Regisztráció Blogot indítok
Adatok
choff

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frady Endre Hóháború 2018.02.12 13:31:09
Hó odakünn üptre hullik,Megtelik az ürge- s nyúl-lik,S fehér már a sarki paplakKeresztjére mázolt drapp lakk. Hófödte a tér, az utca,Állatkertnek mindkét strucca,Kéregető medve mancsaS Don Quijote de la Mancha. Vasöklömben jár a lapát,S bár hófelhőn nem süt Nap át,Amit a Tél rácsűr, rásomA…..
Így a hétvége határán voltaképpen újrajátszással jelentkezünk, hiszen névtelenséget kérő forrásunk beküldése egy régi kedves hamis barát újabb instanciájával foglalkozik.A film címét leírni is cinkes, de mentségemre legyen mondva, hogy aszámítógép előtt ülve néztem…..
Viki beküldése azért a véleményes hétvégére került, mert egyrészt cím fordításáról van szó, másrészt lehet, hogy a fordító csak viccelni akart: A délelőtt folyamán többször is elhangzott a címben megfogalmazott kérdés a NatGeo Wild-on, én minden alkalommal jót mulattam…..
Ha bármi olyan eszedbe jut, amit szeretnél a blogon megírni, de konkrétan nem kapcsolódik egyetlen poszthoz sem, akkor annak itt a helye - offolj bátran, itt szabad a pálya!..
choff 2011.07.12 08:49:54
@Leiter Jakab: Na jó, megnyugtattál köszi :) De megértheted, a körülmények összejátszása miatt sajnos hihető volt :(
Nagyon nem szeretem ezt a FB kultúrát, sajnálom.
A pihi nektek is jár, hogyne, csak hozzászokhattunk itt a sűrű posztoláshoz és a figyelmeztetés nélküli kimaradás nem esett jól. De hajrá tovább ;)
Ma képes napunk van, most Tamás beküldése következik: A mellékelt kép nem félrefordítás. Egy étteremben kaptuk több hirdetéssel a tányérkánk alá. Inkább csak egy szép példája annak, hogy miért is fordítanak félre. Ahogy egyik barátunk megjegyezte a képet látva…..
zoli voltam Így állunk most 2011.07.08 12:30:00
Még pár, nagyon intenzív órát kell eltöltenem munkával, aztán jöhet az, ami hónapok óta nem volt: a kizárólag pihenésre szánt hétvége. Este kimegyünk Björk szüleinek pilisvörösvári telkére, és vasárnap esti ott is maradunk - faház, döglés, rendes ételek, kánikula,…..