Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panaszos1

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már ott tartunk, hogy a kormány nemcsak nem vállalja a felelősséget a döntéseiért, de ha valami balul üt ki, kifejezetten el akarja titkolni. Az utóbbi néhány nap a Fidesz számára maga volt a vesszőfutás, van mit elhallgatnia a királyi médiának. Már azon se feltétlenül…..
panaszos1 2015.03.27 09:10:27
@Tudományos Iibsizmus: Idióta vagy
A rendszerváltás óta mindig is a közbeszéd tárgyát képezte az ügynökakták esetleges nyilvánosságra hozatala. A keleti térségben lévő országokban sem oldották meg teljesen az ügynökmúlttal való szembenézést, azonban hozzánk képest mindenhol sokkal előrébb járnak.…..
Mi veszett el? Hát, elsősorban sok pénz. Állítólag akár százmilliárdos nagyságrendben, amely tételt egyelőre még csak ízlelgeti a szakma, de a mértéket senki nem akarja elhinni. Azt mindenki rebesgette, hogy a Buda-Cash Brókerházat nagyon rosszul érintette a svájci frank…..
Vasárnap választott az ország, igazából az eredmény előre borítékolható volt. A papírforma bejött, szinte mindenhol tarolt a narancs, Pest pedig részben újra vörös lett. Talán ez az egyetlen dolog, aminek örvendezhetnek az összegründolt baloldali együttműködés politikusai és…..
panaszos1 2014.04.09 14:52:09
@Veridicus76: A vörös hazaárulók között imádott fürerednek is ott a helye!
...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát...  Schmidt Mária Kende Péterről, A Viktor című könyv szerzőjéről 2002-ben.  ...isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is,…..
Nem sokkal ezelőtt a Fidesz elfogadta azt a törvényt ami kivégzi az átláthatóságot Magyarországon. A kormány tegnap beterjesztette és ma elfogadta azt a törvényt ami fellép a "visszaélésszerű adatigénylésekkel" szemben. Értsd, fellép azokkal az állampolgárokkal,…..
A magánnyugdíj-pénztári einstand óta követjük figyelemmel az azt követő kormányzati ígéretcunamit. Csak emlékeztetőül: az eredeti terv ugyebár az volt, hogy még 2011-ben elindulnak az egyéni számlák az állami rendszerben, mégpedig úgy, hogy a tisztes polgárok…..
Antidemokratikus eszközökkel a demokráciáért és jogellenes eszközökkel a jogállamiságért. Ezt így nem. Tegnapelőtt tüntetők foglalták el a Fidesz székházának udvarát, ezzel így fejezve ki tiltakozásukat az alkotmány negyedik módosítása ellen. Szolomayer Balázs…..
panaszos1 2013.03.09 10:16:47
@Vidéki: Ki garázdálkodott?Csak nem az ellentunteto nyugdijasra gondolsz?
Provokálni is o akart.
A várakozásoknak megfelelően a miniszterelnök Matolcsy György kinevezését javasolta a jegybank élére. A nemzetgazdasági minisztérium unortodox pápájának kinevezésével az utolsó fék is elbukik. Orbán Viktor (nem titkolt) célja, hogy mostantól olyan ember legyen az MNB elnöke,…..
panaszos1 2013.03.02 20:43:05
Habony Árpád ellen van egy bírósági, jogerős, elmarasztaló ítélet. Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó. Annak a miniszterelnöknek a főtanácsadója, aki nem akar többé Offshore Lovagot látni az MNB élén. A miniszterelnöknek a Nyugdíjasverő Bátor Lovagok és/vagy a…..
A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az…..
panaszos1 2013.02.17 12:19:37
@Megfontolt: Csak a vak lát felemelkedést
panaszos1 2013.02.17 12:27:10
@Megfontolt: A Gyurcsányék által felvett Imf kolcson szétszorását viktoréknak be kellene vallani a hitelesség érdekében.Amig ezt nem teszik meg nem hiszek nekik semilyen formában mert hazudnak.
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..
A következő gusztustalan történet a képzelet szüleménye, soha nem történt meg, és nem is történhet meg egy normális országban. Élt egyszer egy ember: Dr. Füler József. Füler úr 25 évesen szerzett diplomát, élelmezéstudományból. 29 évesen már a Szakácsgyűlés…..
panaszos1 2012.12.30 11:01:04
Kép: Rendőrsorfal a rádiónál, feltehetően pár perccel a diákok megérkezése előtt, origoA mai tüntetésen a diákok ismét megmutatták, hogy nem, ők nem csőcselék. Egyébként a tüntetés kicsit lassan indult, én azt gondoltam, ebből nem lesz semmi, hogy felültek Orbán…..
Vidnyánszky Attila lesz a Nemzeti Színház új vezetője. A Vidnyánszky Attila vezette Színházművészeti Bizottság véleményezte a pályázatokat, és komoly mérlegelés után Vidnyánszky Attilát támogatta. A Fidesztől nem távoli Kerényi Imre, Ókovács Szilveszter, Nagy Viktor és…..