Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikka100

12 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játék a nyelvtanulás Szóméter 2008.04.21 17:14:11
Egy nagyon érdekes weboldal. Bármilyen angol szövegnél kiszámolja, hogy ha ismernél bizonyos fontos angol szavakat, akkor az az adott szövegnek hány százalékát jelentené. Mesék esetén nem ritka a 65 százalék sem, de a napi hírek esetén is szép eredményt mutat. ..
A honlapunk olyan gyorsan fejlődik, hogy úgy láttam erre már érdemes egy kis időt fordítani: Folyamatban van a (www)honlapkritika.hu regisztrációja. A napi megjelenéseket egyelőre napi egy honlapra korlátozom. (egyszerűen nincs több időm...)Ha sikerül megtalálnom olyan…..
Mivel ez egy nonprofit oldal,  nonprofit* segítséget szeretnék kérni.* beláttam ingyen nem megy semmiValami ilyesmit szeretnék:Olyan programozót keresek, aki meg tudna írni egy egyszerű szavazó programot.A feladat: Egy adatállományban eltárolni a kérdést.hivatkozást csinálni a…..
Kritikus www.100szo.hu 2008.02.26 08:46:00
Teljesen szokatlan megoldás, korrekt oldal... Minden ott van, ahol kell... szépen visz előre a feliratkozáshoz... Szóval: gartulálok! A többi csak apróság és csak azért, hogy mi is tanuljunk.Szinte nem is tudok róla kritikát mondani...Na jó azért sikerül hibát találni. Nekem nagyon…..
Ha terméket fejlesztesz....A blogon közölt információk szabadon felhasználhatóak. Használd fel azokat, hogy minél sikeresebb lehess.2004-ben kezdődött.Amerikai piacra fejlesztettünk info terméket.Egy egyszerű elektronikus könyvet, vagy e-bookot.Biztosra akartunk menni, az volt a…..
Mikka100 2008.02.08 12:55:21
Nem éppen játék, de kellően játékos így beválasztottuk.   ..
Rajzolás Mire figyelj #2 2007.10.26 18:38:00
Figyeld meg a hátteret. Például úgy rajzold le a kezed, hogy nem a kezedet nézed, hanem az asztalra koncentrálsz, amin fekszik. Nagyon egyszerű, csak fókusz kérdése. Tehát a háttérre koncentrálj, azt rajzold le. Az eredmény a kezed lesz, de pontosabb, élethűbb lesz, mivel az elméd…..
A békanyelv-ragaccsal gyűjtsd be az ABC betűit a helyes sorrendben! Kicsit egyszerű játék, de az ABC gyakorlásra megteszi. Gyorsíthatod kicsit, ha  ugrálsz a tavirózsákon. ..
 Az angol ABC a vidámparkban. Ültesd a mackókat a kocsikba! Ügyelj a sorrendre! Ebből a játékból megtanulhatod a betűk kiejtését és nem jársz úgy, mint az egyszeri fuvaros: - Mit szállít ember? - Hát a fuvarlevélben dzsem van, a dobozokon jam, az íze meg olyan, mint a…..
Egy igazán nagyszerű játék kezdőknek. Az angol mondatok helyes szórendjét segít gyakorolni. Kis majmunkat a legkülönbözőbb halálnemektől menthetjük meg, ha a megfelelő sorrendbe rakjuk a pallókat. Cserébe a pálya végén mutatványokkal szórakoztat. Kár, hogy nincs több pálya,…..
  A szuper lézerfegyverrel kell begyűjteni a betűket cipelő lényeket. Ahogy haladsz előre, egyre hosszabbak a szavak...
  A hetek napjai és a hónapok vannak elrejtve ebben a játékban. Ha megtaláltál egy szót, kattints először az első, utána az utolsó betűjére. Ha helyesen választottál, a szó megjelenik a jobboldali listában...
Az olvasás segíti a nyelvtanulást. Akkor is, ha a szöveg magasabb szinten van, mint a tanuló nyelvi szintje. Az a tény, hogy valakit valami igazán érdekel, az megsokszorozza a befogadásra való készséget, így először is érdemes eldönteni, hogy milyen témák érdekelnek igazán…..
nebulo Nem tanulnak a gyerekek ! 2007.05.24 22:36:00
http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=82421&page=2Sok bejegyzés meglepő megállapitásokat tesz,jó lenne tudni ,hogy miért nem tanulnak a tanulók?Sajnos a tanévvége felé elfáradnak a tanulók.A  zsúfolt tantermek, a nagy meleg is hozzájárul az elfáradáshoz, ez is oka a nem…..
Angolul tanulsz? És hogy haladsz? Hányadszor kezded újra az alapoktól?Próbáld meg most másképpen! Ahogyan a kisgyerekek megtanulják az anyanyelvüket. Sok játékkal és gyakorlással. Észre sem veszed, és órákat töltesz majd el játékkal (tanulással).Kiválogatjuk neked a neten…..
  Ez nem is játék, de nagyon aranyos. A szavak eljátsszák a jelentésüket. Egyszer érdemes végiglapozni. Kattints a "more words"-re!..
Állatok neveit kell kitalálni, mielőtt a futó célbaér...
Az első szint hagyományos memóriajátéknak indul, aztán kicsit megcsavarja. (Flash)..