Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makalade

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lost in Korea Elmúlt két hét 2014.10.07 13:09:19
Üdv mindenkinek! Egyből egy rossz hírrel kezdeném ezt a bejegyzést, miszerint mostantól körülbelül minden 2. héten fogok csak postot írni. Számos oka van ennek, de a legfőbb az, hogy nem történnek a dolgok olyan intenzitással, mint szeptemberben. (Na meg persze lusta is vagyok!)…..
A pár hónapja postolt Yin Yanghoz hasonló, pompás logikai-ügyességi játékot talált nekünk Yarner. A csak fekete és fehér színeket használó pályákon főhősünk a Shifttel váltogathat, hogy fekete alapon akar haladni fehér emberként, vagy fehér alapon feketeként. Innen adódik a…..
A magyar MTV Swung című adásában tegnap Kiszel Tünci volt a vendég. Valamit már az elején nehezményezett, jól felfújta magát és sértett nőként műsorozott. Ne bánjátok, hogy a műsorvezető Sándor néha átcsap kellemetlen jópofázásba, nézzétek végig!! Tünde…..
Subba Kiflifétis villámposzt 2008.01.14 14:58:13
"A kifli a barátom. Ha akarom seggbe rakom, ha akarom seggbe rak. Ő a barátom." - Kiflibaszó...
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..