Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schindrilla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Schindrilla 2013.12.10 13:44:05
@encir:
Modoros ízlés alatt azt értem, hogy valaki egy adott közösség zenei ízléséhez simuló ízlést tükröz, ami nem biztos, hogy a sajátja lenne amúgy (persze ebben a formában ez lehet kis grófó is).
Nem hiszem el, hogy a világon létező összes féle zene közül valamiért pont a Beatles, a Metallica vagy Madonna lenne a legjobb. Van egy nagy piaci torzítása a zene hozzáférhetőségének, és a legtöbb ember ezt észre sem veszi, vagy ami rosszabb, ízlésnek gondolja.
Schindrilla 2013.12.10 16:35:06
@encir: Nem, nem vagy modoros :) De egy csomó ember nem ismer semmilyen más zenét, mint amit az arcába tol a viva+. OK, hogy Madonnát hallgatok, meg vannak tök jó számai, én elismerem. De van élet a viva+-on túl is, amiről sokan nem tudnak sajnos.
Szerintem a zenei oktatással van baj az országban. A legtöbb ember nem tudja, mi a különbség a csembaló és a cimbalom között. Pedig ez nem valami elvont tudományág, ezek több száz éve létező hangszerek (ismét elkanyarodtunk kis grófótól)
Geszti Péter és zenésztársai két és fél órás rendhagyó koncertjével vette kezdetét az idei Sziget fesztivál. A főszereplő hosszú évek kihagyása után tért vissza a reklámszakmából, illetve a tévéképernyőről a színpadra, rögtön egy óriási szenzációként és soha…..
Miért nem megoldás az atomenergia az energiaválságra?A Föld felmelegedése továbbra is a legsürgetőbb tünete annak, hogy az emberek rosszul bánnak a technológiai civilizációnkkal. Elkeseredetten kutatva egy szén-szegény energiarendszer után, néhány megfigyelő egy „nukleáris…..
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
Schindrilla 2011.07.11 10:03:39
@Kurtz ezredes:
Móricz Zsigmond, Teleki Pál, Révai József mind magyarok voltak, Szálasi Ferenc szintén. A környező országokban hasonló dolgok történtek, de ez nem ment minket egyáltalán.