Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lazalom

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A bőröndös pesti 2011.09.30 13:14:00
Manapság pedig leginkább gurulós bőröndös. Sok-sok évtizeddel ezelőtt még igazi bőröndöket cipelt - ezt váltották fel utána a praktikusabb, jugoszláv sporttáskák, majd a rutinos repülőtérre járóktól átszivárgó, lágyan guruló, nagykerekű bőröndök.Szeptember elejétől…..
lazalom 2011.10.01 04:57:29
@Modor Tibi: Azért egy valóban régi pesti azt is tudja, hogy Újlipótváros nem olyan nagyon régen "Angyalföld része". Ezért nem is annyira Angyalföld. Azért csatolták Angyalföldhöz, hogy emeljék a prolinegyed rangját.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Az tény, hogy az MTV nézettségben igencsak lemaradt a kertévék színes valóság show-kkal is operáló műsorválasztéka mögött. A napokban megrendezett "valódi valóság show" sem arról szólt, hogyan is lehetne a nézőket visszacsalogatni, nem mintha a nézettségi…..
Hajcsatok Ki a haknikirály? 2011.07.08 11:08:00
Viszik majd Totti mezét Angyalföldön, mint a cukrot. A Vasas 100. születésnapjára érkezik ugyanis az AS Roma. Ekkora az angyalföldiek respektje, vagy kőkemény hakniról van szó? Netán ebben is Soros György keze van? Haknikirályok a Realtól a Manchesterig, Massarótól Rivaldóig. A…..