Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tszp

56 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy régebbi olvasó küldte ezt a képet, igen felháborodottan. Ahogy ő fogalmazott, "ennél szemetebb módon nem parkolhat egy motoros sem."  Van egy kis ellentmondás a dologban, de végülis érthető ez a fajta kiakadás, tekintettel az általa mellékelt másik képre: A Balzac utca-Tátra utca sarkán…..
Na, hát hol is kezdjem... Január 22. volt az utolsó bejegyzésem. Egyéb elfoglaltságok miatt szüneteltettem a dolgot, de most itt vagyok és itt is leszek. Remélem... Na kezdjük! Audi, Audi, Audi... Mivel elég nagy kocsiról beszélünk, kicsit elnézőbbek lehetünk velük, például…..
Visszatértem! Újra köszöntöm az olvasókat! Mi inspirált arra, hogy folytassam holott december másodika óta nem volt bejegyzés!? Először is Gábor barátom. Másodszor is az, hogy rengeteg olyan parkolást láttam amit meg akartam osztani a nagyvilággal. Akkor folytassuk! Az első kép…..
A mélygarázs, a városi parkolás egy praktikus módja. Sok a hely, az autó rendszerint biztonságban parkol, és az eső elől is védve van. (ez mostanában fontos szempont) Viszont életveszélyes szituációkba is kerülhet a járókelő, ha az egyik gépjármű el akarja hagyni a parkoló…..
Ez így nem valami szabályos. Az autó tulajdonosa pedig, már napok óta ott rohassza az autóját, az 56-osok terei parkolóban. Mint látszik kapott is már büntetést. Ezt úgy nevezzük, hatóságok általi figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása. A gépjármű a parkolóba nem állt be, a…..
A tizenhárom, a legenda szerint egy szerencsétlen szám. De nem nekünk! Max, azoknak az autósoknak, akiket megemlítünk ebben a cikkben. A kék Suzukit alaposabban szemügyre vettem. A vezetőülés üres volt, hátul se ült egy lélek, a kocsit meg senkit se sasolta óvó pillantásokkal.…..
Ezért. Zavarja a többi személygépjármű zavartalan közlekedését, külön számára kijelölt (vagy esetleg valami hosszú terület, ami nem zavarja a közlekedést) hely figyelmen kívüli hagyása, és egy komolytalan dolog, felvágós a többi autóval szemben. Az ilyen helyekre való…..
Bocs a kép minőségéért, de csak így találtam rá. A piros autó, a legmenőbb gengszterjátékban egy biciklin áll. Hogy is van ez? A videójátékokban nem az a lényeg, hogy parkolsz, hanem hogy hol parkolsz! Láttam már óceán fenekén, ház tetején, parkban egy szép őszi (vagy…..
Nyugi megértem! Halottak napja volt, és már épp kezdtél füstölögni, hogy aztán bombaként fölrobbanhass! Az ilyesféle ünnepnapokon születnek a gyöngyszemek. (karácsony a legdurvább) Az viszont kicsit morbid, hogy a piros autó ráparkolt a sírkövekre. Azért, egy bizonyos pontnál…..
Biztos sokak számára okozott már fejfájást, egy parkolóhelyre tett kuka. A szándék mindegy, hogy most helyfoglalás gyanánt rakták-e ki, vagy csak a kukásautó érkezése miatt. A kukások se túl kellemesek reggelente, viszont képzeljük el (akivel már megtörtént az piszkálja fel az…..
Ha a 4-es metróra elköltött minden forintot egymás után raknánk, azt biztos ellopnák - és egyéb érdekességek. Mivel még nem húztunk le minden bőrt a témáról, ezért ma újabb cikkel jelentkezünk, amiben hatásvadás érdekességeket osztunk meg a tisztelt…..
tszp 2014.10.04 21:25:44
@KoMI: először gondold el mit írsz a pestiekről. Másodszor, ha nem tetszik költözz fel "vidékről"
Oké, hogy postásautó. De azért itt húzzuk meg a határt. Fontos, dolog a leveleket kiszállítani, meg hát ugye kevés a parkolóhely. De gondoljunk bele mi a fontosabb. Az, hogy kapjunk egy 5 számjegyű villanyszámlát, vagy hogy a gyalogosok és mozgássérültek kényelmesen…..
A Lexus, az Audi, a BMW és egyéb más luxusautók sofőrei előszeretettel használják a felparkolást. Mi az a felparkolás? A babakocsisok és mozgássérültek legősibb ellensége. A dolog a 20-as évekre nyúlik vissza. A Ford Mobil megérkezésekor még nem voltak egyértelmű szabályok a…..
Az év, talán legnagyobb idiótasága. Az autó rendhagyó parkolását két dologgal lehet megmagyarázni. Egy. Vagy tolatva jött be az utcába és farolt egy szépet az üres parkolóhelyre, vagy kettő, szereti túlbonyolítani a dolgokat. Arra sem lehet fogni, hogy az én felőlem lévő…..
Küldjetek a blogra képeket. Hogy hol? A peter.tothszenesi@gmail.com címre hülyébbnél hülyébb parkolásokat! Hajrá!..
Szeptember 11.-én 11.rész. Az első kép amit elemzünk erről a plakátragasztóról, és teljes mértékben szabálytalan parkolásáról szól. A jobbra kanyarodó sávba állt be a Chrysler-rel, ráadásul ott tömegközlekedés is jár. A szabály a következő: Közúton parkolni tilos.…..
Igen, folytatjuk. Számunkra a videójáték, egyenlő: "Azt csinálhatok benne, amit akarok, és még letolást sem kapok!" Az ilyesféle játékokban, ezért van fő helyen a parkolás. A valóságban ha fölállsz a falra (lásd, 1.rész) természetesen, azonnali jogosítvány visszavonás, és…..
Egyáltalán, ilyen szituáció, hogy alakulhatott ki? Mert ugye, amelyik kerék, előbb éri el a repedést, az esik be előbb, és akkor a személygépjármű nem tud tovább haladni. Akár tolat, akár nem. A földnyílás valószínű. Azt nem lehet tudni, hogy hol készült a kép. Ugyanis,…..
A metró alagutakban zajlik az élet. Talán jobban is, mint a felszínen. Az épp begördülő szerelvény, még épphogy nem esik szét. A mellette lévő, állt 3 percet, utána a vezető feladta és megkérte az utasokat, szálljanak ki. Az autóknak is sok köze van a felszín alatti élethez.…..
Az első képen két szabálysértőt látunk. Az egyik egyértelmű, a másik nem túlságosan. Ezen, én is hezitáltam, hogy így fotózzam-e le őket. Azazhogy mindkettő kocsi látszódjon. A fölfestett sávon áll a Suzukis, ez nem vitás szituáció. Viszont a Fordé! A parkolni tilos tábla…..
A kisebb méretű autokról szeretnék szót ejteni. Az ilyeneknek a sofőrei, néha pofátlanul hülyén parkolnak. Egy ember idegrendszerét, más nem nagyon tudja felvinni, mint egy ilyen parkolás, ami a képen látható. A kisautók vezetői, valami intuíciót éreznek erre? Ez azt jelenti,…..
Elsőre egy átlagos képnek tűnik ezt. Viszont, direkt ezért karikáztam be, a megnézendő pontot. A gépjárműnek a hátsó, jobb kereke a parkolóból kilóg. Kicsit körbenéztem a kocsit, és meg kell mondjam, bőven lett volna hely ahhoz, hogy normálisan parkoljon. Azazhogy a parkoló…..
A BMW vezetőkről az elmúlt időben kialakult egy alapvélemény. Miszerint, semmi olyan szabályt nem tartanak be, ami a többi autóra is vonatkozik. A képet talán nem is kell magyarázni. Pont az El-Hordó nevű borboltnál parkolt. Ha sokáig így marad bizony lesz el-hordó. Ezenkívül…..
GTJ-678-as kísérleti patkány. Életét azzal tölti, hogy a mozgássérülteknek szánt helyre áll, amíg elszív egy doboz cigit a nemdohányzó területen. A képet Ozorai Pipó Facebook felhasználó tette közzé, az idézett szöveggel: Debrecen, Mikepércsi út, Spar parkoló. Párbeszéd…..
Itt van az a nap, amikor az egész ország megkergül. A parkolóőrök az ilyen időszakokban szoktak sasolni a legjobban. Az ünnepi parkolásoknál vannak téveszmék. Nem lehet mindenhova parkolni, kivéve ha azon a helyen ez jelezve van. Mit gondolnak, hol van a legnagyobb tumultus ilyentájt?…..