Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergely_OMV

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első közösségi töltőállomás Magyarországon. Több mint benzinkút! Ez az OMV Népliget. Hogy mitől vagyunk mi mások, mint a többiek? Tőletek, kedves barátaink! Ti tesztek minket különlegessé. Ti, akik a közösségünk részét képezitek. Ti, akiket névről ismerünk és…..
                          Kedves Barátaink! A képen szereplő információ sajnos igaz. Topless pultos lányaink valóban nincsenek, de INGYEN SÖRÜNK IGEN! Továbbra is tart akciónk, melyben 25 literes tankolás felett minden…..
Mennyivel lehet menni a kereszteződésekben?Ezúton szeretnénk egy egyszerűnek tűnő kérdést megvitatni. Minap traffipaxos sebességmérést végeztek a Hungária körúton. A mérőkocsival az Egressy út és a Thököly út közötti szakaszon álltak, az Árpád híd felé haladó autókat…..
Az OMV népligeti töltőállomásán barátságos dolgozók teljesítenek szolgálatot. A benzinkút melletti parkban pedig az állatok barátságosak!           <br>   Ha tetszik a videó, akkor kérlek használd a megosztás gombot, és…..
Sajnálhatod, hogy nem vagy már óvodás! A 2011-es gyermeknap alkalmából az OMV Hungária Kft. által felajánlott SHREK ÉS BARÁTAI poharakat, valamint ceruzabábokat osztottunk szét a Hétszínvilág Óvodában.           Ha tetszik a bejegyzés,…..
Közeledik a karácsony, lépten-nyomon akciós ajánlatokkal találkozhatsz. A következő időszakban mindenki arról akar majd meggyőzni, hogy az ő termékét vásárold ajándék gyanánt! Az OMV Népliget más! Mi az emberi kapcsolatokért küzdünk.A karácsony nem az ajándékozásról…..
Elindult a legújabb őrület! Nyerd meg a Citroen C4-et vagy a 100.000 örömteli pillanat egyikét.     Minden 4000 forint feletti vásárlás esetén mágikus kártyát kapsz ajándékba. Kibontás után a töltőállomáson elhelyezett UV lámpával ellenőrizheted, hogy…..
Piaci források szerint változatlanok maradnak az üzemanyagárak ezen a héten a hazai töltőállomásokon. Így a benzin országos átlagos ára 378 forint marad, míg a gázolajé 366 forint. A különböző töltőállomások árai között azonban továbbra is igen nagy különbségek…..
Augusztus 17-én a MOL 5 forinttal csökkenti az üzemanyagok nagykereskedelmi árát, így a gázolajért és a benzinért is kevesebbet kell majd fizetnünk.   Az OMV Népliget töltőállomáson szerdától várhatóan a benzin 379,9 míg a gázolaj 364,9 forintba fog kerülni…..
Újabb jó hír! Szerdán ismét csökken az üzemanyagok ára.A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára 2, míg a benziné 4 forinttal csökken.        Így a gázolaj az OMV Népliget töltőállomáson 371, míg a benzin 383 forintba fog kerülni…..
Csökken bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára szerdán, a benzin ára nem változik!   A változással a gázolaj átlagára 373 forintra csökken, míg a benziné 388 forint marad.(Az OMV népligeti töltőállomásán az átlagárnál 1…..
A központi akciók, melyekkel augusztus hónapban a legtöbb OMV benzinkúton (de nálunk biztosan) találkozhattok. Töltőállomásunk NEM VIVA kút, így a VIVA benzinkutakra vonatkozó kiegészítő akciók a listánkban nem szerepelnek.           Chio Chips…..
Újra egy szomorú hír...Benzin +3 forint,gázolaj +4 forint.       Holnaptól (július 27.) a 95-ös benzin ára 385-ről 388 forintra emelkedik, míg a gázolaj 371-ről 375 forintra változik.Irány a kút, ma éjfélig még a kedvezőbb áron értékesítjük…..
Sajnos újra rossz híreink vannak... Üzemanyagok árváltozása 2011. július 20-tól (szerda) Benzin +8 ft/liter = 385 .- Gázolaj +8 ft/liter = 371 .-       Nyolc forinttal emelkedik mind a benzin, mind pedig a gázolaj  átlagos ára szerdától a hazai…..
You can download the cheat sheet from google + but in small size. Now we attached the original and big JPEG picture for you.             Just share this blog post with your friends and inform them about the google plus + cheats!..
          Aki a facebook trónörökös google + rendszerébe szeretne bejutni, csak küldjön egy levelet:googleplusfans@hotmail.hu(megtévesztő lehet, de nem hotmail .com, hotmail.hu!)Egy két órán belül repül is a friss és ropogós google…..
Ma csak röviden és tömören, holnap részletesen és képekkel illusztrálva. A google plus + rendszeréből egyelőre hiányzik a korrekt üzenetküldési lehetőség. Regisztrációkor az alapbeállítás szerint az ismerőseink nem tudnak nekünk üzenetet küldeni. Lássuk, hogyan…..
                  Ok, so at this point, we are all newbies at Google Plus, right? At least if you got in recently via a Google Plus invite. At this point I’ve spent a decent amount of time with it and have concluded that Google has finally made a…..
                  The best thing I like so far about Google Plus is the ability to allow my friends to email me, without them knowing my email address at all. I haven’t added my email address in text to my Google Plus profile and neither I have…..
Ki ne vágyna az angyali gondoskodásra? Megnézted, és kéred az angyalod? Nálunk megtalálod! Szolgálatra kész, használatlan angyalok várják új gazdáikat az OMV népligeti töltőállomásán!                     ..
Elindult a legújabb őrület, a Facebook rivális Google+. A rendszer egyelőre zárt. Meghívót szeretnél? Lájkolj minket a Facebookon, és írd fel a falra igényedet! Hamarosan friss és ropogós Google+ meghívóval gazdagodsz…..
Üzemanyagok árváltozása 2011. július 13-tól (szerda) Benzin +7 ft/liter Gázolaj +5 ft/liter Kedd éjfélig irány a kút! Várunk benneteket.                   Használd a megosztás gombot, ha elmesélnéd barátaidnak is! (A tetszik gombbal a…..
Az ember autója egy érző lény, szeretetre vágyik, és elvárja a törődést. De mi történik akkor, ha mindezt nem kapja meg? Nézd meg a videót, és megtudod :) Ezután rohanj hozzánk (OMV Népliget - Budapest, Könyves Kálmán körút 76.), és sürgősen pótold elmaradásod.…..
OMV központi akciók július hónapra     2db Red Bull 0,25 l: 799.- Active O2 (minden íz) 0,75 l: 499.- Jacobs Ice-Presso 0,25 l: 389.- Mogyi Crash! (bacon, hagymás-tejfölös, salsa-lime) 60g: 119.- Cappy Ice Fruit (összes íz) 0,5 l: 299.- Rauch Ice Tea…..
Grundig konyhai kisgépek az OMV töltőállomásain                   Az OMV vásárlói több mint 60%-os kedvezménnyel szerezhetik meg a Grundig konyhai kisgépeket Az OMV 169 magyarországi töltőállomása…..