Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom és Jerry fan

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Guido és Maurizio de Angelis! Aki nem ismeri őket, Bud és Terence zenéit sem ismeri. A híres zeneszerző fivérekről korábban már írtunk, érdemes elolvasni, hiszen igen sokrétű pályafutást mondhatnak magukénak a Mesterek zenéin kívül is. A jó hír pedig, hogy hosszú szünet után ismét koncertet adnak.…..
Az ECE egyik bevásárlóközpontja - sajtófotó - ece.com "Három épületből álló, nagyméretű áttörésekkel tagolt, multifunkcionális kereskedelmi és szolgáltató központot" terveznek Óbudán, 5 (+2 térszint alatti) szinttel a Szentendrei út és a Filatori gát HÉV-megálló…..
Konkrétumok kellettek? Tessék, itt van pár, nem fog örülni neki senki. A táblázat nem teljes, az USA mellett a környező országok vannak csak rajta, de az siralmas, hogy mi állunk a legrosszabbul, igaz, nem sokkal az már nem oszt, nem szoroz, hogy 203 vagy 177 sorozat van a tárban egyelőre. Szegény…..
Te is az adócsalókat támogatod? Isten hozott Magyarországon!   Tudjátok, hogy miért versenyképes az Uber? Mert nem fizet semmilyen adót és nem felel meg semmilyen szabályozásnak. Egy csaló cég. Az Ubert minden felelősen gondolkodó embernek utálnia kellene... (fotó: csmonitor.com)..
Tom és Jerry fan 2016.01.19 09:29:51
@Bellagio: USA gazdaságát és fizetéseit ne keverjük ide, irreleváns. Az ottani átlagfizetésből úgy gondolom többször kijutsz a reptérre, mint itthon.
Tom és Jerry fan 2016.01.19 09:33:24
@KDNP a selejtek gyűjtőhelye: Engem nem érdekel, hogy hány adóval van terhelve. A végeredmény az, hogy ez ebben a formában pofátlanul drága, mert valakinek ez az érdeke, hogy drága legyen (főváros, állam, Mutyi Mátyás...stb.) Most jött egy újabb szereplő, ami felkavarta ezt a meleg pisit és most nagy a baj, mert nem megy tovább rendesen a mutyi. A taxis mamutok is csinálhattak volna már rég diszpécser nélküli okostelefonos alkalmazást, miért nem csináltak? Mert ültek a meleg pisiben. Ez lett a vége.
A Facebook üzenetben egy hátborzongató videót ígérnek, amelyben egy óriási kígyó megeszi az állatkerti gondozót. Ha ilyen üzenetet kapunk egy Facebookos ismerősünktől, igen nagy a valószínűsége, hogy őt is átverték, és áldozatul esett egy csalásnak. Ha előre lájk vagy…..
Tom és Jerry fan 2014.01.22 22:03:17
Magyar lapok esetében (bár már sok külföldivel is működik) javaslom a Lájktörőt: www.facebook.com/lajktoro/app_760091234018986 . Szépen kiadja a "lájkkal" (vagy megosztással) védett tartalmat, így legalább kiderül, hogy mit is kéne előre "lájkolni".
A Cartoon Network a '90-es évek szórakoztatóiparának emblematikus zászlóshajója volt. A Dexter laboratóriuma, a Johnny Bravo vagy a Pindur pandúrok epizódjai még ma is ezerszer újranézhető klasszikusok bármelyik korosztály számára (és persze Menyusnak meg a Boci és Pipi-párosnak…..
Több olyan külföldet is megjárt ismerősöm is van, aki hosszabb-rövidebb ideig élt Magyarországon, esetleg most is ott él. Vannak köztük magyarok, akik több évtizedes külföldi élet után tértek haza, és vannak külföldiek, akik valamilyen oknál fogva letelepedtek Magyarországon.…..
Színtiszta Száz stadiont, ezret! 2013.10.12 09:11:00
Minden valamirevaló diktatúrának meg van a kedvenc sportja. Nem kell vörösdiplomás pszichológusnak lenni ahhoz, hogy a mikéntet és miértet meglássuk a felszín mögött: meg kell mutatni, hogy Ő is csak ember. A rettenthetetlen szabadság harcos, a nép lánglelkű vezére,…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
   Hát igen, még a legpozitívabban is vélekedő szurkoló is elbizonytalanodott a válogatott mérkőzésen, amit Hollandia ellen játszottak/unk.     A hivatalos eredmény 8-1 lett, ami őszintén szólva csak annyiban lepett meg, hogy a hollandok nem eggyel többet…..
Tom és Jerry fan 2013.10.12 11:12:13
Idézet az oldalról: miotanemjutottunkki.com/

"A 1986-s mexikói világbajnokság óta nem szerepelt a magyar labdarúgó válogatott sem európa, sem világbajnokságon. Ez a lap az utolsó csoportmérkőzésünk befejező időpontjától számol, tehát közel tízezer nap telt el azóta.

Mégis milyen eseményeket hagytunk ki? Íme: 1988 – Németország (EB), 1990 – Olaszország (VB), 1992 – Svédország (EB), 1994 – Egyesült Államok (VB), 1996 – Anglia (EB), 1998 – Franciaország (VB), 2000 – Belgium & Hollandia (EB), 2002 – Dél-Korea & Japán (VB), 2004 – Portugália (EB), 2006 – Németország (VB), 2008 – Ausztria & Svájc (EB), 2010 – Dél-Afrika - (VB), 2012 – Lengyelország & Ukrajna (EB)."
A KARD Tiltsuk be a focit! 2013.10.11 23:40:52
Kicsit unortodox, de láttunk már mostanában ilyent. Szóval igen, a foci. Magyarországon be kéne tiltani a focit. Teljesen. A labda lábbal érintése üldözött, törvénytelen cselekedet kellene legyen. Ha ezt bevezetnénk, elég drasztikus szűrésnek számítana. Persze azok, akik ezt…..
Tom és Jerry fan 2013.10.12 11:10:38
1000 leütés A magyar liga 2013.10.12 03:39:35
Épp elég baj, hogy a Hollandia elleni vereséget Orbánisztán szimbolikus vereségeként lehet megélni. Épp elég baj, hogy a vereség körülményei elég pontosan tükrözik azt, hogy Magyarország miért áll vesztésre egy racionálisabb világban: rogyásig öntött állami pénzek a…..
A hollandok ma magyar gulyást ennének, jussatok ki negyed évszázad után egy Vb-re! • A magyaroknak saját kezükben a sorsuk • A szlovákok tét nélkül meccselnek a jó hírükért • A csehek még matekozhatnak kicsit Hollandia-Magyarország 1986 után újra…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
Volt már szó korábban arról, melyek voltak szerintem a filmtörténet legfélelmetesebb filmbéli helyszínei, és kérdezgettelek is már benneteket, mit szoktatok csinálni, ha esetleg egyedül maradtok otthon, és - urambocsá - féltek. Ma nem azért került 18-as karika a poszt címe…..
Mit köszönhet a világ a magyaroknak? A szódavizet és a dinamót, a golyóstollat és a Rubik Kockát,  a helikoptert és a biztonsági gyufát. És vajon mit köszönhetünk a hollandoknak? Nem kevesebbet, mint magát a Facebook-ot. Ez volt alapkoncepciója a Holland Tengerészeti Múzeum…..
Tom és Jerry fan 2011.10.12 09:14:13
Mélyen gyökerező, szép népi hagyomány, hogy a mexikóiak úgy dolgozzák fel, úgy építik be életükbe az elmúlás fogalmát, hogy gúnyt űznek belőle, kinevetik, szórakoznak rajta. La Catrina avagy a halál ugyanakkor a mindennapok része, érdekes módon az élet örömeit is…..
HamPLÓ "Vesztberlin" 2011.10.11 12:13:00
Azon filózom, miért van az, hogy akárhányszor járok Berlinben, a volt Nyugat-Berlinről mindig felületes benyomásokat sikerül csak szereznem. A Zoologischer Garten pályaudvar és az Állatkert kivételével nem sikerült még igazán személyes emléket szereznem itt, pedig az esetek többségében még a…..
Jackpot Marvel's The Avengers 2011.10.09 15:57:00
Végre egy filmben kedvenc Marvel hőseink! Iron Man, Amerika Kapitány, Thor és megannyi Szuperhős egy vásznon! A feladat nem is lehetne kisebb, mint a világ megmentése! A The Avengers/Bosszúállók hazai bemutatójára még 2012 tavaszáig várnunk kell, de az első hivatalos trailert most…..
Tom és Jerry fan 2011.10.12 08:17:08
@paráznabillegető: A zöld idegen faj, ne kérdezd a nevüket. Egyébként szerintem lényegesen visszafogottabb lesz, mint amire számítunk...sajnos :( Vasember I minőségét még kevés képregényhős filmnek sikerült elérnie.
Filmdroid Akció.Legendák.Együtt. 2011.10.11 22:27:19
Bizonyára egyes eseményeken több fotó is készült, ahol Bruce, Sly és Arnie együtt pózoltak. Na de egy forgatáson? Már a The Expendables első részénél is mindenki izgalomba jött, hogy egy jelenetben lesznek láthatóak, a folytatásban nagyobb szerepet kapnak. Simon West Bulgáriában…..
Tom és Jerry fan 2011.10.12 08:03:40
Tom és Jerry fan 2011.10.12 08:15:19
@A nép fia: Biztos lehúzta az ablakot a repülőn :)
Azt mindannyian tudtuk, hogy egyszer eljön majd a pillanat, amikor már nem is kell hús-vér partner a szexhez (illetve van, akinek már eljött), ám azt sohasem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar megérkezik az első megoldás, ami az érintőképernyő használatával nyújta ezt az élményt.…..
Tom és Jerry fan 2011.10.11 08:52:42
@Nash vs. Keynes: Szerintem egyértelmű... Jobb alul látod magadat ill. a script is Téged és az alapján tudja hogy mikor is kéne a következő film részletet elindítania. Kreatív szerintem.
Beszélgetés a Vörösmarty téri megálló és a BKV központ között: - Szervusz Béla, beszart a jegyautomata, meg kéne javítani! - Vasárnap? Elment az eszed? - De sok a belga, most akkor mit csináljak? - Hétfőig írd ki rá, hogy "out of order"! NEM MŰKÖDIK, ROSSZ, ezt jelenti te…..
Amikor nemrég a Chanel 2012-es resort kollekcióját mutattuk meg nektek, kisebb vita alakult ki, hogy ez a luxus nekünk tényleg elérhetetlen-e, illetve -ahogyan ti fogalmaztatok- a kemény munkával megkeresett pénzünket érdemes-e ezekre a nagy márkákra költeni. Ezért gondoltuk, hogy…..