Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claire O'donell

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol3reszAliexpress:…..
21-edik van...mar csak 8 nap :) 27-ediken Pest...MAGYARFÖLD♥Reggel nagyon koran keltünk. Mentem lovagolni. Nagyon kiraly volt. :)Aztan elmentünk vasarolgatni. Sok jo cuccot kaptam.Nem voltam a vasarlastol tul lelkes, de azert el ment. Fel1re ertünk haza. Ebedeltünk gombas tesztat meg…..
8 uj vendeg a haznal :) varatlan erkezesük miatt 6 halott :(Reggel kesön keltem fel...Teljesen beilyedtem, hogy koran kellett volna es miattam nem tudtunk kiradnulni menni a madarparkba. Egyedül megreggeliztem, mert senkin nem talatam es puccparadeban vartam, hogy mi lesz. Mire Otto közölte,…..
 3 bukosisakos sportot nyomtam ma :PReggel nehezen keltem...nem alszom tul jol :) De nembaj... Reggeliztünk szokasos zsömle vajkrem paradicsom triot ettem. Utana elindultunk LOVAGOLNIIIII. Nagyon kiraly volt. Imadom a pacikat. Egy szep kis izlandi ponin keztem. Ami nem is annyira kicsi.…..
Eszakon nem süt a nap, legalabbis nem annyira... :D :)Reggel koran keltünk.(9kor) Reggeliztünk es elindultunk. Elöször nemtudtam hova, aztan kitisztult a kep, hogy megint a lovardaba a lovaglast leszervezni. Holnap megyek lovagolni juhiii. Utközben megalltunk Pekueknal, felvettük a…..
verfdbävwfdobv#weipfsbvw#efbvSzörnyü volt az ejszaka, alig aludtam valamit. Miert is ne, olyan dolgot almodtam amitöl meg most is rosszul vagyok. fujjMa megint kesön keltem. Ebedeltünk, aztan elmentünk a Herkuleshez. Nagyon nagy szökökut... Nem volt izgi...Az idö egesz nap rossz. Hol esik…..
Ha jo a kedved, kacsazz a kavicsokkal... :DHat tegnap esemenydus volt az este, ezert nem tudtam elaludni, de ezzel nem volt gondd, mert ma fel12-ig hagytak aludni. Mariaekkal elmentünk az ederseehez megint mert egy ilyen esemeny volt, aminek a lenyeget ugyan nem ertettem, de sok arus volt meg…..
Kezd megtörni a jeg...el kezdtem beszelni, mar nem csak bologatok. :)Tegnap este az hatalmas volt... Maria iszonyatjofej. Hatalmas väsär a Viehmarkt kicsit bucsu jelleggel, mert vannak ilyen ringlispil szerü bigyok. Egy hatalmas 22 meter magas merleghinta szerü ize, ami körbeforog miközben te…..
Az elsö light-os nap...:)Ma nem törtent semmi xtra. Kesön keltem, fel11 fele. Elmentem futni, meg setaltam egyet. Utana Ebedeltünk. Utana elmentünk egy nagy setara Elbenbergbe megneztük a regi sulit meg templomot, ahol anya anno volt. Bementünk Evaldhoz, aki Brunhilde öccse, egyedül lakik,…..
Regen voltam ilyen faradt...Reggel korabban keltünk, mert indultunk Stuckenbrockba, a Safarai-vidämparkba.Bar az idö nem volt jo, megids ide mentünk. Vegig aludtam a 3 oras utat. Tök jo volt. Odaertünk, elöször a szokasos allatok között autozos sztori volt. Elsö az oroszlanos resz volt,…..
Hosszu napot zartunk...Reggel felkeltünk reggeliztünk es elindultunk. Weidelburghoz ami egy varrom, nem tul izgalmas... Olyan mint a magyar varromok csak meg uncsibb. Az volt benne a jo, hogy elkisert minket a csalad kutyija Max a kis törpicsek. 2 kmt masztunk fel es le, mar kellett egy kis…..
Hat ez nap is eltelt, sokkal kellemesebben, mint az elözö... :)Eletem legjobb alma kisert ejszaka. Gyurta Danival spanoltam, es Dorinanak meg volt a szäma. o.O♥Reggel 9-kor reggeliztünk, összekeszülödtünk es elmentünk beväsärolni. Elöször ital lerakatba, ahol vettünk RedbullCola…..
Deutschlandban vagyok :) Elsö nap 2011.07.10 21:10:00
(Mivel a billentyüzet nemet, es ekezetekben hiänyos, nem a helyesiras a fö erenye az iromänyaimnak.)Reggel fel9-re odagördült a häz ele a cuki piros calibra. Beültem az egy negyzetmeteres kis helyecskemre, hätra(persze meg felälomban), es el indultunk. Fel az autopälyära es Peku,…..