Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Road Runner

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Ficeren 271 ezer forint vízfogyasztás díját szeretnék behajtani, bár ekkora vízmennyiséget fizikailag akkor sem tudtak volna elfolyatni, ha az összes csapot egész hónapban nyitva hagyták volna:Tavaly júlisban "hatósági" vízóránk hirtelen 600 köbmétert volt képes…..
Road Runner 2008.04.24 01:15:24
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
Az ember (Homár) azt hinné, aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik. Ehhez képest Wilsont azért dobta ki a biztonsági őr egy DM-ből, mert túl sokáig nézelődött és neki nem volt kedve utána járkálni:A tegnap estém nem alakult…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Újfent köszönjük a Malévnek, hogy mindig ilyen gyorsan válaszolnak naiv ügyfeleik panaszaira, most épp a milánói otthagyás esete kapcsán. A Malév szerint a vonatkozó törvény alapján nem jár a 250 eurós kártérítés, az összes többi felmerült költséget pedig már átutalták…..
Road Runner 2007.12.22 08:55:33
Akinek fontos a "biztonsag" /ugyertem, hogy oda-vissza pontosan es alluroktol mentesen erjen az utas A-bol B-be, az ne utazzon fapaddal.
En eg valamikor meglatogattam Magyaroszagon a csaladom USA-bol, /termeszetesen nem fapadossal repultem at az oceant :D/, majd a felesegemet szerettem volna kivinni Londonba egy kicsit varosnezni, meg mielott vissza terunk az Allamokba.
Odafele ugy-ahogy jol is ment az ut /azt leszamitva, hogy a SkyEurope-nal nem igazan jott be a "grab-a-seat" policy es az, hogy nem csak kinyujtozni nem tudtam, de meg azt is tulzasnak tartanam, hogy felhuzott labakkal sikerult volna normalis utazo pozicioba helyeznem magam.

Bar csak ennyi lett volna a megrazkodtatas csucspontja, pedig ez a kezdet.

Londonbol hazafele /Wizz-Air/, olyan szinten szopatott szet, hogy 2 ora hosszaig vartunk a kapunal, mivel ket utas eltevedt abba a "hatalmas" terminalba /ez a repter amirol indultunk volna, kb fele a Ferihegynek, pedig azt is csak ket spangli utab latnam nagynak.../.
A WizzAir kepes volt ket orat varni arra a ket csapzott punk kulokre, akiknek sikerult eltevedni egy kb 60x100m2-es terminalban. Persze ugye a WizzAir mar felpakolta a csomagjaikat a check-in-kor, ezert ket ora utan a kapitany ugy dontott nem var tovabb, viszont anelkul nem indulhatunk el, hogy meg nem talalja a jomunkas loadingolo emberek csoportja a mar gepen levo punkok csomagjat. Miutan kikaptak a csomagok kb 80%-at a gepbol /+1 ora/, ekkor hirtelen feltunk ket 17-18 ev koruli kis pocs, akiknek 2 ora+-ig sikerult bolyongainuk egy egerszarnyi terminalban.
Ekkor vissza minden, minden csomagot visszapakoltak /+1 ora/ es nagynehezen 4-5 oras kesessel /mar reg Pesten kellett volna lennem akkor/ elindult a gep. Erre a pilota benyogte, hogy ezt a ket embert feltettek feketelistara es soha nem fognak WizzAir-en utazni.
Hat en sem.
Road Runner 2007.12.22 08:58:24
Road Runner 2007.12.20 22:16:40
  Régóta tudjuk, hogy ha hirtelen rákiabálsz egy amerikaira, hogy "hülye, egzotikus nyelv" jó eséllyel azt vágja rá, hogy "magyar". A legújabb, a maga nemében - Mentos típusú, szándékosan ultradebil reklám - igen erős példa erre a Jimmy John's…..
Minden idők egyik legjobb képaláírásos tréfáját találtuk az Adrants-en: a Bukás című, Hitler utolsó napjairól szóló film újraértelmezése megmutatja, hogy a Führer miért volt olyan végtelenül zaklatott 1945-ben. Hát mert elkapta a Microsoft, hogy csipelte a konzolt. A film…..
Road Runner 2007.11.13 23:26:44
Az M7-es Siófok-sóstói pihenőjében lőtték ezt a vidáman rímelő üzenetet, Csoki küldte be, mi meg nem értjük, a vécékefe miért vált ki olyan gyakran humorizálási kényszert...
Ugyan tegnap volt a sok autós sztori, ma is lesz egy, mert befutott végre egy Budapesten kívüli parkolási anomália. A módszer ugyan lehet ismerős, de a helyszín ezúttal Gyöngyös: Sajnos úgy tűnik, a vidéki városok továbbképzésre járnak a fővárosi parkolási társaságokhoz,…..
Bármennyire furcsa, valódi öncélú flame (foskolódás) a vállalati levelezőlistákon kívül, a természetben is előfordulhat. A zseniális levélváltással Ricardo örvendeztette meg a Homárt, aki a nappalija falára próbált döglött gitárt vásárolni. Körbeküldött emailje a…..
Legutóbbi vendéglátóipari panaszunkra terjedelmes választ küldött a várbeli egység tulajdonosa, amiben többször is elnézést kér. Kár, hogy a felvezetésben viszont szervezett lejáratókampányt és összeesküvést gyanít. Viszont ha tényleg így gondolja, különösen…..
Elérkezett a pillanat, amikor már nem érdemes úgy önmagában a fáradságot venni, hogy melegebb éghajlatra küldjék a Centrum káefté fantomtartozásai miatt zaklató behajtókat, úgyhogy ezennel egy újabb versenyt hirdetünk meg, aminek - újabb történelmi fordulattal - ezúttal…..
Az Ersténél lazán kezelik a törvényeket, hiszen ők jubban tudják, mi a dörgés, mindenféle jöttment rendelettel nem fogják őket falhoz állítani: Beiratok egy bt-t. 2007 szeptemberetol eleg az alairasi cimpeldanyt az ugyveddel ellenjegyeztetni (azaz egyszer fizetek) eddig ugyanis…..
Road Runner 2007.10.11 16:37:16
Road Runner 2007.10.11 16:38:47
Nem tudni, hogy a második befutó reklámcég, a Y&R Egypt tartalékszpotjáról van szó, vagy tényleg önálló filmet kapott az arab piac (anti-New York ugyebár), mindenesetre itt egy újabb Bravia-szpot ugyanarra a témára, akinek még nem lenne borzalmasan elege az egészből. A…..
Ha a törökök tényleg idegenforgalmi látogatásnak álcázva foglalták el a várat, akkor van miért aggódniuk a 47-49-es villamospótló utasainak. Marky fotói szerint ugyanis a lengyel megszállás első lépcsőjét figyelhették meg, akik a felpillantottak az infocsíkra: Ezt a pár…..
Road Runner 2007.10.11 03:39:49
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
Miklós vendégeit a Várba vitte sétálni, aztán fura gellert kapott az este, miután megpróbálták megnézni, milyen a várfalnál lévő kávézó. A pincér ugyanis - Miklós beszámolója szerint - rövid úton elkergette őket, üvöltözött és senkizett. Állítólag azért, mert…..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
Road Runner 2007.10.07 21:30:19
Sadist egy expedíciója során fedezte fel az ősmagyarok egy betokosodott evolúciós zsákutcáját, akik még hadilábon állnak az eszközhasználattal:Backdoor communication kategóriában szeretne indulni a mellékletben lévő kép. Úgy látszik van, ahol az ajtóletépés helyett annak…..
A Homár is ismer olyat, aki az olajosszivacspizzára esküszik, úgyhogy most nem ezen akadunk ki, hanemhogy a Pizza Hut listát vezet a "problémás ügyfelekről", mint amilyen  Colett: Felkerültem a Pizza Hut feketelistájára! Nem volt nehéz dolgom. Nem kellett hozzá…..
Volt egy hír nyáron, hogy az APEH lecsapott a józsefvárosi kínai piacra és ott sehol nem kapott nyugtát. Janó felesége ugyan kapott blokkot a helyi üzletben, de milyet:Feleségem a helyi kínai boltban vásárolt gyermekruházatot, és a mellékelt blokkot kapta, amely a…..