Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donkihote007

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
35 felett bevallom őszintén, komolyan megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy öreg vagyok-e már a gyerekvállaláshoz vagy sem. Sajnos erről nem mindenkivel lehet beszélgetni. Több kategóriába sorolnám az embereket/reakciókat:  1. MÁR ÖREG VAGY - Jesszusom!!!! 35 évesen még nincs 2 gyereked,…..
Meg lehet-e élni abból, hogy valaki a néhai király leszármazottja? Azt gondolom, hogy nem feltétlenül. Sokaknak nem sikerült, de vannak ellenpéldák. A mostani bejegyzés egy egykori királyi dinasztiának a sok munkával történő megújulását vázolja fel...
Nincs nekem azzal semmi bajom, hogy összevonják a kémiát, fizikát, biológiát, így helyet csinálva a hazafias nevelés nevű tantárgynak. Na persze a hazafias nevelés szerintem az lenne, ha például Trianonért nem Európát tennék felelősség, hanem elsősorban önmagunkat, a saját soviniszta, hataloméhes…..
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
Blogozine SOHA ne fuss így! 2017.04.19 08:10:00
A tökéletes testért igenis szenvedni kell, mivel nem mindenki születik tökéletes Barbie babának. Sajnos. Én sem tartozok közéjük. Mióta az eszemet tudom aktívan sportoltam (kivéve az elmúlt kb 10 évet). Atlétikáztam, futottam, úsztam, kosaraztam és még fociztam is. Szóval mindent, ami…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Mi fontos és mi nem? A magyar hírfogyasztó burokban él, kellemetlenebb megfogalmazással, nem nagyon les ki a langymeleg kis magyar pocsolyából. Aki megnéz egy esti hírműsort valamelyik magyar nyelvű adón, vagy egy még estibb beszélgető műsort, mindig izgalmas hazai témákkal…..
Policity Elhallgattatni arany? 2011.07.07 15:32:00
A közmédia átalakítása zajlik már két napja – a lehető „legracionálisabb” módszerekkel. A majd 600 kirúgni kíván embert e-mailben vagy telefonon értesítik az időpontról, majd személyesen közlik vele, hogy nincs rá szükség.A megszorítás szó már régóta…..