Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shownyi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje ki akarom cserélni a tűzhelyemet, mert a sütő ezer éves, a kerámialapom pedig csupa karc és különben is öregebb, mint a keresztlányom (11). Így elkezdtem nézelődni, majd rájöttem, hogy semmit nem tudok az indukciós főzőlapokról, azon kívül, hogy divatba jöttek és menőn néznek ki. Így hát,…..
shownyi 2017.07.29 18:32:18
@szocske_:
Lehet, hogy egy forralót, gőzturbinát és egy generátort is rákapcsol. Úgy már jó lehet a napkollektor is :D :P
És akkor itt kérnék is valamit: sajnos ez a dolog addig fog foglalkoztatni, amíg nem csinálom meg. De nem merem, mert lehet dugulás lenne a vége és félek attól is, hogy annyira megtetszene, ha mégis megcsinálnám, hogy rászoknék. Lehet olyan lenne, mint a buborékos fólia…..
Nem akarunk és nem is fogunk politizálni, de bazi nagy löket az új pártirodás cigi értékesítés a leszokni vágyó magyarságnak mostanság, úgyhogy a belső undort kihasználva jó ugródeszka most ez a pár nap arra, hogy letegyük a cigit, ami persze tudjuk, hogy baromi nehéz. Egyes…..
avagy a Zselés Cukor közbelép Az Android rendszer egyik hátránya az iOS más mobil operációs rendszerrel szemben az, hogy sokféle verziója van még forgalomban. Ez egyrészt nyűg a fejlesztőknek, mivel az alkalmazásuknak legalább két-három régebbi Android főverzión is…..
Androlib blog. Bipp! Szerdai ezmiez 2013.06.05 18:50:45
Hát ezt is megértük: JB Nokián. Az érdem a CyanogenMod-os gyerekeké, még ez is sikerült nekik. Igaz, miért ne sikerülne: az Asha300-ban is 1GHz-es proci van... Lehet Nokia részvényt venni. :D (a képek minőségéért elnézést kérünk, de a kémeink így is életük…..
shownyi 2013.06.05 21:37:17
shownyi 2013.06.05 21:52:01
@decoati: Oké, így világos akkor, hogy mi ez. :-)
A svájci katonai zsebkések széles körben elterjed multifunkionális eszközök szerte a világban és számos helyen használják őket a mindennapi életben. A Victorinox zsebkések megjárták már a Mount Everest-et és az Északi-sarkot, még a NASA űrhajósai is magukkal vitték…..
 A Samsung mérnökei igencsak kitettek magukért, ugyanis most egy UP67 tanusítvánnyal rendelkező Gingerbread OS-t futtató telefont dobnak a piacra. A Samsungnak ugyan nem ujdonság a strapabíró telefon, de egy érintő kijelzővel rendelkező mobil esetén más a helyzet. A készülék…..