Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsírzabáló

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ülök a klavi előtt és fáj, irgalmatlanul fáj ez a kép!Talán még soha nem ütött meg ennyire semmi, belesajdul a testem, a lelkem és a könnyeim folynak le az arcomon! Nincs olyan Isten, Allah, bármi, aki ezt akarhatja! Valami nagyon el lett cseszve ezen a földön, ahol gyerekek…..
zsírzabáló 2015.09.03 23:02:46
@Ballagó Imre: 444.hu/2015/09/02/a-retteges-foka-igy-nez-ki-most-a-keleti-palyaudvar/
Csak úgy , ha már nem megy ki és nézi meg mitől is retteg! Mert ezek az emberek nem félelmetesek, nem koszosak, és nem hagynak szemetet! Együtt szedik a szemetet össze a segítőkkel, még a más szemetét is! Nem kuncsorognak!
Reggeli: új zöld darabos pástétomot fejleszettetm ki. Isteni lett.Minden maradékot összeraktam, de + alma + foghagyma és hagyma, meg kicsi só. És a strandfelszerelés mellé egy kis zöld lötty: ..
Szombat van... strandolás..hogy a túróba fogok nem bűnözni? lángosok, hamburgerek...Csomagoltam hűtőtáskába bruschettát, hungarocelt, citromos vizet.KIBÍRTAM!Este bruschetta partyt csináltunk, mindenki borozott, én ittama citromos vizet, és annak ellenére, hogy a fülem el van…..
Élelem:Sárgarépás turmixot csináltam zöldekkel. Finom volt, de borzalmasan néz ki.Edzés:35 percre emelve a kardió rész, (-410 kal) és a Tibcsi-féle edzés tervből lábas hasas rész.Bűnlista: 1 cirtomos sör..
Reggeli: bruschettaNapi élelem:Maradék fél zöldségekből turmix.Inni: 3 l citromos víz1 nagy kihívás volt ma: gyros-t ebédeltek a többiek:@Túléltem;)..
Mai amenü: a tegnapi feleket összeturmixoltam; 2x 1,5 l citromos víz; vacsi: bruschetta.Méreganyag távozik rendesen, eddig működik a méregtelenítés.mivel a tegnapi edzésen 2x is begörcsölt a lábam, gondoltam hiányzik az élelemből valami, és lehet nem hülyeség a…..
Túl vagyok a 2. méregtelenítésen. Bár kezdem úgy érezni, hogy fotoszintetizálok. Lehet a 10. napra már Buddhát is látni fogom, és növénynek képzelem magam:)Na de meglepetés: 1 nap 3 kaksi:)) hippijééé... garantáltan ürül a méreg;)Folyadékbevitel: 14:00-ig elfogyott az…..
Valahol azt olvastam, hogy a nagy lúgosítást egy méregtelenítéssel kell kezdeni. Persze vegyél meg hozzá mindenféle étrend kiegészítőt és igyad a "zöld turmixokat".Igyál jó sokat , vizet, lúgosat, meg mindenféle ionizált vizet.A probléma ott kezdődik, hogy nincs…..
Most azt kellene mondanom, hogy hű de szarul érzem magam, mert el vagyok hízva.ez nem igaz, vagy lehet megszoktam( már oviban is 2 helyet foglaltam a csoportképen), de igen jól érezem magam, szerintem bájos is vagyok:)Na de már nem lehet a méretemben ruhát kapni, ez meg már elég nyomós…..