Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biztos Út Blog

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A  XI.-es filozófia könyvem előszavában, a sok szokásosan szürke, lapos mondat közt volt egy, amire muszáj volt felkapnom a fejem.  Emlékezetből, vagyis nem éppen szó szerint idézem: „Mi az igazság? Örök kérdése ez az embernek, melyre Pilátus előtt maga Krisztus sem…..
Mint ismert, megint kiszivárgott valami tervezetféle az oktatási államtitkárság háza tájáról, amelynek az a leglényege, hogy ne angolt tanuljon a gyerek elsőként az iskolában, mert az úgyis ragad rá, mint a kosz. Helyette valami jó kis újlatin, szláv, sőt, akár a latin nyelvvel…..
Számos embert foglalkoztat manapság a világhír előtti hegedülés problémaköre. Szerte a világon zeneiskolákban tanítják már egész kicsi gyerekkortól kezdve a hegedülést, először feles, majd háromnegyedes hegedűkkel. Számos gyerek szinte kényszernek érzi: neki is…..
Biztos Út Blog 2011.08.10 10:28:51
@altoid: Mi nem fake?
Biztos Út Blog 2011.08.10 14:39:42
@altoid: Nem poén, én vagyok. Csak nem vagyok az a vallási fanatikus, aki a Bibliával püföli a fejedet, ha mást mersz hinni, mint ő. A pokollal való fenyegetőzést is másra hagynám. Ha nem gond...

A szexualitásnak megvan a szépsége és funkciója. És tök jó és élvezetes dolog, vita nincs. 10 éves házasként mondom ezt : )Az, hogy másként gondoljuk, hogy hol a helye, és mikor lehet a maga teljességében a legtöbbet kihozni belőle, az egyszerü (hosszú ü) véleménykülönbség.

Abszolút tiszteletben tartom, ha valakinek nem ez az útja. Tudok aludni ettől éjjel : )Akit pedig érdekel, annak szivesen meselek a rétegblogomban arról, hogy vallástól függetlenül mit profitálhat belőle. Ennyi.

Ha a párbeszédre nyitottság helyett az jön le a blogról, hogy elitélem a máshogy gondolkodóakat, magasabbrendünek tartom magunkat és elkárhozással és kénköves pokollal fenyegetem a szegény megtévelyedett tömeget, akkor kétszer átgondolom, hogy nem kellene-e átadjni a stafétabotot egy nálam nyitottabb embernek...
Biztos Út Blog 2011.08.10 21:28:32
@altoid: Ez jó végszó. úgy legyen : )
Mindig őszinte csodálattal viseltettem a régész kollégák iránt. Míg a filoszok, történészek számára az a legnagyobb kaland, hogy el kell menniük egy távoli – vagy urambocsá’ külföldi – város levéltárába, könyvtárába, s a poros kézirattól véletlenül tüsszenteni…..
Biztos Út Blog 2011.08.04 16:16:29
@Stephanus Nugator:
Ködös emlékeim szerint a katonák menetfelszerelésébe is beletartozott az a bizonyos fadarab végére erősített szivacsdarab - minden tíz katonának jutott egy közös... Ez aztán jó kis csapatépítés : )