Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. krusovice

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy volt, hogy mentünk kifelé a stadionból, amikor vegyes lengyel-skót-német-bolgár-felvidéki társaságunk összekeveredett a magyarországi drukkerekkel. Mindenki örült, jó volt magyarnak lenni Prágában, amikor az egyik csinos párkányi drukkertársunk megjegyezte az egyik…..
dr. krusovice 2012.06.03 21:39:46
Tegnap Áder János megválasztása után - az előre megírt forgatókönyvtől eltérően - Lezsák Sándor levezető elnök kérésére a parlamentben lévő jobboldali képviselők elénekelték a Székely himnuszt (a szocik nem mert ott se voltak, az LMP-sek meg nem, mert nem). Nehéz kérdés…..
dr. krusovice 2012.05.03 19:14:51
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

"Az olasz parlamentben sem énekelnek Albánia leigázásáról."

Te gondolkodsz is, vagy csak írsz?
dr. krusovice 2012.05.03 21:25:13
@delpierro:
"Kde je muj domov ? "
Ezt gondolom magadtól kérdezed és ahogy látom az identitászavarodból, egyelőre még nem találod rá a választ. Talán gondolj Petőfire, neki sikerült!
Napok óta kereng egy videó a neten: a hozzáfűzött szöveg szerint Juhász Oszkár gyermeke magyarázza saját rajzát, amelyen gárdisták gyilkolnak cigányokat. Az emberek lelkesen osztogatják, kommentálják, sőt még az Index címlapjára is kivergődött egy lagymatag poszt erejéig. Aki…..
  „Takarodjon ez a morális államcsőd minél előbb, és lapuljon meg valami sivatagi országban.” – Ki, mikor és kiről írhatta ezt? 2006 vagy 2012, Gyurcsány vagy Schmitt?   Kíváncsiságból összegyűjtöttük és táblázatba foglaltuk néhány vezető…..
Schmitt Pál esetleges távozásával felmerül a kérdés, hogy ki legyen az új köztársasági elnök. Schmitt távozásával jelentős presztízsveszteséget szenved a kormánytöbbség, de ha előre tekintenek, és jól koordinálják a következő elnök megválasztását, a ma fájdalmasnak,…..
dr. krusovice 2012.03.29 23:21:43
@hisz Teréz is görbe:
például ez is minőségi váltás lehetne!
nem kicsit! nagyon!
dr. krusovice 2012.03.29 23:47:55
Tisztelt Blog,   Amiatt írom levelem, mert utóbbi munkahelyem felháborító volt. Egy székesfehérvári közepes nagyságú cégnél sikerült elhelyezkednem, amely hőmérséklet szabályozók gyártására specializálta magát fűtő- és háztartási készülékek számára.Eseti…..
Brit színházigazgatók, rendezők, forgatókönyvírók és színészek jelentettek meg nyílt levelet a Guardian csütörtöki számában, melyben Dörner György kinevezésének visszavonását sürgették az Új Színház éléről. A több mint hatvan szakmabeli által aláírt levélben…..
dr. krusovice 2012.01.27 14:23:31
@nemsirunk: "Legalábbis az én véleményemmel tökéletesen egyezik amit írnak"
mecsoda véletlen!
dr. krusovice 2012.01.27 17:04:28
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
"onnan te szerencsetlen, hogy ez mar nem a XIX. szazad.

es ha egy naci kerul egy europai fovarosban egy szinhaz elere az igen hamar korbefut egesz europaban, de a vilagon is. tudod, internet stb..."

nah figyelj ide! nem süllyedek a szintedre úgyhogy nem kapsz tőlem jelzőket, csak két megjegyzést:
1. mindenki tudja miért figyeltek fel erre londonban!
2. nézd meg a kezed nem szaros-e?
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
Az előző számban fedeztük fel Pályi György művészetét, de éppen csak ízelítőt kaphattunk költeményeiből. Úgyhogy ismerjük meg újabb oldalairól is ezt az ezerarcú poétát! Pályi György: Feladatunk Megmaradnunk magyarnak Megmaradnunk embernek Ellenállni Júdás pénznek s a…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
 Minden időben meg kell látni a szépet - én most vettem ki a sütőből a néznivalót. Nem akartam elengedni a jó időt, nagyon nem. Gondolni sem bírtam rá, hogy vége lesz. Ez egy néhány éve kialakult szemléletváltás eredménye: korábban már a Szent Iván éj hűvösében is az ősz első fuvallatát…..
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
dr. krusovice 2011.10.08 15:43:01
@krusovice:
tehát, mégegyszer!
székhelyi a maga politikai elfogultságával miért volt megkérdőjelezhetetlenül elfogadható direktor?

politikai vélemény nyilvánításai után is? miért is?

miért ugranak dörner torkának?
kit bántott?
ki ellen készül valami disznóságra?
konkrétumokat! én szívesen olvasnám!
dr. krusovice 2011.10.08 15:50:49
@fog- és Bulawayo magiszter:
"Csakhogy amíg ők seggnyalósan voltak alkalmatlanok, Dörner hülyén az. Az mégis más."

ez a dörner pályázat nem egy irodalomtudományi és színháztörténeti gyöngyszem, de azért én dörnert intelligens fickónak tartom!
ha csurkára mondtad volna akkor ok, ő már tényleg kuka!
dr. krusovice 2011.10.08 16:02:50
Gréczyblog Orbán és Polt 2011.10.01 07:59:00
Kedves Olvasó! A fotó 1993-ban Miskolcon készült. Jelzi, hogy az álló, éppen beszélő személynek semmi köze nincs ahhoz az emberhez, aki a balján ül világosbarna zakóban. Csak és kizárólag a véletlen műve, hogy ez egy Fidesz-rendezvény, és hogy Polt Péter, mert ő az, aki…..
dr. krusovice 2011.10.02 18:19:58
@ob.szerver:
"Érdemes lenne azt a kérdést feszegetni, hogy 2006 okt. 26-án miért egy olyan helyen.......Astória sem fog
kimaradni belőle. "

akartam még írni erről az eu-s értékrendből való kitolódásunkról, de ez az utóbbi hozzászólásod meggyőzőtt.
felesleges!
dr. krusovice 2011.10.02 18:31:41
@ob.szerver:
"Ezt nem mondhatod komolyan."

de komolyan mondom!
dr. krusovice 2011.10.02 19:26:05
@kvasztics47:
"Mert Gyurcsányék alatt kimutathatóan nőtt."

na most köszönök el!

próbálj meg hátralépni pár lépést, hátha onnan már minden jobban látszik!
üdv!
Stadler Mária egyelőre verbális ámokfutásában nem csak az a gyalázatos, amit mond, hanem az is, amit gondol. Ez a „világnézet” a Fidesz, ez az orbáni mentalitás. Tehát rögzítsük: egy Fidesz-taggal van dolgunk, aki lelövetné azt az embert, aki legyőzte Orbán Viktort.…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
dr. krusovice 2011.08.05 19:23:12
@balfék:

@puffatag:
: most már értem, hogy gyilkosoknak nevezted az előző kormányokat te pszichopata féreg... valszeg több embert megöltél, és a grazi pszichopata idolodat reméled megmentőként, hátha nem csuk le , ha bazseválsz neki... nem sok időd van hátra, te gyilkos féreg

ezt elemezzd!
dr. krusovice 2011.08.05 19:25:26
@balfék:
@puffatag:
: most már értem, hogy gyilkosoknak nevezted az előző kormányokat te pszichopata féreg... valszeg több embert megöltél, és a grazi pszichopata idolodat reméled megmentőként, hátha nem csuk le , ha bazseválsz neki... nem sok időd van hátra, te gyilkos féreg

ezt elmezzd!
dr. krusovice 2011.08.05 19:29:02
@krusovica:
@puffatag:
: most már értem, hogy gyilkosoknak nevezted az előző kormányokat te pszichopata féreg... valszeg több embert megöltél, és a grazi pszichopata idolodat reméled megmentőként, hátha nem csuk le , ha bazseválsz neki... nem sok időd van hátra, te gyilkos féreg

drága humanista barátaim! őszintén minden jót kívánok nektek!
s egyben búcsúzom!
„Szerintem a párom azt sem venné észre, ha egyik nap hazajönne és nem találna itthon. Lehet, hogy napokig nem tűnne fel neki a hiányom” – milyen érzés szellemként jelen lenni egy kapcsolatban? Levélírónk nem bírja tovább, hogy alig látja a pasiját és lelépni…..
dr. krusovice 2011.07.22 14:37:10
@tizenot: tökéletes diagnózis!