Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ziggystardust

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így, év végén mindenki csinált listát. Mi is, többet, és még lesz is, de a világ neves könnyűzenei oldalai is összeállították, hogy szerintük kik készítették el az év legjobb lemezeit. Ugyan ránézésre megállapítottuk, hogy Kanye "Én Vagyok Az Isten" West mindenkinél nagy…..
ziggystardust 2013.12.26 09:17:11
@doktoredgar: 300 rómaiul CCC = cool, calm, collected
szívesen
Naiv ügyfél csapata nem fogadja el kompenzációként az egy útra szóló ingyenjegyet az OrangeWaystől, miután legutóbb Prága felé 3,5 órát késtek, visszafelé pedig 6 órát álltak egy benzinkúton, amikor a kánikulában újra és újra lerobbant a busz: 13 társammal együtt 2013.…..
ziggystardust 2013.06.28 16:14:35
Biztos egy kalap alá vehető a zsidók nem zsidóval, a feketék fehérrel való házasságának tiltása a melegházasság nemlétével? Az érintettek másképp gondolják. Sőt: ateisták, marxisták és melegek közt is vannak a melegházasság ellen küzdők. A párizsi tüntetéseken…..
ziggystardust 2013.06.11 21:52:21
@ensigma: Mindennél mindig van fontosabb ügy. Egy több százezreket érintő emberi jogi kérdés elég fontos. Készülj rá, hogy az elkövetkezendő években még több diskurzus fog folyni a témáról, még szélesebb rétegek közt. Az alkotmány nem a Biblia, ez a passzus is csak másfél éve olvasható benne.
Azt viszont továbbra sem tudom megérteni, hogy miért éppen Franciaország kapta a lőporos hordó szerepét, hiszen már Európán belül is a sokadik állam, ahol bevezették az azonos neműek házasságát.
ziggystardust 2013.06.11 20:24:23
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Fétist hasonlítasz egy szexuális orientációhoz. Ezután végképp nem várok el tőled semmilyen alapszintű empátiát, de azért nézd csak meg ezt az ún. ex-homokos alapítványokról: www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo
Én sírtam rajta, te nem fogod érteni.