Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarvasiszilvi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Magyarországon még nem divat a Transzparencia nevű társasjáték. Én szeretem játszani. Tudjátok hogy kell?Olyan mint egy puzzle. Az alábbiakban leírtam néhány mondatot, képzeletben szétdaraboltam ollóval. A ti dolgotok, hogy összerakjátok.Ilyen…..
szarvasiszilvi 2011.09.04 10:17:17
@szarvasiszilvi: Bocsi! Homályos voltam! :-)) Természetesen a mierteppenszarvas.blog.hu szakszerűségére ( szövegben, fotóban, videóban, internetben ) és (anti)hatékonyságára kérdeztem rá, ha már ilyen "szellemi" hátországgal rendelkeznek az élmény-ellenőrök.
Azt már most kijelenthetjük, hogy nem utolsó napunkat töltjük Szarvason, mi megszerettük és bízunk benne, hogy meg is szerettettük a békési kisvárost. Reméljük nem veti senki a szemünkre, hogy elfogultak vagyunk egy hónap elteltével. Baj lenne, ha nem lennénk azok. De térjünk a…..
szarvasiszilvi 2011.09.03 22:04:53
@Békés megye 05. vk: Még a helyesírási hibák nagyobbik részét sem javították ki! Nyelvhelyességet kérni pedig reménytelen. Már az elején beszóltak a tárgyilagos bejegyzésekre! Világ- és lényeglátást - szövegben, fotóban, videóban -, nem lehet egy-két bejegyzéssel kérni/javasolni ... Alapfokú marketing, internet-, vírus- és gerillamarketing anyagokat olvasgatni, Szarvasból előre készülni viszont lehetett volna. Nagy lehetőséget szalasztott el Szarvas.
Lehet, hogy nem a legjobb napot választottuk, hiszen őrült forróság volt, de semmiképpen sem bántuk meg, hogy ellátogattunk a Békésszentandrási duzzasztóhoz, vagy eredeti nevén, a Horthy István Zsilipműhöz. A duzzasztó egyike a kevés megvalósult vízügyi beruházásoknak, ami a…..
szarvasiszilvi 2011.08.30 09:39:55
@Békés megye 05. vk: Van nekem elég hibám - igaz, ennyire nem rossz a helyesírásom és fogalmazásgátlót sem szedek -, miért irigyeljem a másokét!? Szarvasért haragszom, nem ellene!
Már többször is megfordultunk az Arborétumban. Voltunk számháborúzni, és voltunk itt gólyatáborban is. Rengeteg szervezett programon vehetünk részt, mint ahogy a mi példánk is mutatja, ezúttal azonban kizárólag a környezetre akartunk koncentrálni. Ebben segített nekünk Dr.…..
Rettentő sűrű két nap van mögöttünk. Sok-sok program, és fantasztikus élmények gyűjtésével foglalatoskodtunk. A triónk, átmenetileg kibővült. Két újságíró, és egy fotós, gondolták úgy, hogy csatlakoznak hozzánk hétvégére.  Hajni, Dóri, ás Ákos belekóstoltak…..
Már előre éreztük, hogy a mai nap különleges lesz. Augusztus 20.-át mindig mindig is fontosnak tartottuk. Jelenlegi helyzetünk, és a helyszín pedig egészen egyedi érzésekkel töltött el bennünket. Egész nap talpon voltunk. Reggel nyolckor indultunk útnak. Sok helyen jártunk, meg…..
Nagyon komoly elmaradt beszámolnivalónk van. Nevezetesen teljesült, legalábbis valamelyest egyik kívánságunk. Esküvőn voltunk Szarvason! Ezt mindenképpen meg akartuk lesni, vajon milyen egy igazi békési lagzi? Mielőtt a részletekre térnénk, köszönjük Gyurinak és Erzsinek az…..