Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ülő Birka nagyfőnök

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt, hogy a világon hány mozgólépcső van, vélhetően senki nem tudja megmondani, követhetetlen mennyiségben épülnek épületekben, metrókban, sőt sok esetben a szabadban is (Budapesten az első teljesen szabadtéri, aluljáróhoz nem kapcsolódó mozgólépcső úgy tűnik, hogy a Széll…..
Az LMP kongresszus (hímnemű) küldöttei megittak 3-4 korsó sört a büfében, majd a természet parancsának engedelmeskedve kerestek egy elhagyatott helyet, benyúltak a nadrágjukba és megtalálták a töküket. Vagy (a nyelv csapdájában vergődve) a nőnemű küldöttekre lefordítva…..
ProgBlog Kormányt ellenségéről 2012.06.23 11:07:00
„Az Zsuzsánna egy szép német leán,Bécsben lakik Tiefengrab utcáján” Balassi Bálint: Hatvanodik – XVI. század. második fele   Törvényjavaslat született arról, hogy a jövőben betiltanák (ó, milyen szép is ez a szó – és milyen szimpatikus korszakokat idéz vissza!) a…..
Nagyon kényelmetlen érzés lehet hibát hibára halmozni egy egész ország (és a fél világ) kritikus figyelmének középpontjában, azonban sokkal szánalmassabbá teszi a mutatványt ha valaki a csetlő-botló, kapkodó, meggondolatltan és elhibázott lépéseit egy jól felépített,…..
Fizimiska árfolyamot rögzített volna, amikor váratlanul kiderült a bankban, hogy lakására a Magyar Telekom végrehajtási joga került, még 2007 októberében. Történt ez annak ellenére, hogy akkor már több mint fél éve az övé volt az ingatlan, a tartozás pedig az előző tulajé…..
Nemrégiben levelet kaptunk, amit főszerkesztőnk korrekten meg is válaszolt. Kedves olvasónk azt javasolta, hogy lobbizzuk ki: segédmotorral is lehessen utast szállítani. Ugyan Winkler Róbert gyakorlott robogósként is véleményezve udvariasan elmondta, hogy nem tartjuk erre alkalmasnak a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
A legújabb terv alapján nem a svéd, hanem a német nyugdíjrendszerhez hasonló, gyermekvállalást jutalmazó nyugdíjrendszert vezetne be kormányunk. Az új nyugdíjrendszer lényege, hogy – leegyszerűsítve – mindenki annyi nyugdíjat kap vissza, amennyi nyugdíjjárulékot aktív…..
Ülő Birka nagyfőnök 2012.05.11 23:03:29
@ccactus: Szerintem ez a kérdés független a nyugdíjrendszer fenntarthatóságától.

Persze a politikusok dönthetnek úgy, hogy ha szorul a hurok, a gyerek nélkülieket "dobják ki a csónakból"! Persze ekkor szembe kell majd nézni a kérdéssel, hogy kiknek az adójából támogatták a gyerekeseket?
Ülő Birka nagyfőnök 2012.05.11 23:11:22
@ccactus: Ha csoport szinten gondolkodol, nincs igazad! A gyermektelenek adózási szempontól nettó befizetők, de "hálából" ki vannak zárva egy csomó kedvezményből!
Ülő Birka nagyfőnök 2012.05.11 23:23:09
@ccactus: Kivonó-felosztó nyugdíjrendszerünk van! Senki semmit nem termel ki előre! Csak a jelen van!

Megideologizákni persze meg lehet...
sorok között Az IMF alkonya 2012.04.22 12:58:00
Az IMF führer Christine Lagarde elégedetten nyugtázta, hogy összejött a nagy feltőkésítési akció, sikerült összetarhálni azt a 430 milliárd dollárt amit Európa megmentéséhez tartanak szükségesnek. Gyűlnek az ígéretek, és a felajánlások a páncélszekrényben. Európát nem…..
Ritkán képzelem magam tényfeltáró újságírónak, de néha szembesülnünk kell a valósággal. Az elmúlt hónapokban magasztos céllal indított Facebook játékainak tapasztalatai alapján ki kell jelentenünk, hogy csalókkal és megélhetési játékosokkal nagyon nehéz versenyezni. A…..
Blogunk most először ad lehetőséget egy vendégszerző számára, hogy értékes gondolatait megossza olvasóinkkal. Tanulmányigényű írásunk szerzője évtizedeken keresztül irányította (Kákalaki Akka fedőnéven) a lappföldi titkosszolgálat azon osztályát, amely a…..