Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemertekhozza

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig csak olyan sztorikat kapunk balesetekről, hogy nekiment, otthagyta, lelépett. Talán olyan már volt, hogy a közeli újságos legalább egy rendszámot fel tudott írni, de utólag ez édeskevés, hiszen nem tudni, ki vezette épp az autót. Őrszem viszont egy másik autóssal jókor volt…..
nemertekhozza 2009.08.05 11:52:31
@wzoli: "Érdekelne mi történt a 15 perc alatt, amíg a rendőrök nem értek ki?"
Igen, erdekelne! Elmondod? :P
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
nemertekhozza 2009.07.15 13:03:37
@Giggs11: "Mindig röhejesnek tartom, amikor azon élcelődnek a magyarok, hogy az átlag-amerikai nem tudja, hogy hol van Csehország, és mi a fővárosa Magyarországnak. Magyarországon vajon hány ember tudja, hogy merre van Kansas és mi a székhelye Montana-nak?"

Az osszehasonlitasod ott verzik el, hogy mi nem azon elcelodunk, hogy az amcsik nem tudjak, hol van borsod-abauj-zemplen megye, vagy mi a szekhelye baranyanak! :P
De egy atlag amerikait kerdezhetsz az europai uniorol is, az eredmeny kb hasonlo lesz!
nemertekhozza 2009.07.16 10:38:17
@Giggs11: "De ha ez neked sántít, akkor azt kérdezem, hogy Magyarországon mindenki tudja, hogy mi Togo, Bissau-Guinea fővárosa? Mert szerintem messze nem."
Hmm.. Es ezekre a kerdesekre egy amerikai persze tudja a valaszt, igaz? :P Mikozben a sajat allamaikat sem tudjak felsorolni, a sajat kontinensukrol nem is beszelve!

@SoBe: "Én negyven évet éltem Magyarországon és tizet az USA-ban, megsúgom neked: az átlag magyar sokkal bunkóbb az átlag amerikainál. Sajnos !"
Hogy bunkobb a magyar, az nem kerdes, mint ahogy az sem, hogy emellett muveltebb is!
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
nemertekhozza 2009.07.10 11:23:43
@tlantos: :DDD Mondjuk ezzel nem lett biztonsagosabb a dolog, de tetszik a kreativitasod! :)
nemertekhozza 2009.07.10 11:26:40
@japitaki: "Az USA-ban felmész a bank weboldalára, regisztrálsz ,és már meg is van . Kezelheted a bankszámlád, átutalhatsz stb."
Es hogyan azonositod magad belepeskor? Tenyleg erdekelne, hogy az oly fejlett, kivalo usa-ban hogyan csinaljak!
nemertekhozza 2009.07.10 12:11:09
@halihalo: Es penzt hol veszel fel a szamladrol?
Ha nincs körülöted több, mint egy tonna vas, úgy elég veszélyes autók között közlekedni, még akkor is, ha teljesen szabályos vagy. Mókuséletet egy látszólag teljesen átlagos középkorú nő átlagos Opel Astrával akarta spontán megleckéztetni, levélírónk szerint csak vélt…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
nemertekhozza 2009.07.02 18:08:30
@thinker_: Annyit, hogy szerintem mar rokkantkartyaja is van a BMW melle! :D
autózz! Nem vagyok agresszor 2009.06.23 12:09:00
A zsúfolt városi közlekedés egyenes következménye, hogy nem mindig tudunk besolrolni oda ahova szeretnénk, így indönként szükség van egy kicsivel tolakodóbb stílusra, ha célba szeretnénk érni. Persze rá vagyunk utalva közlekedő társaink jóinidulatára is. Azuth tapasztalatai…..
nemertekhozza 2009.06.23 14:04:29
@jónévez: "aki nem azonnal fogja az ezt a szándékod, és továbbra is kéredzkedik szándékod."

Ize.. Ezt a mondatot nem nagyon ertem! :)

Deluxe szerintem jol csinalja, amit csinal. Frankon ravilagit arra, hogy a posztban leirtak egyaltalan nem olyan feherek es feketek, mint ahogy a posztolok es nehany kommentelo beallitja! Az mas kerdes, hogy ezt milyen stilusban teszi, de szerintem ezzel sincs baj, mert lehet, hogy ez az agressziv stilus nyitja fel 1-2 nagyonokos megmondoember szemet.
nemertekhozza 2009.06.24 13:12:06
@TH: Ugyan jo sok ido eltelt a komment ota, de a kedves megszolitas miatt valaszolok.
Legyel olyan kedves es idezd be azt a reszt, ahol azt irtam, hogy Deluxe-nak igaza van!
En csak annyit mondtam, hogy jol csinalja, amit csinal. Raadasul a posztrol meg csak velemenyt sem mondtam, szoval tok folosleges volt belemkotni.
nemertekhozza 2009.06.25 10:33:00
@TH: most vagy az erto olvasast kellene meg gyakorolnod, vagy be vagy tepve, de olyanokat olvasol ki a kommentjeimbol, amik nincsenek benne! Pl. mikor kotottem beled? (Ezt a kommentet nem er beleszamitani! :D)
A jol csinalja, amit csinal egeszen pontosan azt jelenti, hogy tetszik, ahogy kb minden posztban a posztolo velemenyetol teljesen eltero allaspontot fogalmaz meg, ezzel vitat general valamint arnyalja a posztolok altal sajat magukrol festett altalaban kisse tulzoan pozitiv es alszent kepet. Ettol fuggetlenul azonban a velemenyevel nem feltetlenul kell egyetertenem, mint ahogy nem is mindig ertek egyet.
Ezen mi nem ertheto?
Nem csak olyan nagydarab rövidhajúak vezetnek autót, mint akiről egy nem olyan régi posztunk is szólt. Namnit nem volt ilyen szerencsés, a másik végletet fogta ki, aki a bocsánatkérése ellenére sem hatódott meg és fizikai erővel próbálta bizonyítani az igazát. Csatlakoznék…..
nemertekhozza 2009.06.19 10:46:52
@blogsámán: zsenialis eszrevetel! :D

A posztolo 2 eves vingcsun multja pont arra eleg, hogy idejojjon nagy arccal posztolni, masra nem nagyon. Azert megneztem volna, amikor "envagyokbrucelee" tudattal kiugrik a kocsibol, aztan lezuzzak, mint a szart! :P

Azt egyebkent en sem ertem, hogy mi volt szabalytalan abban, hogy megprobalta legyorsulni a terepjaros mokust. Mar arra is van szabaly, hogy milyen gyorsulast szabad produkalni? Csunya lenne!
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
nemertekhozza 2009.06.17 15:17:10
@kontroltéma: Az en tiszteletem akkor lenne Y ure, ha csak minimalis mertekben is meggyorsitotta volna az eljarast akarmilyen modszerrel, legyen az lefizetes vagy pofanvagas! Mivel a rinyalason kivul semmi ilyesmire nem volt kepes, ezert talan ne faragjunk host belole.
A centrumosok kocsogok voltak, ez nem vitas.
Alvógombóc meghatározott értéknapra beállított utalása kétszer teljesült a K&H felé. Panaszos levelére hárítással felelt a bank, majd szerinte visszamenőleg módosították a számlaforgalmát, így utólag már csak az egyik utalás látszik. 8 éve vagyok K&H ügyfél, 1,5…..
nemertekhozza 2009.06.08 12:03:43
@gelsystem: "káhá ie.-i ratyi e-bank szolgáltatás"
Ez mit jelent? Nem tudom dekodolni.
Froton sztorija az emberi felelőtlenségről szól. Apró dolgokon múlhat mások élete és ebbe sokszor bele se gondolunk. Egy nem meghúzott kötél, egy laza kábel. Pár perc időtöltés és életet menthet. Korábban elhatároztam, hogy nem írok posztot, mert azok, akik ezt megteszik,…..
Sötét erők kerítették hatalmába Tutanhamon bankszámláját. Váratlanul és kitörölhetetlenül jelent meg a közüzemű megbízásai között a Nagy Kanyar Kft, ami egyelőre pénzt ugyan nem vett le tőle, de ha a cibeseken múlik még bármi történhet. A bankban azt sem akarták…..
Úgy tűnik, ahogy melegszik az idő egyre inkább hülyülnek meg az emberek. Bár ez csak egy gyenge lábakon álló indok, hogy miért történik ennyi baleset, nem beszélve  a veszélyes majdnem helyzetekről. Gábor terhes feleségével az oldalán találkozott egy teherautóssal, aki…..
Nem baj, ha nem értitek a címet, Tboyka mindjárt elmagyarázza az összefüggést az újabb "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" esetünkről. Biztos a hormonok zavarták össze a szülés előtt álló kismama agyát. Ha mégsem a terhességtől volt, akkor előre sajnálom…..
János már nem először ír nekünk az elméletileg üdölő-, valójában lakóövezetről, ahol az évek során elképesztő mértékben megnőtt a forgalom és a 30-as táblák ellenére az autósok többsége megy, mint az őrült, nem egyszer gyalogost is gázolva. Az önkormányzat meg hol…..
nemertekhozza 2009.04.24 08:58:01
@Johnny M.: "...kénytelenek leszünk radikálisabb módszerekhez folyamodni..."
Huha, es az mi lesz? Kilovitek az autok gumijait (esetleg a sofort) tavcsovessel?
Bar az alapveto problematokat megertem, de az az en nagy problemam az ilyen forgalomlassito majdmimegmutatjuk megmozdulasokkal, hogy nem csak a szabalytalan autosokat buntetitek vele, hanem a szabalyosakat is, ez pedig a szememben vegletesen nagy taplosag (a mav/bkv/stb sztrajkokkal egy kategoria nalam)!
Az energiatokat es a kreativitasotokat nem arra kene pazarolni, hogy hogyan tudtok meg jobban kib.szni az arra jarokkal, sokkal inkabb arra, hogy elerjetek az ezert felelos szerveknel, hogy oldjak meg ok a problemat (ami egyebkent is feladatuk lenne)!
nemertekhozza 2009.04.24 12:30:27
@kispista: "Mert ugye néhány kommentelő szerint ők a hibásak hogy oda költöztek és valamiért azt hitték, hogy a rendőrség a szabályok betartatására van."

Nem, de azert az sem jarja, hogy ugy akarjak elerni a sajat helyzetuk jobbra fordulasat, hogy masokkal kib.sznak! Ha a figyelemfelkeltes a cel ezekkel a rendkivul unszimpatikus utlezarasokkal, akkor legyenek tokosek es menjenek a helyi donteshozok utcajaba forgalomlassitani, meg utlezarni (vagy megjobb: szaguldozni), hogy azok erezzek az o problemajukat, akik orvosolhatjak is azt! Menjenek be az onkormanyzat ulesere 263-an es verjek addig az asztalt (vagy a kepviseloket :D), amig azok nem tesznek valamit az ugyben! De ennek igy egyreszt semmi ertelme (ez latszik az eddigi eredmenyekbol), masreszt a megszopatott szabalytalan ES szabalyos autosok ruhellni fogjak az ottlakokat, es egy masik szituacioban esetleg viszonozzak majd a "kedvesseget"!
Következzen egy levél olvasónktól, melyben egy gonosz, üvöltöző, zaklató főnökről mesél nekünk. Sziasztok! Egy érdekes dolgot osztanék meg veletek, ami számomra még most is hihetetlen. Az egész történet egyik nagy Magyar Állami Vállalat szétdarabolása után keletkezett…..
nemertekhozza 2009.04.23 16:19:25
Nem csoda, ha a rendes adófizetőknek böki a csőrét, ha mások a kiskapukat kihasználva kevesebbet fizetnek a közös kasszába, amit aztán persze azokból facsarnak ki, aki amúgy is fizet. Ebből adódóan bosszantó, amikor magyarok furikáznak saját autójukon külföldi rendszámmal, ami…..
nemertekhozza 2009.04.15 12:51:36
@newtehen: Es ha csak a ket jobb oldalit cserelik ujakra, a bal oldaliak pedig maradnak a regiek, akkor vajon tengelyenkent egyformak lesznek?
nemertekhozza 2009.04.15 14:06:28
@newtehen: Hat, sok mas dologgal egyutt ehhez sem ertek, de nem ugy van, hogy nem annyira tanacsos egyik oldalrol atpakolni a kereket a masik oldalra? :o Nekem a gumis teli/nyari cserenel mindig rairja, hogy melyik kerek hol volt, es ugyanoda rakja vissza. Mondjuk lehet, hogy ez csak az o bolonderiaja es talalomra is feldobalhatna a kerekeket... Majd valamelyik szakerto jol megmondja a tutit.
nemertekhozza 2009.04.15 14:19:53
@newtehen: Nos azt meg el tudom kepzelni, hogy pl a jobb elsot megcsereled a bal elsovel, de hogy egy oldalon kopott gumikat tegyel egymas melle, az nekem nagyon meredek! De mint irtam, nem ertek hozza. :)
autózz! Kamuzott a kereskedő 2009.04.10 11:31:00
Mikor az ember autó vásárlásra szánja el magát a lehető legjobb megoldást keresi és persze a pénztárcájához mérten a legolcsóbbat. Az is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek és praktikus legyen. Csaba igazi szerelmese a Volkswagennek és majdnem meg is találta a tökéletes…..
Hemü sztorijánál az autós tekintetében két lehetséges verziót tudok elképzelni. Az egyik az, hogy simán hülyének nézi a gyalogost, mert ahhoz, meg a kerékpárhoz se kell jogsi, honnan tudná az, hogy mikor mehet át az úton? Ez sem normális emberre vall, de ennél még rosszabb a…..
Levélírónk a gazdasági válság kellős közepén visszautasított egy állást. Vajon jól döntött ?   Sziasztok!   Történetem még igen friss, szinte most esett meg velem. Hosszas bevezetők után a lényegre térek.   Egy hónapja kerestem már állást a szakmámban, túl…..
nemertekhozza 2009.04.03 09:09:56
@váj mí: Kit alaztak meg?? Megalazas, ha valaki nem fog veled kezet? :o Miota? Elkonyveled magadban bunkonak es kesz!

@azallamenvagyok: "A kezet nem fogó tahó valószínűleg a jövőbe látott: neki az üzletben kemény emberek kellenek, és kételyei voltak... igaza lett:)"
Ott a pont!
nemertekhozza 2009.04.03 09:14:35
@nagy munkanélküli: Hacsak kesobb derult ki, hogy a fonok maffiozo, akkor hogy lehetett ez a nyomosabb ok a dontesedre?? :o
Az is erdekes, hogy az allitolagos kurvaanyazast fontosnak tartottad megemliteni, de a bunozo eletmodot nem! Vagyis az nem baj, hogy bunozo, de ne karomkodjon? En itt mar bizony nemi szinezest erzek.
nemertekhozza 2009.04.03 12:14:17
@váj mí: Most olvasom el harmadszor a posztot, de egyszeruen nem talalom, hogy hol van benne a kurvaanyazas! Mutasd meg legy szives, amikor a fonok ezzel alazta a posztolot! Az, hogy egy leendo kollega emlite nem jelenti azt, hogy 1. igaz, 2. ha igaz, akkor milyen gyakran es kikkel fordul elo (mindennap mindenkinek kurva az anyja, vagy szokoevente egyszer egyvalakinek, aki mondjuk hatalmas kart okoz a cegnek). Ha a posztolo ottmaradt volna es tenyleg lekurvazzak, akkor az elso elofordulaskor meltosaggal ki lehet szallni belole "ez nem fer bele az ertekrendembe" felkialtassal! De ez az "azt mondtak a fonokrol, hogy kiabal, jajj, inkabb nem is megyek oda, mert mi lesz, ha tenyleg" mentalitas _nekem_ nem tetszik.
Bucser úgy érezte, hogy a kevés nemzetközi hírű magyar vállalkozás egyike kiszúr vele, mert az SD-kártyán megvett navigációs szoftverének elromlott az adathordozója, a cég pedig az új kártyáért + ügyintézési díj címén 49 eurót kér, jóllehet a Naiv Ügyfélnek érvényes…..
nemertekhozza 2009.03.27 17:32:51
@Gunter: Elhiszem, hogy mukodik, de ettol meg a visszavont licencel mukodo szoftvered nem lesz legalis! Kb olyan, mint mikor bevonjak az autod forgalmi engedelyet: attol meg tuningolhatod, tankolhatsz bele es hasznalhatod, de nem legalis, ha hasznalod!
nemertekhozza 2009.03.27 17:36:11
@Gunter: Nahh, elnavigaltam :) a navngo honlapjara, es ugy latom, hogy a termeket be kell regisztralni ahhoz, hogy le lehessen tolteni a frissiteseket. Nincsen igo-m, szoval kiprobalni nem tudom...
nemertekhozza 2009.03.27 17:37:35
@ack: Na vegre valaki! Errol van szo.
autózz! Kismama halálközelben 2009.03.19 07:30:00
Szegény Ili terhesen, pici gyermekével a kezében próbált átkelni az út egyik feléről a másikra, de egyszer csak ott termett egy BMW és hajszálon múlott, hogy megúszták egy kis ijedtséggel, amit levélírónk a mai napig nem tudott elfelejteni. Gondoltam leírom ezt a rövid…..
nemertekhozza 2009.03.19 13:02:12
@kyrae: Hmm.. Most megkerdezhetnem, hogy mennyire szamit reprezentativnak ez a felmeres? Gondolom nem talalomra valasztottak ki azt a helyet, ahol a rendorokkel traffiztak, valamint azt a helyet sem talalomra valasztottak, ahol az elfogulatlan szerkeszto probalt atmenni, majd az osszegyult tobb oranyi felvetelbol osszevagtak egy olyan anyagot, amin lathato 3 gyorshajtas es 3 bunko, aki nem allt meg a zebranal! Nyugodj meg, ugyanezt a riportot ugy is ossze lehetett volna vagni, hogy mindenki szabalyos es mindenki megall a zebranal. Ennyi... A napszemuveges mondatot nem ertem.
nemertekhozza 2009.03.19 13:49:27
@kyrae: Pedig hidd el, ha megnezhetned a teljes anyagot joval arnyaltabb lenne a kep, csak akkor nincs szenzacio meg blikk cimlap! Igy viszont a riport kicsengese az, hogy _minden_ autos _mindig_ bunko, gyorshajto, zebran tomegeket szandekosan legyilkolo tajparaszt, es az osszes gyalogos artatlan, vetlen, a kreszt egyebkent kivaloan ismero baranyka, ami azert messze-messze nincs igy!

Nem, nem vagyok kismama, sot mi tobb himnemu vagyok, jogsim is van, sokat autozok (imadom), ennek ellenere dolgozni mindennap gyalog + bkv-val jarok es soha ilyen problemam - mint a posztolonak - nem volt. En pedig ebbol a tapasztalatbol vonom le azt a kovetkeztetest, hogy az ilyen posztoknal nem mindig es plane nem kizarolag az autos a hibas! A konkret esetben speciel egyaltalan nem az, szerintem..
nemertekhozza 2009.03.19 14:15:12
@kyrae: Ha valoban ezt akartak sugallni (szerintem nem, mert csak az auto kontra zebra bemutatasa volt a cel), akkor megint csak baj van az objektivitassal! Mert ugye Te sem gondolod komolyan, hogy a kozlekedesi moralt csak es kizarolag az autosok alakitjak? A kozlekedesben mindenki reszt vesz, aki kozlekedik (barmilyen furcsa), es a moralert ugyanannyira felelos az autos, a motoros, a biciklis, a villamosvezeto ES a gyalogos is!
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) nemrég dobta be a köztudatba saját megmentési tervét, melyhez a német példa szolgált volna mintául. Németországban 2500 euró állami támogatást adtak azoknak az újautó-vásárlóknak, akik bontásra adták le nyolc évnél idősebb…..
nemertekhozza 2009.03.17 13:43:03
@Opelfan: Rosszul fogalmaztam! A hasznaltauto kereskedelemnel en elsosorban azokra a maganszemelyekre gondoltam, akik eladni akarjak az autojukat, de a kis regado miatti kulfoldi hasznaltdomping miatt nem tudnak, vagy csak nagyon nagyot bukva rajtuk! Abban egyetertunk, hogy jo lenne, ha a csalo nepperek eltunnenek a piacrol, de pont azert nem fognak, mert sok ember nem akarja/tudja sajat maga intezni az autovasarlast (a felkutatastol a behozatalon at a forgalomba helyezesig). Btw szerintem a nepperek kintrol is nagytetelben hozzak a fostalicska tort gepeket, mert azokon meg nagyobbat kaszalhatnak.
nemertekhozza 2009.03.18 10:50:08
@e1: A te gondolkodasod szerint akkor mindenfele tamogatast el kell torolni? Ne legyen gazar, lakashitel, panelprogram? Sot, csaladi potlek, munkanelkuli segely, stb? Vegulis ez mind a te adodbol megy es masokat tamogatnak belole!

A 0 forintos hiteleket pedig kar felroni a kereskedoknek. Azert, mert van (volt) egy ilyen tipusu hiteltermek, meg nem (volt) kotelezo azt igenybe venni! Ez kb olyan, hogy azert, mert a boltban van 10 ezer fele termek meg nem veszek mindegyikbol (hiaba mondjak, hogy most elvihetem ingyen, es utana havonta fizethetem reszletekben), hanem csak abbol, amire penzem es szuksegem van. Ez a sajat dontesem, nem pedig az elado mondja meg, hogy "marpedig te ezt a termeket megveszed"! Aki olyan hulye volt, hogy ezt a konstrukciot valasztotta, az magara vessen, ne a kereskedo hasznat irigyelje!
nemertekhozza 2009.03.19 08:59:53
@toncsi64: "A vendéglátósok is sz@rban vannak, mégsem támogatjuk mondjuk az ebédeket egy forinttal sem."

Mar hogyne tamogatnak! Erre valo az etkezesi utalvany. Jo is, hogy felhoztad ezt a temat, mert kivalo parhuzam vonhato ekozott es az autovasarlas tamogatasa kozott: az allam lemond egy bizonyos merteku bevetelerol (az utalvany ugyebar adomentes), cserebe meghatarozza, hogy a kapott kedvezmenyt mire fordithatod: kajat vehetsz belole. Ezzel egeszen kozvetlenul tamogatja az allam a vendeglatosokat (az allam haszna indirekt keletkezik, no a vendeglatos forgalma, ergo tobbet adozik), van is nagy felhaborodas a reszukrol, hogy az utalvanyt jovore meg akarjak adoztatni!
Wágner úr csendes hétköznapjait az általa zsírköcsögnek nevezett egyének színesítik, bár nem éppen oly módon, ahogy az ember a változatosságra vágyik. Csak az a kérdés, hogy mindezt mért teszik az emberek és főleg mért a saját kis környezetükben? Egy rövid, viszont nagyon…..
nemertekhozza 2009.03.12 12:15:06
@dinyus: Ez vilagos, es ertheto, irtam is. De a posztolo nem a dugokat kikerulo, az utcan athajto bunkokrol irt, hanem az utcaban lako, tehat celiranyosan az utcaba (es nem azon at) igyekvo lakotarsairol. Az o esetukben viszont felesleges az egyiranyu utca forgalomcsokkento hatasait felhozni, mivel ahogy irtad is, az ott lakok altal generalt forgalmat nem csokkenti. Sot, pont, hogy noveli!
nemertekhozza 2009.03.13 08:56:31
@valami hidralika mittudomén: Jol tudom, hogy pl. bringaval lehet menni az egyiranyuban a kijelolt irannyal szembe is? Mert ha igen, akkor nem volna nagy baj, ha nem csak egy iranyba figyelnel! (Hozzateszem ez egyebkent sem volna baj!)
Azt hiszem, Meggy jó eséllyel pályázhatna a legütősebb közlekedési szituációs rajz kategóriában az első díjért, ha volna ilyen nálunk. Érdemes megfigyelni a már-már Picassora hajazó stílust a mackósajt táblánál és a zebránál, valamint olyan apró, ámde rendkívül fontos…..
nemertekhozza 2009.02.12 16:30:33
@Tintás Barnes: No meg alatta is!