Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rejsz Felügyelő

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ki látta a Saul fiát?” – ezzel a kérdéssel nyitott a Pázmány frissen indított holokauszttörténet-kurzusán Mezei Balázs vallásfilozófus, a PPKE BTK tanszékvezetője, aki a „holokauszt filozófiájával” is foglalkozik, bár saját bevallása szerint azért nem ez a…..
Rejsz Felügyelő 2016.02.27 17:10:50
@Herr Stacheldraht Leger: Valami saját gondolat esetleg? :)
Rejsz Felügyelő 2016.02.27 17:27:26
@Herr Stacheldraht Leger: Te ugye trollkodsz :)
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Rejsz Felügyelő 2016.02.24 14:45:54
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Aki megsértődik azon, ha azt mondom, hogy a vallása ostoba és gyermeteg, az előbb bizonyítsa be, hogy nem az (például hogy az istene létezik)
Elérkezett a teljes gátlástalanság ideje, miután tegnap reggel kopaszok megakadályozták  Nyakó István szocialista politikust abban, hogy beadja a boltok vasárnapi zárvatartásáról szóló népszavazási kezdeményezését. Az index kiderítette, hogy a kopasz férfiak egy csoportja a civil életben is…..
Rejsz Felügyelő 2016.02.24 14:41:31
@BircaHang Média: én is hiányolom a "Leszarom, hogy vasárnap nyitva vannak-e a boltok, de baszódjon meg a KDNP és külön Semjén Zsolt az egész kibaszott szektájukkal együtt" lehetőséget. :)
A NAV nyomozói egy piliscsabai pincében csaptak le egy háromfős bandára, akik több tucat Grabovoj-számot hamisítottak nagy mennyiségben, és azok értékesítését is tervezték. A közlemény szerint a banda profiljába főleg gyógyító (456813), nyelvtanulást segítő (453,358),…..
Rejsz Felügyelő 2015.12.22 22:33:47
@Putto: Star Wars spoilerek elfelejtése = 60887681506

Most már végre büntetlenül elmondhatom, hogy Luke apja Darth Vader!
Nem is olyan régen a pre-youtube előtti sötét internetes középkorban is voltak videók az interneten. Nagyon vicces volt ezeknek az elérése. Általában valami.fw.hu vagy valami. extra.hu oldalon lehetett lőni ilyeneket. Szigorúan mpg, avi, wmv fájlformátumban. Viszonylag gyorsan, 10…..
Ma már percek alatt értesülünk mindenről, ami a nagyvilágban történik. Szinte minden eljut hozzánk, akár akarjuk, akár nem. Gyorsan értesülünk természeti katasztrófákról, tömegbalesetekről, öngyilkos merényletekről. Néha felkapjuk a fejünket, sajnálkozunk, meghökkenünk,…..
Ez a hír még február végén jelent meg, de a hazai tech-sajtó és a blogszféra figyelmét mint ha teljesen elkerülte volna a dolog, pedig nem kis jelentőségű újdonságról van szó. A cím nem elírás: nem 40, de még csak nem is 14 akart lenni az a szám, valóban 4, azaz NÉGY millió…..
Rejsz Felügyelő 2013.03.25 01:09:55
@bioLarzen: Te miért írod minden kommented végére hogy bio?

rejsz
Be kellett lássuk, hogy a kockásfüzet és számológép már kevés Alig pár hónapja indultunk azzal a meggyőződéssel, hogy a pénzügyek terén szükség lehet egy olyan blogra, amely közérthetően szól befektetésekről és hitelekről, napi pénzügyekről, s a makrofolyamatok, adóváltozások, szabálymódosulások…..
Subba Hokibajnok 2011.12.27 16:11:00
És ímeee, végre megvan a faszverés igazi bajnoka, Sato (impresszív, 10 órás idővel)!!!Ragyogó pillanatok: az épp használatban lévő műpinára rátámadó kiscicc, valamint a barátnő beröhögése moncsicsi egyik gyors elsülésénél. ..
Ezennel megnyitom...
Rejsz Felügyelő 2011.12.26 21:14:27
@S.F.: Te csak tini emopicsának adtad ki magad Sodi blogján, meg ilyenek... Szerintem jobb ha kussolsz, mielőtt Sodi valamelyik trollja bemásol ide egy-két szösszenetet tőled :)
Ahogy ígértem nektek, ma exkluzív beszélgetésben vettem részt Oliver Schusserrel, az iTunes európai vezetőjével. Az Apple célja az volt, hogy jobban megismerjem a Store hazai bevezetésének körülményeit, és sajnos tartotta is magát ehhez a célhoz. Ebből következik, hogy a…..
Rejsz Felügyelő 2011.09.30 11:55:31
@Pethő Szabolcs: @tökmindegy77: Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat!

Még egy kérdés, ezek szerint kinyithatom az iMac házát garanciavesztés nélkül, hogy RAMot (vagy vinyót, egyebeket) tegyek bele?

Mennyire alkalmas az iMac játékra? Leginkább a videokarira gondolok, mennyire komoly az az AMD ami benne van? (mondjuk a mostani középkat desktop VGA-khoz viszonyítva)
Rejsz Felügyelő 2011.09.29 23:22:28
@Kosztalma: 300K forint egy töltőadapter és az egyéb cuccok? (Nem kötekedésből kérdezem, tényleg érdekel, hogy hogyan járok jobban. Ha kell, mert úgy jobb, kifizetem azt a 300K pluszt, de ha nem kell, mert péznkidobás, akkor nem tenném...)

@FireBlade900: Milyen RAM kell bele, hát ez az. Megveszem az iponban a 16 giga RAM-ot 30-ért, de jó lesz az az iMac-be, vagy abba valami spéci cucc kell, mint a laptopokba?

Asszem holnap bemegyek az XMS-be, itt van a dunapláza a közelben, megkérdezem handrást vagy kit...
Rejsz Felügyelő 2011.09.30 00:13:38
@tökmindegy77: Szóval sima, PC-be való DDR3 RAM jó bele? (És hogy rakom bele abba az egybeépített cuccba? Simán leveszem a hátulját és belepattintom a foglalatba, mint a PC-nél? Mert akkor oké, kifizetem a vámot áfát bármit, de 150-et semmi RAMért nem vagyok hajlandó, ha ugyanolyan sima RAM megy bele)
Az irodai munkára kényszerített macskák egyszer majd öntudatra ébrednek, és akkor jaj lesz nekünk!Forrás: indavideo..
Rejsz Felügyelő 2011.09.23 10:38:17
@kéne 1 nick: Eskü, Fressnapf plakáton múltkor láttam olyat, hogy macskakonzerv. Nem tudom milyen lehet, a halkonzerv az finom, de hogy macska... Akkor már lehet, hogy inkább a pörkölt.