Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stalker165

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet térhódítása óta a keresőmotorok optimalizálása (SEO) létfontosságú szerepet játszik a digitális jelenlét sikerében. A versenyfutás azért folyik, hogy az online vállalkozások minél magasabbra kerüljenek a keresési eredményekben, hiszen ez közvetlen hatással van a látogatottságra, a…..
Az online jelenlét és az üzleti siker szempontjából kiemelkedően fontos az internetes keresőmotorokon való megjelenés és rangsorolás. Bár a Google a világ legnépszerűbb keresője, nem szabad alábecsülni a Binget sem, különösen akkor, ha globális vagy regionális célközönséghez szeretnénk eljutni. A…..
WordPress SEO-hoz sokféle plugin létezik, amelyek segítenek optimalizálni a weboldaladat a keresőmotorok számára. Az alábbiakban néhány ajánlott SEO plugin található, rövid indoklással, hogy miért érdemes őket használni: Yoast SEO: Ez talán a legnépszerűbb WordPress SEO plugin. Segít…..
Az online reklámozás és a SEO (Search Engine Optimization) egyaránt kulcsfontosságú elemek a digitális üzleti stratégiákban. Míg a reklámozás célja azonnali eladások és konverziók generálása, addig az SEO hosszú távú, fenntartható online jelenlét kialakítását célozza meg. Az optimális reklám…..
Nincs egységes elve a jó tartalom hosszának meghatározására. Az optimális tartalom hossza függ a tartalom típusától, a célközönségtől, a témától, és más tényezőktől. Az a fontos, hogy a tartalom minőségi és releváns legyen a célközönség számára, és tökéletesen elérje azt a célt, amelyet…..
Az URL (Uniform Resource Locator) nagyon fontos szerepet játszik a keresőoptimalizálás (SEO) szempontjából. Az URL-nek tisztának, átláthatónak és jellemzőnek kell lennie a tartalomra, hogy a keresőrobotok és a felhasználók is könnyen megértsék, miről szól a tartalom. Az alábbiakban néhány olyan…..
seobagoly A kulcsszó keresés 2023.02.11 22:32:55
A kulcsszó keresés a keresőoptimalizálás (SEO) egyik alapvető eleme. Azt jelenti, hogy meghatározzuk azokat a kulcsszavakat, amelyek a leghasznosabbak a honlapunk célközönségének eléréséhez. Az optimális kulcsszavak kiválasztása segít a keresőmotoroknak abban, hogy megértsék a honlapunk tartalmát,…..
Kedves Olvasóink! Kíváncsiak lennénk, hogy mit gondoltok bizonyos vagyonvédelmi feladatok ellátásáról illetve ti hogyan oldanátok meg azokat. Ezért az alábbiakban egy pár megoldásra vagy hozzászólásra váró gyakorlati kérdést tennénk fel. I.  Egy diszkó biztosításában…..
Sörgeek A "Csíki sör" effektus 2017.01.30 12:41:13
Megint napok óta téma a neten az Igazi Csíki Sör, ugyanis kiírták a Facebook oldalukra, hogy bezár a bazár, mert a csúnya gonosz Heineken elérte a célját és be kell zárniuk. Ismerősen hangzik? Nem véletlenül. Egy cikk formájában fakadok ki és próbálom arra bíztatni az embereket, hogy próbálják meg…..
  ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗›   Nagy öröm számomra, hogy kismotorokkal, mopedekkel is egyre többen neki mernek vágni hosszabb túráknak. Korábban már készítettem egy interjút a francia Benoît Denieulle-lel, aki 2009-ben…..
via GIPHY Az elmúlt években szépen elterjedtebb idehaza is a baba-, gyerek- és családbarát vendéglátó hely fogalma, ami általában kiságyat, etetőszéket, szoptatószobát esetleg biztonságos környezetet, de főleg úgy általában a gyerekekkel és gyerekesekkel szemben…..