kerestem, ami köthető hozzám. Így esett a választásom a…..
Photo Shop It Natalie Portman 2011.07.13 22:24:00
Találtam egy nagyon jó kis Tutorial-t (http://psd.tutsplus.com/tutorials/designing-tutorials/create-beautiful-abstract-female-art-in-photoshop/), mely alapján én is el akartam készíteni a magam képét. Kiválasztottam egy már jóval régebben talált képet, hogy majd erre megcsinálom. Nem…..
Photo Shop It Bemutató 2011.07.13 22:00:00
 Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy ne csak a Facebook-os ismerőseimet nyaggassam a feltöltött photoshop alkotásaimmal. Számomra ez csak hobbi, mint régen nagyanyáinknak a hímzés. Mivel nekem nincs túl jó fülem a zenéléshez, a mozgásom darabos a táncoláshoz, a kezem…..